- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
olay nedir ben anlamadımMY ve KVP arasında her hafta şu sahnede rekor haberleri çıkacak artık.![]()
olay nedir ben anlamadımMY ve KVP arasında her hafta şu sahnede rekor haberleri çıkacak artık.![]()
Yaparsa açarım valla.Grafik yapmaya yer arayan kurt yapar belki.![]()
olay nedir ben anlamadımmy 8 reyting alıyo ne rekoru kırabilir ki
![]()
ahahha sesli güldümGrafik yapmaya yer arayan kurt yapar belki.![]()
Rating Kurdu paylaşıyor.Helal beee gelecek bölümler daha da yükselir helal olsun![]()
Aga nerden bakiyoruz bu reytinglere ?
Yada sen herhafta yorumlara yaz aga en iyisi.![]()
8 reyting alan bi dizinin ne gibi bi patlaması olabilir kiOnun içinde haber açıldı bugün.![]()
https://fav10.net/forum/threads/muhteşem-yüzyılda-reytingin-tavan-yaptığı-anlar.210727/
artık her an her saniye ölçülüyo teknoloji çok geliştiReyting sistemi çok gelişmiş.Anlığın anlığı olmuş bu reytingler insanlarda ne kadar zaplatmış kanalları.
Tebrik ederiz.![]()
aga arka sokaklarla ilgili çıakrsa onu da açarım merak etme seno değilde bu kadar detaylı gösteren sitenin linkini atarmısınz ?
karagülden bugün 15-16 bekliyorum @xBUGRAxkaragül çıkarsa onu da açarım
artık her an her saniye ölçülüyo teknoloji çok gelişti![]()
anca final olur rıza baba ölürde 15'e zor çıkar kardeşaga arka sokaklarla ilgili çıakrsa onu da açarım merak etme sensenin tek bir talimatına bakar bu iş
![]()
niye Vadi yazıyon araplar gibiMaşallah ilk rekoruda Vadi kırmış.![]()
evet aga arka sokaklar bu reytingleri rüyasında göremez ama kendine göre reytingleri çok iyi tabi 9-10 reyting almak kolay mıanca final olur rıza baba ölürde 15'e zor çıkar kardeş![]()
niye Vadi yazıyon araplar gibiarapların bi sayfası var orda da Vadi diye bi sayfaları var
biliyosun her türlü rekor bize ait
evet aga arka sokaklar bu reytingleri rüyasında göremez ama kendine göre reytingleri çok iyi tabi 9-10 reyting almak kolay mı
eywniye Vadi yazıyon araplar gibiarapların bi sayfası var orda da Vadi diye bi sayfaları var
biliyosun her türlü rekor bize ait
evet aga arka sokaklar bu reytingleri rüyasında göremez ama kendine göre reytingleri çok iyi tabi 9-10 reyting almak kolay mı
sana öyle geliyo benim için sorun yok araplar gibi yazıyonÇok rekorlarla ilgili bilgim yok ama haberlerini görüyorum sayenizde.
Daha cıvık duruyor Vadi yazınca.![]()
geçen hafta 15.15 aldık bu hafta 15.09 muydu neydi aynı yani bu zaten dakikalık reyting konuyu okuduysan pusatın yer altına indiği yazıyorgeçen hafta 18'e çıkmıyor bu haftaya göre daha yüksek alıyor geçen hafta ama bu hafta 18'e çıkıyor lakin geçen haftaya göre oranı düşüyor totelde.bu nasıl bi çelişki
![]()