Kurtlar Vadisi Pusu'da Reyting Patlaması Yaşanan An!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Helal beee gelecek bölümler daha da yükselir helal olsun :)
Aga nerden bakiyoruz bu reytinglere ?
Yada sen herhafta yorumlara yaz aga en iyisi. :)

Reyting sistemi çok gelişmiş.:FAnlığın anlığı olmuş bu reytingler insanlarda ne kadar zaplatmış kanalları.:F

Tebrik ederiz.:D

karagülden bugün 15-16 bekliyorum @xBUGRAx :D karagül çıkarsa onu da açarım :d

Reyting sistemi çok gelişmiş.:FAnlığın anlığı olmuş bu reytingler insanlarda ne kadar zaplatmış kanalları.:F

Tebrik ederiz.:D
artık her an her saniye ölçülüyo teknoloji çok gelişti :D

niye Vadi yazıyon araplar gibi :D arapların bi sayfası var orda da Vadi diye bi sayfaları var :D
biliyosun her türlü rekor bize ait :D

evet aga arka sokaklar bu reytingleri rüyasında göremez ama kendine göre reytingleri çok iyi tabi 9-10 reyting almak kolay mı

Çok rekorlarla ilgili bilgim yok ama haberlerini görüyorum sayenizde.:D
Daha cıvık duruyor Vadi yazınca.:A

niye Vadi yazıyon araplar gibi :D arapların bi sayfası var orda da Vadi diye bi sayfaları var :D
biliyosun her türlü rekor bize ait :D

evet aga arka sokaklar bu reytingleri rüyasında göremez ama kendine göre reytingleri çok iyi tabi 9-10 reyting almak kolay mı
eyw :D

geçen hafta 18'e çıkmıyor bu haftaya göre daha yüksek alıyor geçen hafta ama bu hafta 18'e çıkıyor lakin geçen haftaya göre oranı düşüyor totelde. :):) bu nasıl bi çelişki :)

Çok rekorlarla ilgili bilgim yok ama haberlerini görüyorum sayenizde.:D
Daha cıvık duruyor Vadi yazınca.:A
sana öyle geliyo benim için sorun yok araplar gibi yazıyon :D arapların sayfası aklıma geliyo hep :kiki:

geçen hafta 18'e çıkmıyor bu haftaya göre daha yüksek alıyor geçen hafta ama bu hafta 18'e çıkıyor lakin geçen haftaya göre oranı düşüyor totelde. :):) bu nasıl bi çelişki :)
geçen hafta 15.15 aldık bu hafta 15.09 muydu neydi aynı yani bu zaten dakikalık reyting konuyu okuduysan pusatın yer altına indiği yazıyor :D