Kurtlar Vadisi Pusu'da Reyting Patlaması Yaşanan An!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eyvah eyvah :D 'Tepe'de rüzgar şiddetli esiyor, o yüzden bu çalkantılar hep :D

Şimdi alçaktan uçan (kaçan, manifesto enfesto) düşük reytingli dizilerde 0,06'lık bir düşüş ciddi sayıldığı için, bizim de buna üzüleceğimizi sanıyor olabilirler. Alışkanlık hep bunlar.
aga biz 0.06 yı hissetmeyiz bile 15 reyting alıyoruz boru mu :D

Ben Pusat Cakır. Babamdar ve dedemden çalınanları almaya geldim!

Vadi eski günlerine geri dönüyor.

ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.

Eyvah eyvah :D 'Tepe'de rüzgar şiddetli esiyor, o yüzden bu çalkantılar hep :D

Şimdi alçaktan uçan (kaçan, manifesto enfesto) düşük reytingli dizilerde 0,06'lık bir düşüş ciddi sayıldığı için, bizim de buna üzüleceğimizi sanıyor olabilirler. Alışkanlık hep bunlar.
Orada kuraklık var sanırsam. :d

Vayyy be 18 reyting diğer dizilerin rüyalarında bile ulaşamayacağı reyting. :)

ayy sonunda bu akif tipsizinden kurtulduk kaç haftadır ön pilanda yok ve çok keyif alarak izliyoruz diziyi

kara her hafta aktif olucak siyah sancak için pusatta mafya içine giriceğinden aktif olucak

cahit ve abdülhey zaten ön pilandalar

akif giderek pasifleşicek inş pusatcığım akifi öldürür inş :love1::love1::love1:
Akif kadar başına taş düşsün. :) Ne alıp veremediğiniz var şu çocuktan.

Pusat ibreyi 40'a vurdurmuş Bu arada Karadayıdaki Mahir'in sahnelerindende böyle reyting bekliyorum :)

Pusat ibreyi 40'a vurdurmuş Bu arada Karadayıdaki Mahir'in sahnelerindende böyle reyting bekliyorum :)
aga kenana 1 bölüm mekan bastırsınlar ibre 14 e vurur rahatlıkla ama nerdee gözün üsevdiğim senaristler aşk sahnesinden başka birşey yazmıyo

Daha öncede yazmistim Mafya sahnelerini daha fazla ilgi görüyor.... Önümüzdeki bölüm iki tane söyle sahne olsun 16 Reyting garanti

diyorum hep bu dizinin en büyük şanssızlığı neco o olmasa daha yüksek alacak:A

aga bu sbt ise biz sbt de 13-14 arası alıyoruz anlıklarda daha yüksek olması lazım tns de normal olabilir @darksaal

KVP Duygusaldan reyting kaybettiğini anladı
ve pusatı yer altına indirerek aksiyon yaratmaya başladı
reytingler artık 18 den aşşağı inmez :)

Babasının oğlu olduğunu belli etti Pusat. Çakır'ın oğlu Pusat iş başında. Reytingleri yükseltmiş o sahnede. :D