tüm hata konularındaki yorumun aynı be kardeşim insan sıkılır aynı yorumu yapmaktan pes artık ne pes artıkPes artık, bu kadar da özensiz olunmaz ki..![]()
tüm hata konularındaki yorumun aynı be kardeşim insan sıkılır aynı yorumu yapmaktan pes artık ne pes artıkPes artık, bu kadar da özensiz olunmaz ki..![]()
Alınma be takas. Şakasına takılıyor bence.tüm hata konularındaki yorumun aynı be kardeşim insan sıkılır aynı yorumu yapmaktan pes artık ne pes artık
öyle bi yazıyo ki sanki polatı necati şaşmaz yerine başkası oynamışta bize yutturmuşlar gibiAlınma be takas. Şakasına takılıyor bence.![]()
Cidden pes denilcek bi durum, başka bi şey aklıma gelmiyor artık. Hep aynı tür özensizliklere aynı tür cevap olcak tabi.tüm hata konularındaki yorumun aynı be kardeşim insan sıkılır aynı yorumu yapmaktan pes artık ne pes artık
sen buna pes diyosan oooCidden pes denilcek bi durum, başka bi şey aklıma gelmiyor artık. Hep aynı tür özensizliklere aynı tür cevap olcak tabi.![]()
çatışma sırasında kamera durup o ağacı mı gösterecek Allah Allaheğer kamera geçiş yaparken falan gözüktüyse önemli değil ama bilerek gösterildiyser hata olmuş ayrıca vadinin ayrıcalığı ne ki çekim-mantık hataları tek konuda toplanıyor![]()
plakalara ne diyeceksinçatışma sırasında kamera durup o ağacı mı gösterecek Allah Allahdurup 5 dk o ağacı gösterse bile hata olamaz bu isviçre de yaşayan çok türk var dediğim gibi
![]()
sen buna pes diyosan oooişimiz var yakup kardeş
![]()
istanbuldan gelmiştir ne var bunda cahit akif cahitin yanındaki adam bunlar hepsi istanbuldan geldi margarette sık sık istanbulda hata denmesi için net olması lazımplakalara ne diyeceksin![]()
Bu bölüm kısa çekildi ya hızlı olsun diye İsviçre yerine Aşıklar parkında çekilmiş bence bölüm.Kızma takas sadece şaka.
![]()
senle pes kapışalım yakup kardeşkvp'nin her durumu pes lik tir. Malatyanın toprağı
![]()
Tüm rafiği kapsayacak kadar ist arabaları mı gitmiş taaa isviçreye yaniistanbuldan gelmiştir ne var bunda cahit akif cahitin yanındaki adam bunlar hepsi istanbuldan geldi margarette sık sık istanbulda hata denmesi için net olması lazım
34 plaka olayını ben görmedim dediğim gibi
Pes değil de half life de kapışabilirizsenle pes kapışalım yakup kardeş''pes'' kelimesine takıntın var
![]()
bunlar bi takın uydurmalar kim çıkarıyo bu lafları kim kim kimHata veya değil uzatmayın başka sitelerde görülmüş ki açılmış forumda.![]()
okuyunca kahkaha attım ben o oyunları çocukken bile oynamazdım şimdi hayatta oynamam half life ne yaPes değil de half life de kapışabiliriz![]()
Bende zaten o yaşlarda oynardım, ondan sonra bi eğitim girdi araya, gençliğimi aldı bendenbunlar bi takın uydurmalar kim çıkarıyo bu lafları kim kim kimulvi reis aklıma geldi
okuyunca kahkaha attım ben o oyunları çocukken bile oynamazdım şimdi hayatta oynamam half life ne ya![]()