evet bu hatunda çok güzeldi ama mefta oldu ölünün arkasındn konuşulmaz
bırak aga ya leylanın da gayeninde yanına yaklaşamaz
Ben bunu gordukten sonra hic bir bayan bana kolay kolay guzel gelmiyorevet bu hatu çok güzeldi ama mefta oldu ölünün arkasındn konuşulmaz
Hahaha tam tersi olmasin agaa. Unutma polatin evlendigi ilk kari. Polat kolay kolay evlenmez bir bayanlabırak aga ya leylanın da gayeninde yanına yaklaşamaz
bu devirde çirkin hatun yoktur bakımsız hatun vardırBen bunu gordukten sonra hic bir bayan bana kolay kolay guzel gelmiyor
karı derken ayıp oluyor ama polat abimizeHahaha tam tersi olmasin agaa. Unutma polatin evlendigi ilk kari. Polat kolay kolay evlenmez bir bayanla![]()
ama sevmediği ve annesinin zoruyla evlendiği bi bayanHahaha tam tersi olmasin agaa. Unutma polatin evlendigi ilk kari. Polat kolay kolay evlenmez bir bayanla![]()
ama elif efsanedirama sevmediği ve annesinin zoruyla evlendiği bi bayantmm güzel ama bence leyla daha iyi
Aga ne dersen de butun bayanlari bir araya getir bu dila kadar sökemez kalbimi. Siyah sac siyah giz siyah kaş bu kadar mi yakisir birbayanaama sevmediği ve annesinin zoruyla evlendiği bi bayantmm güzel ama bence leyla daha iyi
vadideki polat-elif aşkı tektir ve en iyisidir gerisi teferruat zatenama elif efsanedir
tartışmasızvadideki polat-elif aşkı tektir ve en iyisidir gerisi teferruat zaten
Agaaaaa ebru ile polat evlendi dikkatini cekerimvadideki polat-elif aşkı tektir ve en iyisidir gerisi teferruat zaten
oooo sen nerdesin eskilerden bi habersinEbru o ebru kizi elif![]()
aga gözünü sevim polat-elif aşkını bilmiyomusun ne ebrusuAgaaaaa ebru ile polat evlendi dikkatini cekerim
bi haberaga gözünü sevim polat-elif aşkını bilmiyomusun ne ebrusupolat onu sevmiyodu bile eski vadiyi unuttun mu