f.reytingci
Üye
Bu gaye varya bu gaye zamaninda ebru (şu anki diloş) ile aralarında kötü şeyler olmuştu. Iyi oldu gelmesi hem eski günleri yaşıyor gibi oluyor hemde güzel bir bayan
bide ebru gitmeyeydi 
dönmesi çok iyi oldu vadimizin güzellik oranı tavan yaptı iyice![]()
margaret ı unuttun o ayrı güzelGüzellik orani baya yüksek gercekten. Safiye, Savci, Gaye.. ücüde güzel![]()
dünkü bölümde leyla da çok güzel görünüyordu
margaret ı unuttun o ayrı güzel
bayanlar bastı vadiyien güzeli bence leyla sonra gaye sonra safiye
üçüde süpermargaret da iyi de çok sarı o
aynurayı unutmayın o da süper
ve kgt deki diğer kızlar
![]()
en güzeli bence leyla sonra gaye sonra safiye
üçüde süpermargaret da iyi de çok sarı o
aynurayı unutmayın o da süper
ve kgt deki diğer kızlar
![]()
amma abarttın o kadar da deil yapma gözünü seveyimMargaret zaten berbat görünce hemen lavaboya kaçıp, kusup sonra tekrar gelip görüp yine lavaboya gidip tekrar tekrar vs. Ama hakatten iğrenç
Hakatten guzel degil margret. Yuzu sivilce doluamma abarttın o kadar da deil yapma gözünü seveyim
zevk meselesi ama şaka bir yana iyi oyuncuHakatten guzel degil margret. Yuzu sivilce dolu
yok be aga ne leylanın kardeşi leyla çok daha güzel gaye belki de en güzeli ben leyla dedim de gaye de süperBence ilk Leyla'nın kardeşi sonra gaye sonra leyla .. Leyla eskiden güzeldi.
bence oyunculuğu müthiş ama o kadar da güzel değilzevk meselesi ama şaka bir yana iyi oyuncu
Aynen katiliyorum ama leyla eskiden cok guzeldi aga. Simdi saçini siyaha boyamisyok be aga ne leylanın kardeşi leyla çok daha güzel gaye belki de en güzeli ben leyla dedim de gaye de süper
bence oyunculuğu müthiş ama o kadar da güzel değil
Yoo, ona kıl oluyorum artık![]()
Siyah daha güzel benceAynen katiliyorum ama leyla eskiden cok guzeldi aga. Simdi saçini siyaha boyamis
Bende eskiden seviyodum ama su an bende ona kil oluyorumniye aga hayırdır![]()