Kurtlar Vadisi Pusu YENI Sezonda Hangi Kanalda?

Kurtlar Vadisi Pusu'yu Yeni Sezonda Hangi Kanalda Görmek Ístersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    25
Show Tv tabiki show tvde hiç zirveden inmedi kanal d de olabilir atv berbat star olmaz tnt yuh dedim akşam çok reklam vardı

Dizinin kalitesini daha da düsürtmemek için bence yapilmasi gereken sey.. Sezon sonunda Fatmagül zaten final yapiyor ve en dogrusunu yapiyor, diziyi her ne kadar çok da sevsem herseyin tadinda birakilmasi en dogru sey..

Kalite düşüklüğü olsa bu sezonlara gelmezdi !Fatmagülle Vadiyi kıyaslama !

Dizinin kalitesini daha da düsürtmemek için bence yapilmasi gereken sey.. Sezon sonunda Fatmagül zaten final yapiyor ve en dogrusunu yapiyor, diziyi her ne kadar çok da sevsem herseyin tadinda birakilmasi en dogru sey..
fatmagülde tat olmadığı için tadında bitiriyolar falan demen olmadı :D sen rahat ol vadi her zaman gereken kaliteyi korur ve koruyacaktırda 9 yıl olduğu gibi :D

TNT'de aslinda bir problem yok. Dizi TNT kanalina cok yakisti, fakat 147.Bölümde uygulanan Reklamdan sonra, bizlere resmen kan kusturtu diyebiliriz. Kanal kendi elleriyle Diziyi Zirveden indirdi. Özelikle AB'de cok büyük bir düsüse mal oldu. Reklam bu sekil devam edecekse, kesinlikle TNT kanali ile devam edilmemeli.

Reklamlarin bir daha bu kadar olmama süreciyle, bence TNT'de kesinlikle devam edebilir.

bnde show tv veya starda olmasını isterim. kanal d de olabilr ama kanal d o güne genelde ay yapım dizisi koyuyor. bu sezonda bnce böyle olacak yeni bir dizi gelir o güne.

Arkadaşlar Necati Şaşmazında dediği gibi vadinin akibeti belli olmas devam eder yada etmezz kesin bitecek diye bişey demedi bildiğim kadarıyla bitse bile ara verip sonra devam ederler diye düşünüyorum. Ayrıca Vadi TNT ayrılabilir. çünkü şikayetler arttı. STARDAN nasıl ayrılmıştı. hatırlıyoruz maçlar yüzünden vadi izleyicisine hitap edenn bir dizi mutlaka kanal değiştirmeli bence stara geçebilir yada fox 'a ikiside güzel gidiyor bence

Ben vadi nin Kanal D ye gecmesini isterim ama bence TNT de bir sezon daha kalip final yapacaktir.

inşallah ayrılır :D 1.tercih kesinlikle show olmalı o olmazsa kanal d

Bakın size söylüyorum Show olma ihtimali %1 bile değil.Çünkü Show hiç bir zaman dizi almaz ve ihtiyacıda yok.Harcıcak parasıda yok.
Bence %90 Star alır.