Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Sezonda Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu sene çok düştü. Tadında bitirseler mi desem :A Can güvenliğim yok. :D

Arkadaşlar artık dizinin bitmesi gerektiğini tartışmak gerekmez mi sizce bırakın kanalını falan. Yani bilmem kaçıncı bölümün fragmanında görünmezlik iksiri gibi birşeyler saçmalıyorlardı. Pes artık ya... Yani İşler Güçler, Kardeş Payı falan izlesem bu kadar gülmem herhalde.

Tadı mı kaldı :A Sperm vakasından sonra iyice tadı kaçtı :T: Ama sen yine de eleştirme bir gece ansızın linç edilebilirsin :A

Arkadaşlar artık dizinin bitmesi gerektiğini tartışmak gerekmez mi sizce bırakın kanalını falan. Yani bilmem kaçıncı bölümün fragmanında görünmezlik iksiri gibi birşeyler saçmalıyorlardı. Pes artık ya... Yani İşler Güçler, Kardeş Payı falan izlesem bu kadar gülmem herhalde.
O görünmezlik uçakların radara görünmezliği ilk başta biz de öyle sandık ama değilmiş :A

Tnt de düşük reytingler alınca kanal değiştirmişti aga ama şimdikiler reytingleri dibe kadar vurdu hala aynı kanalda yayınlamaya devam.
aga ne düşük reytingi biz gittikten sonra kanal battı çok iyi hatırlıyorum maddi yetrsizlik falan filan hatta vadinin parasını zor ödediler o zamana kadar ki en büyük transfer ücreti almıştı pana film 😀 bizim hoşumuza gitmedi bence de değiştirmemiz lazımdı ama yapımcınında düşünmesi gerek sonuçta aynı zamanda onun para kazandığı onlarca insana ekmek verdiği bir iş bak paranın azalması demek prodüksiyonunda zayıflaması demek şartları bilmiyoruz demek ki devam ederse pana film için en iyi imkan bu yoksa onlar bizden kat ve kat düşünürler

polatın sezon finalinde ölücek ihtimali böylecelikle dahada artmıştır ozaman geçmiş olsun deriz :F:F:F

neye göre kime göre bu konuda tek bir gerçek var reytingler; kanalı tatmin etmezse bir dizi yayınlanamaz hala izleniyor tabi ki eskisi gibi değil zaten bunu beklemek de doğru değil durmak yok vadiye devam 🙂

Sperm vakası ne anlat merak ettim :F
aga sen bunlardan dinleme bunlar işin gırgırında birgün anlatmaya kalkarlarsa özellikle @Doğu falan onu dinleme hemen bana dön ben objektif bir şekilde sana anlatırım 😀

neye göre kime göre bu konuda tek bir gerçek var reytingler; kanalı tatmin etmezse bir dizi yayınlanamaz hala izleniyor tabi ki eskisi gibi değil zaten bunu beklemek de doğru değil durmak yok vadiye devam 🙂
Kadir iyi reyting almak demek dizinin hala iyi olduğu anlamına gelmez ama. Yanlış anlaşılma olmasın örnek Karagül'de hala yüksek alıyor ama senaryo çuvalladı son sezon. O yüzden final kararı alındı. Doğru olanda bu. Necati Şaşmaz'ı yeni bir yapımda görmek istemez misin :D

aga sen bunlardan dinleme bunlar işin gırgırında birgün anlatmaya kalkarlarsa özellikle @Doğu falan onu dinleme hemen bana dön ben objektif bir şekilde sana anlatırım 😀
Anlat dinlerim ben :A

Kadir iyi reyting almak demek dizinin hala iyi olduğu anlamına gelmez ama. Yanlış anlaşılma olmasın örnek Karagül'de hala yüksek alıyor ama senaryo çuvalladı son sezon. O yüzden final kararı alındı. Doğru olanda bu. Necati Şaşmaz'ı yeni bir yapımda görmek istemez misin :D
aynen katılıyorum ama şu var ben vadiden memnunun hala gideri olduğunu düşünüyorum tersi bir durum olduğunu düşünsem ben de fianl yapmasını isterim ama vadinin senaryosu ve konsepti çok farklı gerekli unsurları yerine getirirse vadi yine uçar öyle bir konu skalası var ki sonu yok zaten gündemden besleniyor bu sebeplerden sıkıntı yaşamayız ben hala başka dizi izleyemiyorum izlediğim dizileride bırakıyorum çünkü o kısır döngüye tekrara çok çabuk düşüyorlar ama vadi öğle değil
avrupa dan güney afrika ya türki cumhuriyetletden balkanlara geçmişden günümüze ; necati şaşmaz yeter ki istesin
valla başka projerlerde bir yanım tabi ki ister ama vadinin sonu olduğu için birşey diyemiyorum ama diziden ziyade sinema projleri bence olmalı ordan da yürümeleri lazım

Ulen Pana seni batırmaya çalışan bir kanalla nasıl olurda anlaşırsın? Bu kadar da olmaz resmen kendi ayağına sıkıyor ama farkında değil. Umarım yalan haberdir de bizde boşuna evham yapmış olalım.

@Yiğitt kaynağın neydi boşuna konuşmayalım internette gördümde sağlam bir kaynal olduğunu düşünmüyorum 😀

Ne sen sor ne ben söyleyeyim :A Ben @destere'ye anlatayım o sana anlatsın en iyisi :A

O bire beş katar daha egzotik olur haklısın :A

vadiye fransızım o açıdan bu konuyu fazla derinlemesine şapamayacağım :)
yine bildiğim kadarıyla üç beş kelime pırtlatayım :)

şimdi bu polat yusufun anasıyla halvete girmeden anayı hamile bırakmış diyorlar ve yusuf polatın kayıp çipi oluyor bu durumda :) neyse bu durumuda fanları polat yoksa suni tohumlama yoluylamı kadını hamile bıraktı dedikodularına ortaya atmış :))
suni tohumlama biliyorsunuz nasıl bişey onuda anlatmıyım :)hanı kadının şeyine huni takıp bardakla huniden sperm falan boşaltıyorlar öyle bişey sanırım ? sığırlarda işe yarıyorda insanlarda bilmiyorum :)

öff konu terk :)

vadiye fransızım o açıdan bu konuyu fazla derinlemesine şapamayacağım :)
yine bildiğim kadarıyla üç beş kelime pırtlatayım :)

şimdi bu polat yusufun anasıyla halvete girmeden anayı hamile bırakmış diyorlar ve yusuf polatın kayıp çipi oluyor bu durumda :) neyse bu durumuda fanları polat yoksa suni tohumlama yoluylamı kadını hamile bıraktı dedikodularına ortaya atmış :))
suni tohumlama biliyorsunuz nasıl bişey onuda anlatmıyım :)hanı kadının şeyine huni takıp bardakla huniden sperm falan boşaltıyorlar öyle bişey sanırım ? sığırlarda işe yarıyorda insanlarda bilmiyorum :)

öff konu terk :)
:F Anladım. :F