pek sanmıyorum ama vadi nin ne yapacağı belli olmaz tnt aklımızın ucundan bile geçmiyodu fox neden olmasın
:up: çok haklısın. 5 kanal değişmesine rağmen hep zirveye oyunuyorve çok yüksek reytingli diziUmarım FOX alır
pek sanmıyorum ama vadi nin ne yapacağı belli olmaz tnt aklımızın ucundan bile geçmiyodu fox neden olmasın
:up: çok haklısın. 5 kanal değişmesine rağmen hep zirveye oyunuyorve çok yüksek reytingli diziUmarım FOX alır
aga showa %100 eminimki geçmez vadinin show ile işi bitti. Çünkü Maliyet Sorunu var dizi showda zarar ediyor
bu arada ya star yada tekrar atv olacaktır
aga showa %100 eminimki geçmez vadinin show ile işi bitti. Çünkü Maliyet Sorunu var dizi showda zarar ediyor
bu arada ya star yada tekrar atv olacaktır
pek sanmıyorum ama vadi nin ne yapacağı belli olmaz tnt aklımızın ucundan bile geçmiyodu fox neden olmasınfox dizileri 21.45 te başlıyo yanlış bilmiyosam tam vadi saati ama kesinlikle show tv ye geçmeliyiz show da 1.lik kesin
aga haklısın ama gerçekten show bizim yuvamız napıp edip show a dönmeliyiz
Vadi TNT'ye geçtiğine göre FOX'da da olabilir. Zaten FOX 21.45'de başlatıyor haftalık dizileriniBence FOXxDe
Sayın Süper ModeratörümKanal Değiştirmeyecekti Ama TNT Küçülme Politikası İzleyince Vadi ile anlaşma yapmadıÇünkü Maliyetli bir yapım.
arkadaşlar star kesinlikle olmaz stara geçersek yüzyılın hatasını yaparız zırt pırt ara veriyoduk hatırlayın millet isyan etti star tv yi bombalayacaklardıuefa maçları yüzünden 3 hafta oynamıyodu özetsiz başlıyodu falan filan
parayı veren düdüğü çalar böyle bi fırsatı kimse kaçırmak istemez otomatikman zirveye çıkacak alan kanal
Maliyetli bir yapim oldugunu biliyorum fakat her sezon baska bir kanalda görüyoruz
evet çok haklısın. O zaman Star'ı da eledik. geriye ATV ile FOX kalıyor..
Maliyetli bir yapim oldugunu biliyorum fakat her sezon baska bir kanalda görüyoruz
Sayın Süper Moderatörüm, bu işi fazla karıştırmaya gerek yok. artık her sene farklı kanal alıyor bu bir gelenek haline geldi. bu yepyeni sezonda umarim FOX'da olur
Haluk bravo. Yazdigin her mesajda FOX kelimesini nasil kullaniyorsun
burda vadiyi kötüleyenler vadi o kadar büyük bi dizi ki 5 kanal değiştirmesine rağmen her kanalda zirveye oynuyo her gittiği kanalın en yüksek reytingli dizisidir siz kendinizi kandırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?