Kurtlar Vadisi Pusu, Supernatural'a Mı Benzedi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,929
Puanı
1,061
Posta Gazetesi'nden Mesut Yar bugünkü köşesine Kurtlar Vadisi Pusu'yu taşımış.
Polat Alemdar'ın bir kez daha geri dönmesi ile ünlü fantastik dizi Supernatural arasında bağlantı kurmuş ve diziyi ölüp-ölmeme üzerinden eleştirmiş.
İşte o yazı:

@mrt-0

son cümle herşeyi anlatıyor sanırım
hee ayrıca vadinin örneği dünya üzerinde yopk politik aksiyon dizisi yok dünyada vadi türünün tek örneğidir ancak vadiden çalıntı yaparlar

son cümle herşeyi anlatıyor sanırım
hee ayrıca vadinin örneği dünya üzerinde yopk politik aksiyon dizisi yok dünyada vadi türünün tek örneğidir ancak vadiden çalıntı yaparlar
supernatıral vadiden hangi konuda çalıntı yapabilir ki

Hiç Supernatural izlemedim. 😎

@Yakamoz-Asi mesajlaroı alıp yayınlasam epic-fail olursunuz yeminle resmen vadi ile sihirli annem i karşılaştırmış gibi oldunuz (tür olarak spn ciler alınmasın)

@Forumdash @BesaleT supernatural uzmanları siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ve tabi ki jensen ackless hayranı @primavera

yorumlarla iyice fıkraya dönmüş bencede supernatural kvpden çalıntı

Konu cmts günü açılmış ben şimdi görüyorum

Bu arada Supernatural 9. sezonnda KVP 11. yılında Kesinlikle Supernatural ekibi KVP'yi ilk sezon izleyip esinlenip spn'yi yapmaya karar vermişler
Süpernatural ve Kvp kıyası yapılıp hatta çalıntı sahneler iddialar da bulunmakta SPN'yide aşar. @xemrexxx @primavera

spn fantastik bir dizi olduğundan konudaki yorumlar da fantastik olmuş

Tamamen taraflı bir yorum yapmış
Vadi izleyicisi olsa böyle yorum yapacağını hiç sanmıyorum
Supernatural'i izledim ben şeytan-melek dizisi
Son sezonlarına bakamadım ancak Vadiden kopyalama veya Vadinin Supernaturalden kopyalama yaptığın hiç mi hiç sanmıyorum