Kurtlar Vadisi Pusu, Supernatural'a Mı Benzedi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
140,938
Puanı
1,061
Posta Gazetesi'nden Mesut Yar bugünkü köşesine Kurtlar Vadisi Pusu'yu taşımış.
Polat Alemdar'ın bir kez daha geri dönmesi ile ünlü fantastik dizi Supernatural arasında bağlantı kurmuş ve diziyi ölüp-ölmeme üzerinden eleştirmiş.
İşte o yazı:

Vur Polat'ı gitsin be Abdülhey!
Aha, “Kurtlar Vadisi”nde (atv) Polat Alemdar yol arkadaşı Abdülhey’in karşısında hortlayınca çocuğun beti benzi attı, gördünüz... Abdülhey’in “ağabeyciğim öldün, dirildin, öldün, dirildin; alayımızı şu yalan dünyadan bezdirdin” diye şarjörü Polat’ın gövdeye boşaltmasını bekledim ama dizlerinin boşalmasını tercih etti... Bu sahneler olmasa dizinin “insan” tarafını görmek mümkün olmayacak. Çünkü maşallah hemen her karakter “Supernatural” serisinden fırlamış gibi... Konular da öyle değil mi? Bak şimdi Armageddon timi diye bir lahana sarması çıkardılar başımıza. Memlekette olağanüstü eylemler yapıp bizi hayattan bezdireceklermiş... İnceden bir “Yusuf” kafasına girdim ben vallahi. Anadolu’da bir laf vardır; “tası tarağı toplayak da kaçak mı?” diye. Aynen o haldeyim yani. Hayır, adamların dizi diye anlattıkları bir süre sonra gerçek oluyor. Boşları yok be anacığım...

@mrt-0

son cümle herşeyi anlatıyor sanırım :) hee ayrıca vadinin örneği dünya üzerinde yopk politik aksiyon dizisi yok dünyada vadi türünün tek örneğidir ancak vadiden çalıntı yaparlar

@Yakamoz-Asi mesajlaroı alıp yayınlasam epic-fail olursunuz yeminle resmen vadi ile sihirli annem i karşılaştırmış gibi oldunuz (tür olarak spn ciler alınmasın)

@Forumdash @BesaleT supernatural uzmanları siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ve tabi ki jensen ackless hayranı @primavera :F

yorumlarla iyice fıkraya dönmüş bencede supernatural kvpden çalıntı :F

Konu cmts günü açılmış ben şimdi görüyorum:X

Bu arada Supernatural 9. sezonnda KVP 11. yılında Kesinlikle Supernatural ekibi KVP'yi ilk sezon izleyip esinlenip spn'yi yapmaya karar vermişler :F:F Süpernatural ve Kvp kıyası yapılıp hatta çalıntı sahneler iddialar da bulunmakta SPN'yide aşar. @xemrexxx @primavera

Konu cmts günü açılmış ben şimdi görüyorum:X

Bu arada Supernatural 9. sezonnda KVP 11. yılında Kesinlikle Supernatural ekibi KVP'yi ilk sezon izleyip esinlenip spn'yi yapmaya karar vermişler :F:F Süpernatural ve Kvp kıyası yapılıp hatta çalıntı sahneler iddialar da bulunmakta SPN'yide aşar. @xemrexxx @primavera
spn fantastik bir dizi olduğundan konudaki yorumlar da fantastik olmuş :F

Tamamen taraflı bir yorum yapmış :) Vadi izleyicisi olsa böyle yorum yapacağını hiç sanmıyorum :) Supernatural'i izledim ben şeytan-melek dizisi :D Son sezonlarına bakamadım ancak Vadiden kopyalama veya Vadinin Supernaturalden kopyalama yaptığın hiç mi hiç sanmıyorum