Posta Gazetesi'nden Mesut Yar bugünkü köşesine Kurtlar Vadisi Pusu'yu taşımış.
Polat Alemdar'ın bir kez daha geri dönmesi ile ünlü fantastik dizi Supernatural arasında bağlantı kurmuş ve diziyi ölüp-ölmeme üzerinden eleştirmiş.
İşte o yazı:
@mrt-0
Polat Alemdar'ın bir kez daha geri dönmesi ile ünlü fantastik dizi Supernatural arasında bağlantı kurmuş ve diziyi ölüp-ölmeme üzerinden eleştirmiş.
İşte o yazı:
Vur Polat'ı gitsin be Abdülhey!
Aha, “Kurtlar Vadisi”nde (atv) Polat Alemdar yol arkadaşı Abdülhey’in karşısında hortlayınca çocuğun beti benzi attı, gördünüz... Abdülhey’in “ağabeyciğim öldün, dirildin, öldün, dirildin; alayımızı şu yalan dünyadan bezdirdin” diye şarjörü Polat’ın gövdeye boşaltmasını bekledim ama dizlerinin boşalmasını tercih etti... Bu sahneler olmasa dizinin “insan” tarafını görmek mümkün olmayacak. Çünkü maşallah hemen her karakter “Supernatural” serisinden fırlamış gibi... Konular da öyle değil mi? Bak şimdi Armageddon timi diye bir lahana sarması çıkardılar başımıza. Memlekette olağanüstü eylemler yapıp bizi hayattan bezdireceklermiş... İnceden bir “Yusuf” kafasına girdim ben vallahi. Anadolu’da bir laf vardır; “tası tarağı toplayak da kaçak mı?” diye. Aynen o haldeyim yani. Hayır, adamların dizi diye anlattıkları bir süre sonra gerçek oluyor. Boşları yok be anacığım...
@mrt-0