Öyle bir iddia var ama ATV'nin bırakacağını düşünmüyorum.
Atvye kalsa kvpyi de bırakmazdı
Öyle bir iddia var ama ATV'nin bırakacağını düşünmüyorum.
ATV'de maddi sıkıntı var diyorlar ne derece doğru bilmiyorum umarım yalandır.
Atvye kalsa kvpyi de bırakmazdı
takas post: 1400468' Alıntı:Allah ım doğru mu inanamıyorum ya foruma girdim başlığı görünce şaka konusu falan sandım hala inanamıyorum son aylarda aldığım en müthiş haber inanılmaz ya daha dün gece bekir akrep-halo dayı sahnesini hd izlerken show a geçeleim diye iç geçiriyodum süper süper süper hala şoktayım gerçek mi bu haber
takas post: 1400470' Alıntı:lan bu nasıl bi haber off ya sevinçten halay çekicem yemin ediyom yıllardır beklediğim an yuvayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa döndük
Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.takas post: 1400468' Alıntı:Allah ım doğru mu inanamıyorum ya foruma girdim başlığı görünce şaka konusu falan sandım hala inanamıyorum son aylarda aldığım en müthiş haber inanılmaz ya daha dün gece bekir akrep-halo dayı sahnesini hd izlerken show a geçeleim diye iç geçiriyodum süper süper süper hala şoktayım gerçek mi bu haber
mrt-06 post: 1400477' Alıntı:Kanalın üst düzeyi 2.5 saat Necati Şaşmaz ve kardeşi ile yemekte konuşup anlaşmışlar.
Ayrıca niye şaşırdın ki ben haberi günler öncesinden duyurmuştum.
Show tv'den süpriz transferler bekliyodum ama bukdar büyük bir transfer beklemiyodum açıkcası :biggrin:
mrt-06 post: 1400489' Alıntı:Polat ölürse reyting düşer ama 20 bekleme bence. @takas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?