tabi tabi:hihi:ben yan çizmem öyle bişey demedim kvp1905 kardeşim demiş ama yanlış biliyo reklamlarla alakalı bildiğim kadarıyla
tabi tabi:hihi:ben yan çizmem öyle bişey demedim kvp1905 kardeşim demiş ama yanlış biliyo reklamlarla alakalı bildiğim kadarıyla
Allah aşkına hangi kanal Vadi'yi havada kapıyor.1 aydır dizi açıkta ve alan kanal yok.
Bencede final yapmaz ama havada falan kaptıkları yok.Şu an türkiyede en masraflı dizi bu ve aldıgı reyting harcadığı parayı ucu ucuna karşılıyor.
ya sen hangi ülkede yasiyorsun? Pana film atv den ayrildiktan sonra acikladi senaryo ya cok müdahale edildigi icin ayrildilar atv den hatta bir defasinda bölüm yayinlanmadan 5-6 Saat önce yeni bölümün olmadigi aciklanmisti cünkü atv senaryo da degisiklik istemiati ve canakkale deki sahneler yeniden crkilmisti
Ne ucu ucuna bütün kanallar zarar ediyor bir heyecan kurtları alıyorlar bir sene dolmadan zarardan kurtları kapıyı gosterıyorlar)))))) kurtlar büyük ihtimal finalini izleyecegiz. ama bu kez kurtlar vadisi suriye olarak geri gelir
)))))))
biz kanıtla konuşuyozŞimdi bitti dediklerinde Behzat'amı geçti sıra.
Behzat Ç. ne yaparsa yapsın ben sadece diziyi takip ediyorum sizin gibi yamyamca olmayan şeylerle tuttugum diziyi şampiyon ilan etmiyorum.
Görcez.Behzat Ç. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi olunca yalan haber KVP en çok ciro yapan dizi olunca çok doğru haber diye çalışıyor sizin mantıgınız.

ya boşverin şunlarla tartışmaya değmez.
Ne demişler ;
ben cahile konuşmam ki lafım boşa gitmesin.
ben buradayim.bunlara 2 aytdir laf anlatiuyorum anlamiyolar ama olsun ben yine anlatirim.Ben şimdi gidiyorum.Akaşama sizin yazdıgınız saçma sapan şeylere cevaplarınızı veririm.
he ayrıca kanallar kaç reytinge kaç para alıyor onuda size kanıtlayacağım !!
Seninde Behzat Ç.'yi TT olan diziler arasında gördüğünde dediğin gibi.
Yalan Haber.![]()
aga şu an gülmekten yer altına girdim bu bişeyden çakmıyo bizde tartışıyozKanal D Dizi yi neden birakti diyor cahile bak zIr cahile! Pana Kanal d ile sadece bir sezon anlasti ve final yapti. Ondan sonra baslayana KVP baska bir konseptti ve baska bir kanalda basladi
Kanal D Dizi yi neden birakti diyor cahile bak zIr cahile! Pana Kanal d ile sadece bir sezon anlasti ve final yapti. Ondan sonra baslayana KVP baska bir konseptti ve baska bir kanalda basladi
tt olsa nolur 3-5 kişi twitterda kounşuyo tt miyi oldı diyon behzat ne la![]()
![]()
![]()
adamimsin:hihi:Boşverin derken bir sensiz bide takas zaten bu forumda Vadi gibi ölü bir diziyi kollayan.Başka varmı ?
aga şu an gülmekten yer altına girdim bu bişeyden çakmıyo bizde tartışıyozvadinin 25-30 reyting aldığı dönemden bahsediyo
![]()
![]()
vadinin aldığı reklamları hiçbir dizi almıyo aga ne azararı tnt küçülme politikası gidiyo eski sisteme dönecekler çünkü hiçbir işleri tutmuyo vadi dışında zarar ediyolarvadi eskiden ciro yapiyodu tnt zarar ettigi kesin agalar tnt battık kanal orda vadinin adi lekelendi bu adı show star atv temizler alsınlar diziyi 15 reting garanti vadinin aldigi reytinglerle kar ettigi kesin ama tnt batti ciro bu sene rekor kırmasi imkansız sadece gelirler giderleri karsilayamiyor reklam vermiyorlarlar tntye tnt kurtulmamız sart o da olacagi kesinlesiti simdi ciro olarak zararda panafilm yaptigi tüm diziler battı