Kurtlar vadisi pusu sezon finaline geri sayım: soon 237 saat

Allah aşkına hangi kanal Vadi'yi havada kapıyor.1 aydır dizi açıkta ve alan kanal yok.
Bencede final yapmaz ama havada falan kaptıkları yok.Şu an türkiyede en masraflı dizi bu ve aldıgı reyting harcadığı parayı ucu ucuna karşılıyor.

Ne ucu ucuna bütün kanallar zarar ediyor bir heyecan kurtları alıyorlar bir sene dolmadan zarardan kurtları kapıyı gosterıyorlar :))))))) kurtlar büyük ihtimal finalini izleyecegiz. ama bu kez kurtlar vadisi suriye olarak geri gelir :))))))))

ya sen hangi ülkede yasiyorsun? Pana film atv den ayrildiktan sonra acikladi senaryo ya cok müdahale edildigi icin ayrildilar atv den hatta bir defasinda bölüm yayinlanmadan 5-6 Saat önce yeni bölümün olmadigi aciklanmisti cünkü atv senaryo da degisiklik istemiati ve canakkale deki sahneler yeniden crkilmisti

Aferin güzel sallamışsın.
Hiç bir kanal dizinin senaryosuna durduk yere müdahale etmez.Sadece aldığı paraya bakar.Eğer Kanal D bile aldıgı diziyi geri veriyosa o dizi harbiden kazandırmıyor demektir.

Ne ucu ucuna bütün kanallar zarar ediyor bir heyecan kurtları alıyorlar bir sene dolmadan zarardan kurtları kapıyı gosterıyorlar :))))))) kurtlar büyük ihtimal finalini izleyecegiz. ama bu kez kurtlar vadisi suriye olarak geri gelir :))))))))

Ben onu Kanal D için falan dedim.Kanal D'de aldıgı reytinge kapatamıyorsa diziye harcadığı paraya bırakın final yapsın zaten. :)

Şimdi bitti dediklerinde Behzat'amı geçti sıra.
Behzat Ç. ne yaparsa yapsın ben sadece diziyi takip ediyorum sizin gibi yamyamca olmayan şeylerle tuttugum diziyi şampiyon ilan etmiyorum.
Görcez.Behzat Ç. Sosyal medyada en çok konuşulan dizi olunca yalan haber KVP en çok ciro yapan dizi olunca çok doğru haber diye çalışıyor sizin mantıgınız.
biz kanıtla konuşuyoz
[h=2]En çok ciro yapan dizi Kurtlar Vadisi Pusu[/h]

Ben şimdi gidiyorum.Akaşama sizin yazdıgınız saçma sapan şeylere cevaplarınızı veririm. :)

vadi eskiden ciro yapiyodu tnt zarar ettigi kesin agalar tnt battık kanal orda vadinin adi lekelendi bu adı show star atv temizler alsınlar diziyi 15 reting garanti vadinin aldigi reytinglerle kar ettigi kesin ama tnt batti ciro bu sene rekor kırmasi imkansız sadece gelirler giderleri karsilayamiyor reklam vermiyorlarlar tntye tnt kurtulmamız sart o da olacagi kesinlesiti simdi ciro olarak zararda panafilm yaptigi tüm diziler battı

Kanal D Dizi yi neden birakti diyor cahile bak zIr cahile! Pana Kanal d ile sadece bir sezon anlasti ve final yapti. Ondan sonra baslayana KVP baska bir konseptti ve baska bir kanalda basladi

Kanal D Dizi yi neden birakti diyor cahile bak zIr cahile! Pana Kanal d ile sadece bir sezon anlasti ve final yapti. Ondan sonra baslayana KVP baska bir konseptti ve baska bir kanalda basladi
aga şu an gülmekten yer altına girdim bu bişeyden çakmıyo bizde tartışıyoz :d vadinin 25-30 reyting aldığı dönemden bahsediyo :d :d

Ya suna bak ya tamam final yaptıda diğer yapımıda Kanal D alırdı istese.Elini bile uzatmadı Kanal D.

vadi eskiden ciro yapiyodu tnt zarar ettigi kesin agalar tnt battık kanal orda vadinin adi lekelendi bu adı show star atv temizler alsınlar diziyi 15 reting garanti vadinin aldigi reytinglerle kar ettigi kesin ama tnt batti ciro bu sene rekor kırmasi imkansız sadece gelirler giderleri karsilayamiyor reklam vermiyorlarlar tntye tnt kurtulmamız sart o da olacagi kesinlesiti simdi ciro olarak zararda panafilm yaptigi tüm diziler battı
vadinin aldığı reklamları hiçbir dizi almıyo aga ne azararı tnt küçülme politikası gidiyo eski sisteme dönecekler çünkü hiçbir işleri tutmuyo vadi dışında zarar ediyolar

Forum İstatistikleri

Konular
176,272
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak