Kurtlar Vadisi Pusu REKOR Kırdı! | 24 saate 1 Milyonu devirdi!

Kimseyi inandırmak mecburiyetinde değilim. İnanmazsan o senin bileceğin iş. Hiçbir diziye özel gıcıklığım yok. Bilen biliyor şu an yayındaki 2 komedi dizisi haricinde hiçbir diziyi izlemiyorum.

Beni rahatsız eden siz izliyorsunuz diye herkesi kendiniz gibi sanmanız. Öyle bir dünya yok. :)

yav admin biz herşeyin farkındayız ben şimdiye özel bişey demiyorum eskiden öyleydi sizi varya bahadır özdener in karşısına tv programına çıkartmak lazım o size anlatır harbiden süper olurdu bana söylediklerinizi ona söyleyinde size vereceği cevapları görün :D sanki adamlar afrika da yaşıyolar ya bak adamlar izmir de oturuyolar aynı şeyi söylüyolar biri kütahyada aynı şeyi söylüyo ben aynı şeyi söylüyom demekki benim çevremle alakası yok genel bişeydi bu

yav admin biz herşeyin farkındayız ben şimdiye özel bişey demiyorum eskiden öyleydi sizi varya bahadır özdener in karşısına tv programına çıkartmak lazım o size anlatır harbiden süper olurdu bana söylediklerinizi ona söyleyinde size vereceği cevapları görün :D sanki adamlar afrika da yaşıyolar ya bak adamlar izmir de oturuyolar aynı şeyi söylüyolar biri kütahyada aynı şeyi söylüyo ben aynı şeyi söylüyom demekki benim çevremle alakası yok genel bişeydi bu

Hiçbir zaman öyle değildi. Eskiden gerçekten çok izleniyordu buna itiraz eden yok zaten ama dediğin boyutlarda değil. Ben sebepleriyle açıklıyorum sen hala 60 milyon diyorsun. :)

takas neyin derdindesin ha 60 milyon ha 20 milyon vadi efsane dizi tamam neyin derdindesin

üslubunu düzelt öyle konuş bi gün vadiciler adam diye konu açarsın bi gün artistik yaparsın çözemedim seni biz bişeyin derdinde değiliz bilem biliyo

Hiçbir zaman öyle değildi. Eskiden gerçekten çok izleniyordu buna itiraz eden yok zaten ama dediğin boyutlarda değil. Ben sebepleriyle açıklıyorum sen hala 60 milyon diyorsun. :)

bahadır özdener le görüştürmek lazım :D

youtube vadiden gelecek paraya mı bakacak :D tarafsız bi siteye koyabilmeye cesaret etmek önemli, kendi sitesinde babamda 10 milyonu geçer
geçsinde görelim :D

sitedeki vadicileri seviorm hala saygı duyuyom ama vadiyi aşırı abartıyonuz ikisi farklı şeyler

tamam
takas 3000lik sbtye inanmaz 1 kişilik bahadıra peygamber gibi inanır :)))

adam işi biliyo kanıtla anlatır herşeyi :D

geçsinde görelim :D

tamam

adam işi biliyo kanıtla anlatır herşeyi :D

kanıtlasın o zaman 68 milyon kişinin izlediğini :D vadi izlemek yerine kendini geliştirici şeyler yapmanı öneririm takas, mesela mantık ve zeka üzerine kitaplar iyi gelecektir :)

bu arada takas yazete harici bi sitede vadinin 200 bini geçtiğini gösterir misin :)

al sana yazete:
AutoScreenRecorder_02 May. 09 19.39 - Dailymotion video

video net çıkmamış bidaha çekeceğim

60 milyon ha ülkenin nüfusu 65-70di nöbettekiler kundaktaki bebelerde izliyodu heralde :)))

ülkenin nüfusu 75 milyondu taş devrinden bahsetmiyoruz 2004 den bahsediyoruz
ki illa 65 milyonun aynı anda izlemesinide kastetmedim o zamanlar bir bölüm dahi olsa diziyi izleyen 60 65 milyon insan vardı ,(gazetelere haber oluyordu hatta)

ama şimdi o rakam baya bir düştü gerek sürekli kanal değiştirmesi , gerek mafya konularından derin devlet konularına , örgüt konularına geçmeleri izleyici sayısını baya düşürdü ama yinede en çok izlenen diziler arasında...

he illa dizinin ne kadar izlendiğini tarafsız bir siteden öğrenmek istiyorsanız facebooka bakın;

kurtlar vadisi : 1.760.000 beğeni
kurtlar vadisi pusu : 1.615.000 beğeni
necati şaşmaz : 637.000 beğeni
polat alemdar : 382.000 beğeni

var daha neyin derdindesiniz türk dizileri içinde facede en fazla beğeni alan iki dizi var biri kurtlar vadisi diğeri kurtlar vadisi pusu...

Hehe 60 milyon izliyodur.Sanki 60kişi dermiş gibi :) Sen öyle hayalini kur devam et.Hayal dünyan baya geniş ama.