Kurtlar Vadisi Pusu REKOR Kırdı! | 24 saate 1 Milyonu devirdi!

takas sanıyorki sokakta olmayan her kişi vadi izliyor.. ocakta istediğin gün çık sokaklar bomboş olur :D
ama ben İzmir'de oturuyorum İzmir pek soğuk olmadığı içi Ocak'ta herkes sokakta ocak'ta başka bir yerde soğuk olduğu için normaldir o zaman neden eski vadi zamanında İzmir'de bile Ocak'ta sokaklar bomboştu ? sanki kar yağıyordu erzurum kış gecelerinin soğuğu vardı :D

sen nerden biliyon vadi nin olduğu günler sokaklar boşalırdı hatta bu replik vadiden çıktı vadi abartılcak kadar çok izleniyodu ben vadi kadar izlenen bi dizi olduğunu görmedim bunu da herkes söylüyor sizin gibi vadi sevmeyenler hariç

ya admin yaşın benden büyük nasıl böyle bişey diyon aklım almıyo eskiden vadi izlemeyen mi vardı sokakta adam kalmazdı çakır öldüğünde yapılanlar hala unutulmadı günlerce konuşulur tartışılır özenirlerdi yaptığı herşey patlar kanallar kavga ederdi vadi için kanal d ne yaptı etti baş edemedi en sonunda aldı kim bilir kaç para vermiştir :D
bence kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en çok izlenen dizidir bunu herkes söylüyo çünkü herkes izlerdi eskiden 70 milyon varsa 67 si 68 i izliyodur buna eminim

Sen kendin inanıyor musun bu dediğine ciddi ciddi :) Zaten nüfusun 10 milyonu 0-9 yaş aralığında. Direkt 60'a düşeceksin. O saatte evde olmayan gezen, çalışan, TV'si olmayan, TV dışı işlerle uğraşmak isteyen kişiler en az 10 milyon vardır. Geriye kalır maksimum 50 milyon izleyici. O 50 milyonunun büyük bir kısmının kadın olduğunu düşünürsek Vadi'nin maksimum izleyicisi 30-35 milyon olur o zaman için. Daha fazlası hayalcilik kendinizi kandırmayın.

Eskiden Vadi izlemeyen vardı tabii. Ben hiçbir zaman izlemedim ve bunun eksikliğini hiçbir zaman yaşamadım. Çünkü yakın çevremdeki çoğu kişi izlemiyordu. Senin çevren izliyormuş demek ki o yüzden sana öyle geliyordur. Ama 67-68 milyon hayalcilikten başka bir şey değil. :)

normal bizim için kolay bir şey 5.000.000 olursa şaşmam şu an izlenme
1.812.684
ve her saniye yüzlerce kez izlenme artıyor

Yazete üzerinden kolay bir şey tabii. Yazete zaten Vadi'nin kendi sitesi ve güvenilir bir hit kaynakları yok. Botlar ile artıyor hit sayısı. Zaten kendin de farketmişsin her yenilediğinde yüzlerce artıyor istisnasız. Bu da botların varlığını kanıtlıyor. Youtube'de yapsınlar bu izlenme sayısını o zaman tebrik edelim, süper rekor diyelim. :)

Sen kendin inanıyor musun bu dediğine ciddi ciddi :) Zaten nüfusun 10 milyonu 0-9 yaş aralığında. Direkt 60'a düşeceksin. O saatte evde olmayan gezen, çalışan, TV'si olmayan, TV dışı işlerle uğraşmak isteyen kişiler en az 10 milyon vardır. Geriye kalır maksimum 50 milyon izleyici. O 50 milyonunun büyük bir kısmının kadın olduğunu düşünürsek Vadi'nin maksimum izleyicisi 30-35 milyon olur o zaman için. Daha fazlası hayalcilik kendinizi kandırmayın.

Eskiden Vadi izlemeyen vardı tabii. Ben hiçbir zaman izlemedim ve bunun eksikliğini hiçbir zaman yaşamadım. Çünkü yakın çevremdeki çoğu kişi izlemiyordu. Senin çevren izliyormuş demek ki o yüzden sana öyle geliyordur. Ama 67-68 milyon hayalcilikten başka bir şey değil. :)

valla benim dediğim çok mantıklı ama senin dediğin hayalcilik 67-68 derken bebeleri unutmuşum :D onları çıkartırsam 60 milyon vardır 30-35 milyon hayalciliktende öte eskiden kadınlarda izliyodu onu geç bi kere senin çevrenin ve ailenin eskiden izlediğine de eminim ben yemem bu numaraları sonuçta vadiye gıcıksın niye inanim :D

valla benim dediğim çok mantıklı ama senin dediğin hayalcilik 67-68 derken bebeleri unutmuşum :D onları çıkartırsam 60 milyon vardır 30-35 milyon hayalciliktende öte eskiden kadınlarda izliyodu onu geç bi kere senin çevrenin ve ailenin eskiden izlediğine de eminim ben yemem bu numaraları sonuçta vadiye gıcıksın niye inanim :D

inanmazsan inanma ozan da takacaktı

Yazete üzerinden kolay bir şey tabii. Yazete zaten Vadi'nin kendi sitesi ve güvenilir bir hit kaynakları yok. Botlar ile artıyor hit sayısı. Zaten kendin de farketmişsin her yenilediğinde yüzlerce artıyor istisnasız. Bu da botların varlığını kanıtlıyor. Youtube'de yapsınlar bu izlenme sayısını o zaman tebrik edelim, süper rekor diyelim. :)
mesaj atacam bi duyuru yapsınlar herhangi bi fragman sadece youtube da yayınlasında görün rekoru :D

ya bırakın o zamanlar 50 milyon kişinin anca tvye ulaşma potansiyeli vardı bölümler vahiyle mi geliyodu gardaş

2.000.000 olması için vadicilere bir önerim var 10 - 15 tane sekme açın o sekmelerde resmi sitedeki fragman açık olsun linki kopyalayıp yapıştırın sekmelere ve bütün sekmeleri yeniden yükleyin yapıyorum şu an

İmkansız:D Sana şöyle diyim sosyate falan izlemez vadiyi:D

ya kardeşim eskiden herkes izlerdi diyorum sen gelmiş sosyete izlemez diyon ne alaka ab reytingleride 20 yi geçiyodu bu konu iyi bi yere gitmiyo kounyu kilitleyin burdan cezasız çıkmam zor :D

2.000.000 olması için vadicilere bir önerim var 10 - 15 tane sekme açın o sekmelerde resmi sitedeki fragman açık olsun linki kopyalayıp yapıştırın sekmelere ve bütün sekmeleri yeniden yükleyin yapıyorum şu an

aga gerek yok öyle şeylere zaten geçeriz :D

Kimseyi inandırmak mecburiyetinde değilim. İnanmazsan o senin bileceğin iş. Hiçbir diziye özel gıcıklığım yok. Bilen biliyor şu an yayındaki 2 komedi dizisi haricinde hiçbir diziyi izlemiyorum.

Beni rahatsız eden siz izliyorsunuz diye herkesi kendiniz gibi sanmanız. Öyle bir dünya yok. :)

Programları var onun o şekilde çok daha hızlı arttırılabilir. :)