Kurtlar Vadisi Pusu REKOR Kırdı! | 24 saate 1 Milyonu devirdi!

Master.1000

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,905
Puanı
609
Rekor üstüne rekor

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 158. bölümü daha izlenmeden fragmanı ile rekor kırdı.

080520121559390117234_2.jpg

Türkiye'nin en çok seyredilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta nefesleri kesecek bir bölümle geliyor. 158. bölüm daha izlenmeden internette yayınlanan fragmanı ile rekor kırdı.

PanaDizi
adresinde yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden bir milyon kişi tarafından izlendi.

Yeni bölüm 10 Mayıs Perşembe akşamı TNT ekranlarında olacak.

262.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu 158. Bölüm Özeti

Polat ve ekibi Cahit'i kurtarmak için uğraşırken Hikmet'in kaçırılmasıyla iyice köşeye sıkışırlar. Kendal, özel ekibini Polat'ın elinden almak için ne isteyecek? Polat, Kendal'ın isteklerini yerine getirecek mi? Bu anlaşmanın sonunda Polat ve ekibini bekleyen büyük şok ne olacak?

Kara, yarım bıraktığı işi bitirmek için neler yapacak?

Cezaevinden tahliye olan Mete, Kara'dan intikamını almak için ilk iş olarak ne isteyecek?

Polat ve ekibi yakalanan Kara'yı tutulduğu yerden çıkarabilmek için nasıl bir plan yapacak?
Yaşar, Pusat ve Mete bir araya geliyor. Yaşar oğlunun intikamını almaktan vazgeçmiyor. Pusat ve Nesrin'in planı ne olacak? Tüm bu olanlardan kendini sorumlu tutan Selvi, ne yapacak?

Tüm bu soruların cevapları ve daha fazlası, Kurtlar Vadisi Pusu'nun 10 Mayıs Perşembe akşamı TNT'de yayınlanacak aksiyon ve heyecan dolu 158. bölümünde olacak...

Son düzenleme:
bu konu resmi ben kendim yazmıştım diğerinde bu konudan devam edilsin benim konu kilitlensin.
ya arkadaşlar 10 reyting falan hikaye şuraya bak 1 gün olmadı daha 1 milyon geçildi var mı böyle bi dizi

kurtlar vadisi pusu için normal bir rakam türkiye genelinde 15- 20 milyon kişi kurtlar vadisi pusu' yu izliyor eskiden bu rakam daha çoktu kanal değiştirdikce azaldı. Zaten eski kurtlar vadisinde rahat bi 55 - 60 milyon kişi izliyordu abartısız , sokaklar bomboş oluyordu.

kurtlar vadisi pusu için normal bir rakam türkiye genelinde 15- 20 milyon kişi kurtlar vadisi pusu' yu izliyor eskiden bu rakam daha çoktu kanal değiştirdikce azaldı. Zaten eski kurtlar vadisinde rahat bi 55 - 60 milyon kişi izliyordu abartısız , sokaklar bomboş oluyordu.

kesinlikle öyle bence eskiden 70 milyonun 67 si 68 i izliyodur izlemeyen yok gibi bişeydi

60 milyon ha ülkenin nüfusu 65-70di nöbettekiler kundaktaki bebelerde izliyodu heralde :)))

yav eskiden diyorum yorumu tam okuyun :D

Eski veya yeni hiç farketmez. TV tarihinde hiçbir zaman o kadar kişinin herhangi bir yapımı izlemesi imkansız. Zaten bütün açık TV'lerde o yapımın izlendiğini varsaysak bile en fazla 40-50 milyon olur. Onların da tümü aynı şeyi izlemeyeceğine göre. :)

takas sanıyorki sokakta olmayan her kişi vadi izliyor.. ocakta istediğin gün çık sokaklar bomboş olur :D

Eskiden de o kadar izlenmiyordu. Abartmamak gerek bence. :)
sen nerden biliyon vadi nin olduğu günler sokaklar boşalırdı hatta bu replik vadiden çıktı vadi abartılcak kadar çok izleniyodu ben vadi kadar izlenen bi dizi olduğunu görmedim bunu da herkes söylüyor sizin gibi vadi sevmeyenler hariç
Eski veya yeni hiç farketmez. TV tarihinde hiçbir zaman o kadar kişinin herhangi bir yapımı izlemesi imkansız. Zaten bütün açık TV'lerde o yapımın izlendiğini varsaysak bile en fazla 40-50 milyon olur. Onların da tümü aynı şeyi izlemeyeceğine göre. :)
ya admin yaşın benden büyük nasıl böyle bişey diyon aklım almıyo eskiden vadi izlemeyen mi vardı sokakta adam kalmazdı çakır öldüğünde yapılanlar hala unutulmadı günlerce konuşulur tartışılır özenirlerdi yaptığı herşey patlar kanallar kavga ederdi vadi için kanal d ne yaptı etti baş edemedi en sonunda aldı kim bilir kaç para vermiştir :D
bence kurtlar vadisi gelmiş geçmiş en çok izlenen dizidir bunu herkes söylüyo çünkü herkes izlerdi eskiden 70 milyon varsa 67 si 68 i izliyodur buna eminim

vadiyi severim ara sıra izlerim ama sıktın sen de. Can polat falan sen iyi abartmışsın kendi aleminde can takas.

normal bizim için kolay bir şey 5.000.000 olursa şaşmam şu an izlenme
1.812.684
ve her saniye yüzlerce kez izlenme artıyor