Aynen valla Show tv ve atv'de vardı güzeldi neyse ben gidiyom.Gelince muhabete devamDeli Yürek başkaydı bak onu izlerdim😉
Aynen valla Show tv ve atv'de vardı güzeldi neyse ben gidiyom.Gelince muhabete devamDeli Yürek başkaydı bak onu izlerdim😉
Onun da ATV bölümleri berbattı ya hiç olmasaydı daha iyiydi benim için büyük hayal kırıklığıydıAynen valla Show tv ve atv'de vardı güzeldi neyse ben gidiyom.Gelince muhabete devam
Ersoylu ve TNT sezonu da kötüydü aslındaİskender öldükten sonra 10.yıl atv sezonu iyiydi orda final yapsaydı keşke @Maskeli Fedai @Doğan
10.Yıl atv sezonu demişim bende İskender den sonra iyi olan tam anlamıyla o sezondu Mematisiz birde ama senaryo önemli oluyor demekkiErsoylu ve TNT sezonu da kötüydü aslında
Senaryo iyiydi evet, gizem ve heyecan vardı Sonraki sezon aklıma geliyor tüylerim ürperiyor.. Koca sezon Polat bir odada oynamıştı..10.Yıl atv sezonu demişim bende İskender den sonra iyi olan tam anlamıyla o sezondu Mematisiz birde ama senaryo önemli oluyor demekki
Polat orada infaz ediliyor dizi bitiyor sonrasını öyle düşünüp hatırlamayalımSenaryo iyiydi evet, gizem ve heyecan vardı Sonraki sezon aklıma geliyor tüylerim ürperiyor.. Koca sezon Polat bir odada oynamıştı..
Aboww şaşırdım abla.amanınHemde ne izlerdim sıkı bir vadiciydim profilime bak hakkımda olan kısma Necati Şaşmaz resmi vardır önceki adımda vadikızı idi
Atv eh iyiydiOnun da ATV bölümleri berbattı ya hiç olmasaydı daha iyiydi benim için büyük hayal kırıklığıydı
Aboww şaşırdım abla.amanın
------
Atv eh iyiydi
Hayatımda izlemedim 360 yada beyaz tv'de baktın mı tekrarlarına ?Tabii babamla izlerdik abimde izlemişti pusu zamanında bırakmıştı izlemeyi
Tm ablamYok ona bakamadım maalesef istedim de ya
Ben kurtlar vadisine pek bakmadım ablam ama Çakırlı ve Murolu bölümler favorim o da Show tv de sanırım 😉
Aynen abla Show'daydı ablaBen kurtlar vadisine pek bakmadım ablam ama Çakırlı ve Murolu bölümler favorim o da Show tv de sanırım 😉
Aynen bendeBirkere bile izlemediğim için hiçbir fikrim yok
Bayanlar bile izlemiş bende bakmadımHayatım boyunca bu diziye hiç oturup bakmadım.