------
Hangi kanalda daha çook sevdiniz?. @Gerekli24 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @Dosi @xemrexxx @EmreCan @The_Erinch
------
@BARON男爵 @xdragxx @Sherlock @denizz19 @Özgür @serhatt
Sonradan sevdim ben o zamanlar izlemiyodumEkli dosyayı görüntüle 107192
------
Hangi kanalda daha çook sevdiniz?. @Gerekli24 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @EmreCan @Dosi @xemrexxx @EmreCan @The_Erinch
------
@BARON男爵 @xdragxx @Sherlock @denizz19 @Özgür @serhatt
Ben hiiç izlemedim hayatımdaSonradan sevdim ben o zamanlar izlemiyodum
İzlerdim demedim zoraki bakmak zorunda kaldım evde başka izleyenler oluncaAnaam sen izlermiydin ? @Angelica @Çiğdem @Dosi izlermiydiniz?
Baban yada eşinİzlerdim demedim zoraki bakmak zorunda kaldım evde başka izleyenler olunca
İkisi de bir de kardeşlerim 😉Baban yada eşin
Her perşembe kanaldan kanala peşini hiç bırakmamışlar.Bide Deli Yürek vardıİkisi de bir de kardeşlerim 😉
Kanal D'ye geçen diziler hep faciayla noktalanıyor.Reytingi düşüyor hep.İskenderli bölümler ve 7.sezon iyiydi, gerisi kötü. Özellikle son sezonlar facia.
Vadi zaten çok uzamıştı, Kanal D ile beraber iyice çöktü..Kanal D'ye geçen diziler hep faciayla noktalanıyor.Reytingi düşüyor hep.
Reyting için para için tadında bitiremiyorlar.Çılkını çakartana kadar sakız gibi uzatıyorlar.Arka Sokaklar ,Bizimkiler hariç.Kanal D'de el değiştiridiya ondan çöktüVadi zaten çok uzamıştı, Kanal D ile beraber iyice çöktü..
Deli Yürek başkaydı bak onu izlerdim😉Her perşembe kanaldan kanala peşini hiç bırakmamışlar.Bide Deli Yürek vardı