Maskeli Fedai
Favori Üye
Kesin gibi yazmışsında ortada daha fol yok yumurta yok.atv'ye geçmiş olsun, Show TV için çok iyi bir transfer.![]()
Kesin gibi yazmışsında ortada daha fol yok yumurta yok.
Atv'nin yeni sahipleri şimdi mahkemeyle uğraşıyorlar;sezon sonuna kadar vadi kanalda o zamana kadar köprünün altından çok sular akar.mahkeme safhası hal olduktan sonra adamlar kanala bakacaklardır.Her olasılığı şimdiden değerlendirmek gerek bence.![]()
daha önce kurtların geçmişinde soner yanlçınlı dönemlerde böyle şeyler vardı şimdi de kokuları geliyor bakalım ne yapacakalrsonra yıl bitince diğer kanallardan daha büyük teklifler gelince gider olay bu yani
sanmıyorum öyle bişey olacağını adamlar bildiğini okur bu büyük bi iddaa aga
nasıl yani aga anlamadım nasıl şeyler vardıdaha önce kurtların geçmişinde soner yanlçınlı dönemlerde böyle şeyler vardı şimdi de kokuları geliyor bakalım ne yapacakalr
Yahu devirde dizi tutturmak kolay mı.Okan gün /kanal bulacağina AKY'yi yayından kaldırda sen de rahatla ben de![]()
Konuyu soruyorum.@semre 'ye ne soruyon??? onun senin fake hesabın olduguna "an itibariyle" kanaat getirdim![]()
Bende şimdi fake hesap alsam bu benim o hesabım olmadiğimi mi gösterecekKonuyu soruyorum.Ayrıca üyelik tarihine bak benden eski yahu.
![]()
senle bunları konuşmuştuk hatırlamıyor musun. "derin mezu " tezviratlarını yayıyorlar mesela bir örnek : bir ara misyonerler basmıştı ülkeyi hatırlarsan show tvken işlenmişti. o dönemde hırant dink rahip santro cinayetleri olmuştunasıl yani aga anlamadım nasıl şeyler vardı
derin mevzuları severim agasenle bunları konuşmuştuk hatırlamıyor musun. "derin mezu " tezviratlarını yayıyorlar mesela bir örnek : bir ara misyonerler basmıştı ülkeyi hatırlarsan show tvken işlenmişti. o dönemde hırant dink rahip santro cinayetleri olmuştu
Işim yok fake hesap mı alemsin Forumdoş.Bende şimdi fake hesap alsam bu benim o hesabım olmadiğimi mi gösterecek![]()
Show Tv adını "Transfer Show" Tv olarak değiştirsin bence.![]()
Show başlıyor demekte haklılarmış transfer şovu yapıyo adamlar.![]()
derin yapılar kurtlar vadisine soner yalçının veya başka kişilerce konsept danışmanlıgı altında dizinin gidişatı aktarılmış. kurtlar vadiside bilerek bilmyerek bu adamları dinleyerek halka psikolojik harp yapmış oluyor. mesela ülkeyi basan misyonerler birden ortadan kaybodu ))))) derin yapının amacı burda halkta misyonerler ülkeyi bastı para karşılıgında insnları hiristiyanlaştırıyor imajını yaymak ve hiristiyanlara nefret duyulmasını sağlamk bunun üstüne türkiyedeki rahiplere ve hiristiyan azınlıga yönelik şideti artırarak avrupaya denecek ki türkiye faşit bir ülke oldu bu hükümetin arkasında durmayın hiristiyanları öldürüyor.. mesela benzer örnek twittırda şu mesajlar atılıyor ingilizce israilin operasyon yapılmasını istediği halk bankın müdürü tutuklandı.. ikisi arasındaki bagı anlatmaya gerek yok sanırım )))derin mevzuları severim agadoğru konuşmuştukta ne demek istediğini tam anlayamadım ondan soruyorum
şuanda müsait deilim kusura bakma ama tamamen yanlış bilgilendirme ve aksettirilme bu senin yazdığın olayları vadi için şamil tayyar ve rasim ozan kütahyalı nın yazdığı tezler tamamen hayal ürünüdür vaktim olduğunda muhakkak tartışalım bu konuyuderin yapılar kurtlar vadisine soner yalçının veya başka kişilerce konsept danışmanlıgı altında dizinin gidişatı aktarılmış. kurtlar vadiside bilerek bilmyerek bu adamları dinleyerek halka psikolojik harp yapmış oluyor. mesela ülkeyi basan misyonerler birden ortadan kaybodu ))))) derin yapının amacı burda halkta misyonerler ülkeyi bastı para karşılıgında insnları hiristiyanlaştırıyor imajını yaymak ve hiristiyanlara nefret duyulmasını sağlamk bunun üstüne türkiyedeki rahiplere ve hiristiyan azınlıga yönelik şideti artırarak avrupaya denecek ki türkiye faşit bir ülke oldu bu hükümetin arkasında durmayın hiristiyanları öldürüyor.. mesela benzer örnek twittırda şu mesajlar atılıyor ingilizce israilin operasyon yapılmasını istediği halk bankın müdürü tutuklandı.. ikisi arasındaki bagı anlatmaya gerek yok sanırım )))
bende izledim misyonerlik olayları özelikle kürtler üzerinde show tv de işlendi. yakınımdaki arkadaşların ruh durumunu da biliyorum ha birde denktaş faciası var kurtlarda bir bölüm adımı sırf propogonda yaptı ))) bunun izahı bile olamazşuanda müsait deilim kusura bakma ama tamamen yanlış bilgilendirme ve aksettirilme bu senin yazdığın olayları vadi için şamil tayyar ve rasim ozan kütahyalı nın yazdığı tezler tamamen hayal ürünüdür vaktim olduğunda muhakkak tartışalım bu konuyu
bak denktaş tam soner yalçın pompasıdır onda haklısın o tam bir faciaydı ama diğerlerine katılmıyorum daha sonra mutlaka konuşalım bu konuları çok önemli konularbende izledim misyonerlik olayları özelikle kürtler üzerinde show tv de işlendi. yakınımdaki arkadaşların ruh durumunu da biliyorum ha birde denktaş faciası var kurtlarda bir bölüm adımı sırf propogonda yaptı ))) bunun izahı bile olamaz
pusuyu bahsediyorsun deil mibende izledim misyonerlik olayları özelikle kürtler üzerinde show tv de işlendi. yakınımdaki arkadaşların ruh durumunu da biliyorum ha birde denktaş faciası var kurtlarda bir bölüm adımı sırf propogonda yaptı ))) bunun izahı bile olamaz