Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanala Geçecek?

ayyyyyy inş show tvye geçer kurtlar vadisinin en iyi sezonları hep o kanalda oldu birde show tvde kolaj saçmalığı yoktu maç oynanıyor diye diziyi tatil etmiyordu bu kolaj saçmalığı star tvde başladı ayyy geçenlerde sınav var diye bile kolaj verdiler yakında havanın güzel olduğu zamanlardada kolaj gelirse şaşırmayın akşamları insanalrımız eve tıkılmasın rahatsa gezsin derler bahane hazır :D bu arada kurtlar vadisi bu sezon bitmiyormu seneye devam etmeyecek diye biliyorum

Hadi geçen yıl Show TV'de para yoktu da şimdi ATV'de para var neden ödememiş acaba harbi merak ettim bir de başbakanın kanalı derler. Bence haber yalan olabilir bence. :)

Ne hava atıcam yahu. :(
Bilmiyorum haber yalan yada gerçek. Ali Eyupoğlu bugun Milliyet (ana gazetede) yazı yazmaya başlamiş bu yazıda ordan. Yani güçlü bikonuyla giriş yapayım demiş. Başbakan kanalı olsa da sadece haberlerden yana yandaş normal yayın politakası Başbakanı Tayyip'i enteresa etmiyor bile :T:

Bilmem hacı hava atar mı atarsın:F AKYile bile Okan'a karşi geldin :F

Çok güldüm gerçekten bu yoruma Kanal D'nin hangi yapımı total 15 ab 10 alıyor kendi kaybeder. :D

Umarım bu haber doğrudur yuvamıza dönme zamanı geldi artık. :D
Önemli olan 15 almak değil. 14`lük bir harcama yapıp 15 almak kar değil. Ama 2`lik harcama yapıp 8 almak kardır. Bkz: Güneşi Beklerken.

rekorlar konuma bir madde daha eklicem :D
-dizinin başka kanalla görüştüğünü öğrenen kanal diziyi kaptırmamak için 7 milyon lirayı tek seferde ödeyerek buna mani olmuştur :D
bu arada vadinin bölüm başı iyice uçmuş rakam inanılmaz boyutlara gelmiş parayı veren düdüğü çalar bu kadar basit
pana film işi çok sıkı tutuyo parayı vermezsen giderim ve bu hak bendedir diye madde koymuş adamlar :D normalde hiçbi kanal bunu kabul etmez başka bi dizi için ama adamlar her koşulu kabul ettiriyo çünkü gücü belli reytingi ortada :D
bir de vadi bu kadar karlı bi iş olmasa kanallar için neden peşinden koşuyorlar sürekli hiçkimse babasının hayrına iş yapmaz atv korkudan 7 trilyonu tek seferde ödemişse demekki bişeyler var
vadinin ben sezon ortasında kanal değiştireceğini sanmam değiştirmesinde yeni sezonda olsun bu iş durduk yere sorun yaratmaya gerek yok
bu işi sezon öncesi yapacaktınız her kanalla 1 sene anlaşıyonuz tamam işte show parayı tıkır tıkır veriyo geçin :D

Bilmiyorum haber yalan yada gerçek. Ali Eyupoğlu bugun Milliyet (ana gazetede) yazı yazmaya başlamiş bu yazıda ordan. Yani güçlü bikonuyla giriş yapayım demiş. Başbakan kanalı olsa da sadece haberlerden yana yandaş normal yayın politakası Başbakanı Tayyip'i enteresa etmiyor bile :T:

Bilmem hacı hava atar mı atarsın:F AKYile bile Okan'a karşi geldin :F
Yanlız geçen yazda transfer olacak dedi Show TV'ye olmadı sadece görüşmüşler. ( Benim özel haberim. 😎 ) Bilemiyorum. 😕

Başka güne gitsin Okan gün mü yok yan. :( Haksız mıyım. :)

Yanlız bayağı pahalı imiş ben biraz daha ucuzdur diye tahmin ediyordum ilginç gerçekten.
ilginç olan ne aga Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi tabi ki rakamlar bu şekilde olacak ayrıca vadinin bölüm başı maliyeti çok yüksek aksiyon sahneleri hem fazla hem kaliteli olunca maliyet epey artıyo zaten ilk günden beri bölüm başı maliyeti en fazla olan dizi

vışşşş bilgi mi öngörü mü
hafif ön görü hafif bilgi.. mesela ben onu çok sevdim ilk başladıgında neyi işlitordu eşini aldattan laylom bir başbakan. ben o dizi eleştirirken bir aldatma hikayesi böyle işlenir mi diye sordum böyle saçma dizi olur mu dedim meğer..... şimdi gündemde ne var sex kasetleri muta nikahı bu tesadüf mü?

bir dizi 11 yıldır hep zirvede yer alıyorsa otomatikman talipleri de çok olacaktır hiçbir kanal maliyetini aşan bir diziyi transfer etmez menfaat dünyası o zaman o mantıkla hiçbir kanal da yayınlanmazdı dizi

yani kimse kusura bakmasın buradan maliyet hesabı yaparak yok maliyeti çok kanala zarar ettirir gibi yorumlar biraz abartılı gibime geliyor
abi onu geçtim vadi show tv den kaç kez ayrılıp geri döndü madem kazançlı değil niye tekrar tekrar peşinden koşuyolar :D burdaki olay şu pana film her kanalla sadece 1 sene anlaşma yapar ve istediği gibi yapar bu örnekte olduğu gibi
sonra yıl bitince diğer kanallardan daha büyük teklifler gelince gider olay bu yani

ülkede pek parlak işler olmuyor sanırım kurtlar vadisi soner yalçınlı döneme dönecek gibi senaristlerin ayrılmasında ip ucu gelmişti
sanmıyorum öyle bişey olacağını adamlar bildiğini okur bu büyük bi iddaa aga

Yanlız geçen yazda transfer olacak dedi Show TV'ye olmadı sadece görüşmüşler. ( Benim özel haberim. 😎 ) Bilemiyorum. 😕

Başka güne gitsin Okan gün mü yok yan. :( Haksız mıyım. :)
Ayyy sende ne cektin bee o özel haberinden:F Geçmedi yeni sezonda(eylülde) işte:F Yalan oldu o haber. Şimdi Ocakta geçerse övünme yani. atv'nin para ödememesi yazıya göre bu sene Eylül ayından sonra olmuş önce değil😉 Senin görüşme haberlerinden sonra olmuş.

Okan kaç senedir o günde AKY'ye ye gün mü yoktu o geldi :X

ayyyyyy inş show tvye geçer kurtlar vadisinin en iyi sezonları hep o kanalda oldu birde show tvde kolaj saçmalığı yoktu maç oynanıyor diye diziyi tatil etmiyordu bu kolaj saçmalığı star tvde başladı ayyy geçenlerde sınav var diye bile kolaj verdiler yakında havanın güzel olduğu zamanlardada kolaj gelirse şaşırmayın akşamları insanalrımız eve tıkılmasın rahatsa gezsin derler bahane hazır :D bu arada kurtlar vadisi bu sezon bitmiyormu seneye devam etmeyecek diye biliyorum

kardeş ne çabuk unuttun show tv de 3 ay yayınlanmadı vadi :D orda da kolaj veriyodu ama bu kadar sık değil
seneye kesin devam ediyor vadi

Ayyy sende ne cektin bee o özel haberinden:F Geçmedi yeni sezonda(eylülde) işte:F Yalan oldu o haber. Şimdi Ocakta geçerse övünme yani. atv'nin para ödememesi yazıya göre bu sene Eylül ayından sonra olmuş önce değil😉 Senin görüşme haberlerinden sonra olmuş.

Okan kaç senedir o günde AKY'ye ye gün mü yoktu o geldi :X
Benim özel haberim fotoğraflar ile kanıtlandı yanlız. :)

Okan Bayülgen'e bir gün bulucam ben meraklanma sen biraz sabret yahu. :)

ilginç olan ne aga Türkiye'nin en fazla izlenen dizisi tabi ki rakamlar bu şekilde olacak ayrıca vadinin bölüm başı maliyeti çok yüksek aksiyon sahneleri hem fazla hem kaliteli olunca maliyet epey artıyo zaten ilk günden beri bölüm başı maliyeti en fazla olan dizi
1.1 değilde 800 , 900 diye düşünmüştüm tahminimden gıdım fazla. :X