Kurtlar Vadisi Pusu Hangi Kanala Geçecek?

vadi showa geçerse sağ kolunu kaybeder dizi...genel reyting ve reklam gelirlerinde kartlar yeni baştan dağıtılırrrrrrrr...:T::T::T::T:

pardon atv kanalı sağ kolunu kaybeder demek istedim...dizi yazmışımmmm..😱

Hayır yaa. :( Show TV HD yok :(
Hayır yaa. :( Show TV HD yok :(
Sanki vardi yaw. Dila nin reklami yapilirken fragmanda yukarda hd yaziyordu. Bulursam eklerim.

Ayrica bende yorumumu yazayim. Kvp atv deyken daha zevk aliyorum şahsen. Show da dila ile biü olmasa show u acmam bile o derece

EDİT: PARDON HD YAYIN DIGITURK TE IMIS.

1476244_430327560427318_116040170_n.png

Son düzenleme:
Sanki vardi yaw. Dila nin reklami yapilirken fragmanda yukarda hd yaziyordu. Bulursam eklerim.

Ayrica bende yorumumu yazayim. Kvp atv deyken daha zevk aliyorum şahsen. Show da dila ile biü olmasa show u acmam bile o derece

EDİT: PARDON HD YAYIN DIGITURK TE IMIS.

1476244_430327560427318_116040170_n.png
Digiturk'te olduğu için yok dedim zaten. :(

Kurt & Seyd star için Çarşamba yapılıyorsa MY bittikten sonra Kara Para Aşk atv'de perşembeye gelir ve isminden de anlaşılacaği gibi yine erkeklere daha yönelik bir dizi olarak perşembeye gelir. Atv o gun KVp'den elindeki seyirciyi tutarsa kardir :X Ama bence bu sene gitmez gibi geliyor sonuçta hala belli olmayan bir madde üzerinden yorumlanmiş yazı.

kanal d neden teklif yapmiyor acaba, reytingi garanti bir is sonucta. 2-3 sene oncesi olsa anlarim. o zamanlar ihtiyaci yoktu kanal d'nin ama su anda cok ihtiyaci boyle dizilere. tns'de dizi tutturmanin zor oldugunu da biliyor artik...
Kanal D uzun süredir transfer etmiyor hiçbir diziyi. Kendi yapım şirketi zaten avantajlı. Onunla dizi tutturuyor. Hem Vadinin getirdiği kazanç çok olmasa gerek.

Güneşi Beklerken bile daha fazladır. 5000 TL oyuncu parasıyla Vadinin A/B`de aldığı oranları alıyor.

Kurt & Seyd star için Çarşamba yapılıyorsa MY bittikten sonra Kara Para Aşk atv'de perşembeye gelir ve isminden de anlaşılacaği gibi yine erkeklere daha yönelik bir dizi olarak perşembeye gelir. Atv o gun KVp'den elindeki seyirciyi tutarsa kardir :X Ama bence bu sene gitmez gibi geliyor sonuçta hala belli olmayan bir madde üzerinden yorumlanmiş yazı.
Senin ATV'en 7 bölümdür ödeme yapmıyormuş Ay Yapım'a nasıl ödeme yapacak. .ss ..

Senin ATV'en 7 bölümdür ödeme yapmıyormuş Ay Yapım'a nasıl ödeme yapacak. .ss ..
Bu ne beee fanlığa vurmuşssun :X Yok artık @mrt-06 Show tv biraz reytinglerde yüzü gülse senin havandan geçilmez heralde :F
Bilirmisin bilmem ama "yumurta kapıya (g***) dayanınca" diye bir laf var. ATV'de o lafı yapmiş. Transfer olacağini duyunca trink parayı çıkarıp vermiş 😕

Karadayı da bitecek bu sene bence. Ay Yapım tadında bırakmayı sever. Atv gelecek sene dizi tutturmakta zorluk çekebilir.

Kanal D uzun süredir transfer etmiyor hiçbir diziyi. Kendi yapım şirketi zaten avantajlı. Onunla dizi tutturuyor. Hem Vadinin getirdiği kazanç çok olmasa gerek.

Güneşi Beklerken bile daha fazladır. 5000 TL oyuncu parasıyla Vadinin A/B`de aldığı oranları alıyor.

Çok güldüm gerçekten bu yoruma Kanal D'nin hangi yapımı total 15 ab 10 alıyor kendi kaybeder. :D

Umarım bu haber doğrudur yuvamıza dönme zamanı geldi artık. :D

Bu ne beee fanlığa vurmuşssun :X Yok artık @mrt-06 Show tv biraz reytinglerde yüzü gülse senin havandan geçilmez heralde :F
Bilirmisin bilmem ama "yumurta kapıya (g***) dayanınca" diye bir laf var. ATV'de o lafı yapmiş. Transfer olacağini duyunca trink parayı çıkarıp vermiş 😕
Hadi geçen yıl Show TV'de para yoktu da şimdi ATV'de para var neden ödememiş acaba harbi merak ettim bir de başbakanın kanalı derler. Bence haber yalan olabilir bence. :)

Ne hava atıcam yahu. :(

ülkede pek parlak işler olmuyor sanırım kurtlar vadisi soner yalçınlı döneme dönecek gibi senaristlerin ayrılmasında ip ucu gelmişti