Emin Özaltun
Üye
Budur bee cevap böyle veririlirdi işte ellerine sağlık emincim yapan ellerin dert görmesin
@beyazsoy sevgili beyazsoy video izle nihat doğanın konuştuklarını gör bakalım ne
diyormuş vadi neler çekmiş bölümlerde![]()
teşekkürler abla
Budur bee cevap böyle veririlirdi işte ellerine sağlık emincim yapan ellerin dert görmesin
@beyazsoy sevgili beyazsoy video izle nihat doğanın konuştuklarını gör bakalım ne
diyormuş vadi neler çekmiş bölümlerde![]()
teşekkürler abla![]()
rica ederim ablacım gerçekten çok güzel olmuş bunu nihat doğan beyefendiye
göndersek mi acaba yada gönderdinmi sen![]()
sagolasın ablakişisel hesabımdan engelledi beni heryerden
bende fake'lerden yolladım görür umarım
baksen demek engelledi işine gelmedi tabii görür inşallah videoyu
beyefendi mi onun her yeri efendi olsa nolur şu varlığa bey falan demeyelim ablarica ederim ablacım gerçekten çok güzel olmuş bunu nihat doğan beyefendiye
göndersek mi acaba yada gönderdinmi sen![]()
beyefendi mi onun her yeri efendi olsa nolur şu varlığa bey falan demeyelim abla
Yuh 00.00'de baslatmak nedir lan.
şu an izliyom benYuh 00.00'de baslatmak nedir lan.
Valla aga ben izleyemiyorum geceleri dedemlerdeyim ne zamana kadar burada kalacagim da belli degil sabah ozetini izlerim artik.şu an izliyom ben
öyleyse yapacak birşey yokValla aga ben izleyemiyorum geceleri dedemlerdeyim ne zamana kadar burada kalacagim da belli degil sabah ozetini izlerim artik.
evet
360 tavadi hangi kanalda yayınlanıyor diye sordum cevap vermedinizde
La bilmiyon mu ablavadi hangi kanalda yayınlanıyor diye sordum cevap vermedinizde
La bilmiyon mu abla
360 ta
BILGI :
"360 TV" Gelen Yoğun Tepkiler Üzerine Kurtlar Vadisi Pusu'yu Saat 20:15 'e Aldı !