Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

zaten devlet görevlisiydi arslan amca tarafından duran emminin yanına yerleştirildi :))) oraya yerleştirilmesinin asıl amacı çakıra yakın olmaktı .arslan amca polata hep şunu derdi asıl hedefim çakır deil ,çakır senin amacına ulaşman için bir basamak :))) gerisini sen anla adamı çıkarları için basamak yaptılar :)))) @papuleoo
Vay be dizide neler olmuş haberim yokmuş :( en kısa zamanda izlemek farz oldu. Başta tamam anlatmasin lakin çakırı tanıyınca keşke anlatsaydı yazık oldu. Artık pusata hak veriyorum bu saatten sonra.

Eğer polat bunları yaptıysa kim nasıl bakarsa baksın benim içinde kullanmış demektir :)

Evet dediğin çıktı gibi :)
zaten devlet görevlisiydi arslan amca tarafından duran emminin yanına yerleştirildi :))) oraya yerleştirilmesinin asıl amacı çakıra yakın olmaktı .arslan amca polata hep şunu derdi asıl hedefim çakır deil ,çakır senin amacına ulaşman için bir basamak :))) gerisini sen anla adamı çıkarları için basamak yaptılar :)))) @papuleoo

çakırı çok kötü kullandı :)))) ama herşey vatan için düsturu işlendi :))))
ayolll @papuleoo bilmez ama senin bilmen gerekir abişkom @china_shangai çakır deryayla polatı aynı evde basınca ona küsmüştü polat gece yatarken çakırı sevdiğini itiraf etmişti kendi kendine birdaha kimseye güvenmicektim sevmicektim ama çakırı sevdim uzk duramam gibisinden birşeyler demişti
sonra ırf çakırı içeriden çıkarmak için savcı öldürmeye çalıstı aslan akbey onay vermemeine rağmen

en önemliside polat çakır öldü diye kurtlar vadisi operasyonunu bitirdi 6 mafya babasını öldürdü aslan akbeyden habersiz ve aslan akbeyle karşı karşıya geldi çakır için bitirdi operasyonu ayol polat kırmızı kitap için mematinin ölmesine izin verdi iskenderin mematiyi öldürmesine izin verdi ama çakır için hiç düşünmeden vadi projesini bitirip aslan akbeye karşı çıktı polat çakırdan çok kimseyi sevmedi🙂🙂🙂

@papuleoo çakırı bu yaşadıkları olayı anlatmış olsaydı .çakır asla polatı affetmezdi :))))) acayip deli dolu bir karakterdi.o konuda asla mematiye benzemez :))) mutlaka ilk bölümleri ixzle tadına doyamıyacaksın :))))))

ayolll @papuleoo bilmez ama senin bilmen gerekir abişkom @china_shangai çakır deryayla polatı aynı evde basınca ona küsmüştü polat gece yatarken çakırı sevdiğini itiraf etmişti kendi kendine birdaha kimseye güvenmicektim sevmicektim ama çakırı sevdim uzk duramam gibisinden birşeyler demişti
sonra ırf çakırı içeriden çıkarmak için savcı öldürmeye çalıstı aslan akbey onay vermemeine rağmen

en önemliside polat çakır öldü diye kurtlar vadisi operasyonunu bitirdi 6 mafya babasını öldürdü aslan akbeyden habersiz ve aslan akbeyle karşı karşıya geldi çakır için bitirdi operasyonu ayol polat kırmızı kitap için mematinin ölmesine izin verdi iskenderin mematiyi öldürmesine izin verdi ama çakır için hiç düşünmeden vadi projesini bitirip aslan akbeye karşı çıktı polat çakırdan çok kimseyi sevmedi🙂🙂🙂
tamamda o gerçek çakırla birlikte edebiyete uğurlandı :))))).son pişmanlık fayda vermiyor . sonuçta çakırı aldattığı gerceğini de asla değiştirmez :)))) çakır öldükten sonra kurtlar vadisi operasyonunu bitirse ne olur bitirmese ne olur :))) giden gitmiş kandırılan kandırılmış

@papuleoo çakırı bu yaşadıkları olayı anlatmış olsaydı .çakır asla polatı affetmezdi :))))) acayip deli dolu bir karakterdi.o konuda asla mematiye benzemez :))) mutlaka ilk bölümleri ixzle tadına doyamıyacaksın :))))))

tamamda o gerçek çakırla birlikte edebiyete uğurlandı :))))).son pişmanlık fayda vermiyor . sonuçta çakırı aldattığı gerceğini de asla değiştirmez :)))) çakır öldükten sonra kurtlar vadisi operasyonunu bitirse ne olur bitirmese ne olur :))) giden gitmiş kandırılan kandırılmış
hahahah ayyy gazzz ver bakalım cnm sende pusat polata düşman olursa görürsün gaz vermeyi çünkü enaryo oraya doğru gidiyor
pusattada laz damarı var sonucta polat 40 defa derdini anlatsa pusat artık laf falan dinlemez polatın sözünüde uygulamaz artık:F:F

Polat Çakırı kullandı ama onu gerçekten de sevdi @papuleoo

Hatta Polat herşeyi açıklarken sizi sevdim sevmeseydim mezar başında kafana sıkmana engel olmazdım demişti Mematiye burda onları gerçekten sevdiğini söyledi

Polat Çakırı kullandı ama onu gerçekten de sevdi @papuleoo

Hatta Polat herşeyi açıklarken sizi sevdim sevmeseydim mezar başında kafana sıkmana engel olmazdım demişti Mematiye burda onları gerçekten sevdiğini söyledi
Aga sevgi böyle ise kini nasıl diyecem ama gördüm :)

Her ne olursa olsun aga polata bunu yaptirmayacaklardı, polat hiç mi düşünmedi bunların olacağını bana çok saçma geldi. Ayrıca pusat bunu daha önce nasıl öğrenemedi o da başka bir saçmalık.

ya @Çiğdem- @Maskeli Fedai allah aşkına sevse ne olur sevmese ne olur bana şunun cevabını verim kullandı mı kullanmadı mı :))))))) çakır bir basamaktı polatta o basamağı çiğneye çiğneye üstlere tırmandı :)))) bunun ötesi var mı arkadaşalr :)))) eğer polat bugün bu konumdaysa en büyük pay sahibi çakırdır :))))9

Aga sevgi böyle ise kini nasıl diyecem ama gördüm :)

Her ne olursa olsun aga polata bunu yaptirmayacaklardı, polat hiç mi düşünmedi bunların olacağını bana çok saçma geldi. Ayrıca pusat bunu daha önce nasıl öğrenemedi o da başka bir saçmalık.
ya @Çiğdem- @Maskeli Fedai allah aşkına sevse ne olur sevmese ne olur bana şunun cevabını verim kullandı mı kullanmadı mı :))))))) çakır bir basamaktı polatta o basamağı çiğneye çiğneye üstlere tırmandı :)))) bunun ötesi var mı arkadaşalr :)))) eğer polat bugün bu konumdaysa en büyük pay sahibi çakırdır :))))9
Tamam kullandı da onu can dostu gibi de sevdi.Sevmeseydi 6 kişiyi öldürüp konsey üyesi testere necmiye racon kesmezdi.Sevmeseydi Aslan Akbeyle kavga etmezdi

@Maskeli Fedai polatın çakırı sevmediğini söyleyen yok ki ama konumuz o deil :))))) çok sevdiği adamı o gizli gerçeklerle sonsuzluğa uğurladı mı ? uğurladı :))))peki çakır bu gerçekleri bilerek mi mefta oldu ? olmadı .peki sonuç ne meluncan :)))))) sonuç kabak gibi ortada polat çakırı karahanlının imparatorluğunu çökertmek için kullandı :)))) ama çok sevdi .yesinler duygusallığınızı :))) duygusallıkla karın doymuyor :)))))

Tamam kullandı da onu can dostu gibi de sevdi.Sevmeseydi 6 kişiyi öldürüp konsey üyesi testere necmiye racon kesmezdi.Sevmeseydi Aslan Akbeyle kavga etmezdi
Aga bende sana bir soru sorayım o zaman :) şu an cahit polatı kullanıyor olsun ve sonra polat vurulsa ne olur? Bence kullanmanın mazereti olmamalı, çakır gittikten sonra varsın kendi kafasına sıksın ne olacak ki.

yalnız @papuleoo polat denen adam bu idealler uğruna anne baba ve eliften vazgeçti :)))) birde bu işe kalkışırken çakırı tanımıyordu :)))) yani çakır onun için bir mafya babasından ibaretti .bence burada polatın yaptığı bir yanlış yok :)))) he sonradan çok sevdikten sonra anlatabilirdi abi diyebilirsin ama orada da iki kişinin bildiği sır , sır deildir kelamı karşımıza çıkıyor. (zaten o düstur da kurtlar vadisinin ana temasını oluşturur ).sadece iki kişinin bildiği sır sır deildir düsturu için arslan bey duran emmiyi harcadı o yola çıktıktan sonra karşındaki herkesi amacına ulaşmak için birer basamak olarak görürürsün :)))) onun için çakır memati ve diğerleri o yola ulaşmak için birer araçtı :))))

Son düzenleme:
yalnız @papuleoo polat denen adam bu idealler uğruna anne baba ve eliften vazgeçti :)))) birde bu işe kalkışırken çakırı tanımıyordu :)))) yani çakır onun için bir mafya babasından ibaretti .bence burada polatın yaptığı bir yanlış yok :)))) he sonradan çok sevdikten sonra anlatabilirdi abi diyebilirsin ama orada da iki kişinin bildiği sır , sır deildir kelamı karşımıza çıkıyor. (zaten o düstur da kurtlar vadisinin ana temasını oluşturur ).sadece iki kişinin bildiği sır sır deildir düsturu için arslan bey duran emmiyi harcadı o yola çıktıktan sonra karşındaki herkesi amacına ulaşmak için birer basamak olarak görürürsün :)))) onun için çakır memati ve diğerleri o yola ulaşmak için birer araçtı :))))
Abi bizim burda güzel bir söz vardır; Hırsız anahtar kullanmaz diye 😉 neyse fazlada uzatmaya gerek yok ancak benim kitabımda bu tür davranışlar doğru değildir ben bunu bilir bunu söylerim.

@papuleoo bu konu hakkında şuanda düşündüklerinde haklısın ama ilk 97 bölümünü seyrettikten bu fikrin değişecektir :))))) muhakkak seyret orada çakır denen bir adam var inanılmaz anlatılmaz sadece seyrederek yaşanır :)))))

abişkom ben çakır konusunda zaten biliyorsun polatta dahil kimseyi çakırın yanına bile yakınlaştırmam ben okadar seviyorum
benim demek istediğim polatın çakırı sevmiş olmasıydı ama sende haklısın tabikide keşke çakır polatı öğrenip öyle ölseydi
ayy en merak ettiğim şeydi çakır öğrenince ne yapıcak diye 10 yıl geçti halada merak ediyorum ne yapardı diye:F:F:F

@papuleoo bu konu hakkında şuanda düşündüklerinde haklısın ama ilk 97 bölümünü seyrettikten bu fikrin değişecektir :))))) muhakkak seyret orada çakır denen bir adam var inanılmaz anlatılmaz sadece seyrederek yaşanır :)))))
Abi o kadar dandik dizilerde bu kadar şey izledim hepsinde de bu tur şeylerin olabileceğini tahmin ederdim lakin vadi de şu an izlediğime göre konuşuyorum kesinlikle ama kesinlikle tahmin etmezdim hatta imkansız gibi bir şeydi benim için :(:(

@papuleoo aga izle sonra yorumlarını yaparsın öyle anlatmayla falan olmaz ne desek boş o yüzden :D
polat sevdikleri için canını hiç düşünmeden verebilecek devleti ve vatanı için ailesini sevdiklerini feda edebilen bir kahramandır dizide kusursuz bi kahramandır
karahanlının imparatorluğunu başına yıkmak için özel olarak aslan akbey tarafından yetiştirildi ve yüzü değiştirildi yeni bir yüz yeni bir kimlik
sonrasında mafyanın yükselişte olan ismi çakırın hayatını kurtararak onla beraber oldu buraya dikkat hayatını kurtardı diyorum korcan çay bahçesinin önünde :)
sen vatanın için herşeyi geride bırakmışsın sevdiğin elifini aileni herşeyini yüzünü değiştirmişsin bu sırrı gidip çakıra anlatacaksın hee hadi lan ordan derler adama :D polat olmasa çakır en başta ölmüştü zaten çakırı istanbulun sefiri yapan polat alemdardır
mematilere zaten son sezon söylemişti gerçeği ailesine de aynı şekilde
ben aliyim sahnesi efsaneoğlu efsanedir hey gidi günler hey
tüm Türkiye nefessiz kitlenirdi adeta ülke sessizliğe gömülürdü tarifi imkansız başarılar bunlar anlatılmaz yaşanır