Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

251.BÖLÜMDEN BOMBA GİBİ BİR TÜYO !
251.Bölümün Son sahnesinde Ağzınızın Açık kalacağı Bomba gibi bir Tüyo'ya hazır mısınız? Bu Olayı ilk kez Biz paylaşıyoruz ;
-251.Bölümün Son Sahnesinde Polat,Leyla ile buluştuğu mekanda Leyla'ya evlenme teklifi edecek.Leyla ise Önceden kontrol için gittigi hastaneden tahlil Sonuçlarını Alacak.Ancak Tahlil sonuclari beklediği gibi çıkmayacak.Bu yüzden Son sahnede Polat'ın ettiği evlenme teklifini kabul etmeyecek ve 251.Bolum Sona erecek..!!!!
tahmin ettiğimiz gibi leyla ölecek heralde aga

polat şok olur büyük ihtimalle :D

Resmi Youtube Kanalında paylaşılmış

Bu arada 250.bölüm resmi youtube kanalına geç yüklendiği için bu hafta son ayların en düşük izlenmesinde 820.000 civarında 1 milyonu geçer ama normalde 2 milyona yakın oluyodu bu hafta geç eklediler millet başka hesaplardan izledi
kanal d sitesinden 1.600.000 i geçmiş mesela

youtube baktım 3-4 farklı hesaptan ortalama 150.000-200.000 arası izlenme var ufak tefekleri saymıyorum yani 700.000 gibi bi rakamla diğer kanallardan izlenmiş

bu hafta bölüm bittiği gibi resmi kanala yüklesinler yine :D

Son düzenleme:
251.Bölümün Son sahnesinde Ağzınızın Açık kalacağı Bomba gibi bir Tüyo'ya hazır mısınız? Bu Olayı ilk kez Biz paylaşıyoruz ;
-251.Bölümün Son Sahnesinde Polat,Leyla ile buluştuğu mekanda Leyla'ya evlenme teklifi edecek.Leyla ise Önceden kontrol için gittigi hastaneden tahlil Sonuçlarını Alacak.Ancak Tahlil sonuclari beklediği gibi çıkmayacak.Bu yüzden Son sahnede Polat'ın ettiği evlenme teklifini kabul etmeyecek ve 251.Bolum Sona erecek..!!!!
Aga zaten böyle olacağı belliydi :) ancak sonuçlarda ne var onu tahmin etmek çok zor. Ayrıca fotoğraflardan anlaşılan leylaya hastaneden haber polat ile yemek yerken gelecek.

hastaneden birşey çıkacağı belli de umarım leyla ölmez

Büyük ihtimalle ölecek yoksa bu kadar önem vermezlerdi. Zaten leyla son bölümlerde o kadar da etkili değildi.
ben öleceğini düşünmüyorum bu sefer polatın hayatındaki kadın
ölmeyecek etkili değildi ama yinede polatın yanındaydı polatın yanında
olması lazım ve bence ölmeyecek

agalar benim fikrim leyla kanser olacak onun tedavi sürecini izleyecez hatta leyla saçlarını falan kazıtmak zorunda kalacak

leyla son iki sezondur oldukça soğuk ve pasif şekilde karşımıza çıkıyor .o eski savcı profili çizgisinin oldukça dışında .bütün bunlar necati bey'in nagehan hanımla evliliğinden sonra oldu :)))))))) belli ki namı değer polat alemdar dizide her ne kadar kabına sığmaz ,herkese gider yapan racon kesen bir abimiz olsa da demek ki evde nagehan hanım daha büyük racon kesiyior :)))))) çakırın polata anlatıığı hikaye aklıma geliverdi biz ne kadar aslan isek evde bizi bekleyen de inek deil sonuçta oda dişi aslan :))))))) sezon sonunda çifte düğün bekliyorum :)))) cahit ile safiye :))) aslında düğün sırasında safiye ve cahiti de birileri vursa benim açımdan tadından yenmez :))))))))

Vadi tarzındakı dizilerde bayan başroller ekip ve olayların içinde olmayınca çok gereksiz geliyor bana. Onun için leyla, safiye ölürse dizi için çok iyi olacak zaten dizide ikisi genelde birbirleriyle konuşuyor.

üstte ki yazında kanser olacak diyorsun sonrada ölmiyecek diyorsun 😉)))) gerçi burası vadi adamı ipten alır kanserden kurtarır her türlü atraksyon beklenir bizim pana yazım grubundan :)))) @-KADİR-

başkan senin bölümle ilgili beklentin nedir söylede kayıt altına geçeyim :D

üstte ki yazında kanser olacak diyorsun sonrada ölmiyecek diyorsun 😉)))) gerçi burası vadi adamı ipten alır kanserden kurtarır her türlü atraksyon beklenir bizim pana yazım grubundan :)))) @-KADİR-
aynen öyle abi paradox olmuş ama öyle düşünüyorum

bu bölüm durgun ve duygu yüklü bir bölüm olacağa benziyor :)))) benim en merak ettiğim kısım daha evvelden de belirtiğim gibi polat fehmi ve fehmi pusat görüşmeleri olacak :)))) o kısımlardan da beklentim eskilere flashback olması ümidimi koruduğım için.:)))) şöyle bir kafa kesme sahnesi seyfo dayı çakır sahneleri gibi gibi ..... valla olursa benim için muhteşem olur .....:))))) tabi polat leyla görüşmesini de merak etmiyor deilim :)))) keşke resmi facebook sayfası o görüntüleri yayınlamamış olsaydı :)))) o resimlerde leyla'nın suratı çok asık belli ki ters giden bişeyler olacak :))) oda herkesin tahmin ettiği hastalık olacak galiba :)))) hayırlısı inşaallah güzel bir bölüm olur :))) @-KADİR- senin beklentilerini alalım :))) gerçi oda çok aşikar ama yine de gelenek yerini bulsun :))))

Son düzenleme:
durgun bir bölüm olacak izlenim veriyor ; diğer bölümler için geçiş bölümü olacaktır aksiyon diğer bölümlere oranla az olsa da konusuyla anlatılanlarla yine heyecanlı bir bölüm olacaktır

CAc18w4W4AEBRmM.jpg:large

leyla son iki sezondur oldukça soğuk ve pasif şekilde karşımıza çıkıyor .o eski savcı profili çizgisinin oldukça dışında .bütün bunlar necati bey'in nagehan hanımla evliliğinden sonra oldu :)))))))) belli ki namı değer polat alemdar dizide her ne kadar kabına sığmaz ,herkese gider yapan racon kesen bir abimiz olsa da demek ki evde nagehan hanım daha büyük racon kesiyior :)))))) çakırın polata anlatıığı hikaye aklıma geliverdi biz ne kadar aslan isek evde bizi bekleyen de inek deil sonuçta oda dişi aslan :))))))) sezon sonunda çifte düğün bekliyorum :)))) cahit ile safiye :))) aslında düğün sırasında safiye ve cahiti de birileri vursa benim açımdan tadından yenmez :))))))))
abişkom kız benden bile küçük yani 92li yani bu yaşlarda erkeklere göz bile açtrmayız :F:F:F
yani berguzerin halit ergence gösterdiği olgunluğu negihandan 10 yıl kadar necati bey ala göremez bu yaşlar 20-25 yas arası özellikle kızların kıskanclıkta tavan yaptığı yaşlardır polat falan dinlemez necati beyin canını okur vlla:F:F:F
30 yasından itibaren olgunluk göstermeye baslar diğer ünlü eşleri gibi ama 10 yıl sonrayada zaten necati beyde 50 yaşını buluyor o saatten sonrada zaten negehanın daha sıkıntı yapmasına gerek kalmaz:A
yani negehanın olgunluk göstereceği dönem geldiğinde necatinin pili bitmiş olur :F:F:F