sen karıştırdın sanırım)))Hatlar karıştı
-Tapatalk-
sen karıştırdın sanırım)))Hatlar karıştı
-Tapatalk-
He ya ben karıştırdım ))) Çaktırma köfteyisen karıştırdın sanırım)))
abi tahminim yok ama bence senaristlerde ne yapacağını bilmiyor eğer bilselerdi diziye gereksiz sahneler koyup süreyi uzatmazlardıEvet arkadaşlar dizi nereye gidiyor? Bir tarfata ingilizler ve hedefleri Can Bey Mete Aymar ve Lion timi bölgede Türk baharı yaratmanın peşinde sizce bu konu nasıl bitecek?
Diğer taraftan Fehmi ve konseyi, konsey bu aralar balkanlarda çıkacak savaşa silah satmanın peşinde konseyde bay zaharyaz ruslarla iş birliği içinde demiyelimde temas içinde ve ingilizlerin adamı olan can ve mete bey sizce sezon finaline kadar konsey nolcak?
Bir diğer konu ise Karacaahmet ve yusuf konu gittikçe uzuyor karacaahmetin femiyle ne tür bir ilişkisi var yusuf babasıyla yüzleşecek mi yoksa mafyanın içine mi girecek sezon finaline kadar bu konu son mu bulacak yoksa önümüzdeki sezona taşınacak mı?
Tozsavar pusat ne yapacak hakkı beyle arasındaki sorunları nasıl çözecek? Cahit'in deşifre olmasıyla birlikte hakkı bey mutlaka fehmiyi pusata karşı kışkırtacak sonuçta hakkı pusatın polatla temasını biliyor çakır meselesi yüzünden cahitte olmadığına göre hakkı bey baltazar üzerinden mi yoksa fehmi beyi kışkırtarak pusatı sıkıştıracak?
Sezon finaline kadar hanedanlar toplantısı olacak mı? Amon ve Ra gösterilecek mi ve en önemlisi masada başka hanedanlar olacak mı?
Martin konusu bana göre dizinin en entrika dolu konusu martin ne yapmaya çalışıyor konuştuğu kadın kim? Elifle ilgili planları ne? Elifle arthur arasında bir ilişki mi kurmaya çalışılıyor? Ve en önemlisi polat ne zaman fark edecek martini hem annesinin hem kız kardeşini kaçıranı hemde kızının öğretmenini öldüren kişinin tapınakçı martin olduğunu sezon finaline kadar öğrenecek mi?
Majeste açık açık söylüyor planı belli balkanlarda 3.dünya savaşını çıkartıp kıyameti kopartmak ve insanlığa arthur mehdi olarak tanıtmak peki bu olay sezon finaline kadar olacak mı yoksa majestenin başka bir planı var mı. Amon - Yüce Majeste arasında nasıl bir ilişki var majeste algis ve martinin ihanetini öğrenecek mi?
Şedid ve Sagir ingilizlere hizmet etmeye devam edecek mi yoksa bu iki konu sezon finalinde nasıl bir yol bulacak?
Polat Leyla ile evlenecek mi sezon finalinde düğün olma olasılığı var mı?
Erhan doğru konuştu; tilki burası kurtlar vadisi.Erhan tarafından vurulan tilki intikam yemini etti polat alemdar çok dostunu kaybedecek tilki nerde napcak polat alemdara nasıl bir zarar verecek sezon finaline kadar nasıl bir yol izleyecek?
Ve en önemlisi Polat Alemdar bu çemberin içinde ne yapacak nasıl bir yol izleyecek?
evet arkadaşlar bir yerde gördüm ve buraya alıntıladım .gerçekten dikkatimi çekti .şu anda o kadar çok konu var ki sezon finaline kadar bu konuları nasıl toparlayıp birbirlerine bağlayacaklar kafam almadı)))
senaryo çok dağınık ilerliyor açıkcası ben de merak ediyorum bu kadar konuyu nasıl 13 bölüme sığdıracaklar...)))))
tahmini olan arkadaşları bekliyorum bu kadar konuyu siz olsanız 13 bölümde nasıl toparlayıp bağlardınız)))):
aaaa bence yusuf konusu kesinlikle gelecek sezona kalıcakEvet arkadaşlar dizi nereye gidiyor? Bir tarfata ingilizler ve hedefleri Can Bey Mete Aymar ve Lion timi bölgede Türk baharı yaratmanın peşinde sizce bu konu nasıl bitecek?
Diğer taraftan Fehmi ve konseyi, konsey bu aralar balkanlarda çıkacak savaşa silah satmanın peşinde konseyde bay zaharyaz ruslarla iş birliği içinde demiyelimde temas içinde ve ingilizlerin adamı olan can ve mete bey sizce sezon finaline kadar konsey nolcak?
Bir diğer konu ise Karacaahmet ve yusuf konu gittikçe uzuyor karacaahmetin femiyle ne tür bir ilişkisi var yusuf babasıyla yüzleşecek mi yoksa mafyanın içine mi girecek sezon finaline kadar bu konu son mu bulacak yoksa önümüzdeki sezona taşınacak mı?
Tozsavar pusat ne yapacak hakkı beyle arasındaki sorunları nasıl çözecek? Cahit'in deşifre olmasıyla birlikte hakkı bey mutlaka fehmiyi pusata karşı kışkırtacak sonuçta hakkı pusatın polatla temasını biliyor çakır meselesi yüzünden cahitte olmadığına göre hakkı bey baltazar üzerinden mi yoksa fehmi beyi kışkırtarak pusatı sıkıştıracak?
Sezon finaline kadar hanedanlar toplantısı olacak mı? Amon ve Ra gösterilecek mi ve en önemlisi masada başka hanedanlar olacak mı?
Martin konusu bana göre dizinin en entrika dolu konusu martin ne yapmaya çalışıyor konuştuğu kadın kim? Elifle ilgili planları ne? Elifle arthur arasında bir ilişki mi kurmaya çalışılıyor? Ve en önemlisi polat ne zaman fark edecek martini hem annesinin hem kız kardeşini kaçıranı hemde kızının öğretmenini öldüren kişinin tapınakçı martin olduğunu sezon finaline kadar öğrenecek mi?
Majeste açık açık söylüyor planı belli balkanlarda 3.dünya savaşını çıkartıp kıyameti kopartmak ve insanlığa arthur mehdi olarak tanıtmak peki bu olay sezon finaline kadar olacak mı yoksa majestenin başka bir planı var mı. Amon - Yüce Majeste arasında nasıl bir ilişki var majeste algis ve martinin ihanetini öğrenecek mi?
Şedid ve Sagir ingilizlere hizmet etmeye devam edecek mi yoksa bu iki konu sezon finalinde nasıl bir yol bulacak?
Polat Leyla ile evlenecek mi sezon finalinde düğün olma olasılığı var mı?
Erhan doğru konuştu; tilki burası kurtlar vadisi.Erhan tarafından vurulan tilki intikam yemini etti polat alemdar çok dostunu kaybedecek tilki nerde napcak polat alemdara nasıl bir zarar verecek sezon finaline kadar nasıl bir yol izleyecek?
Ve en önemlisi Polat Alemdar bu çemberin içinde ne yapacak nasıl bir yol izleyecek?
evet arkadaşlar bir yerde gördüm ve buraya alıntıladım .gerçekten dikkatimi çekti .şu anda o kadar çok konu var ki sezon finaline kadar bu konuları nasıl toparlayıp birbirlerine bağlayacaklar kafam almadı)))
senaryo çok dağınık ilerliyor açıkcası ben de merak ediyorum bu kadar konuyu nasıl 13 bölüme sığdıracaklar...)))))
tahmini olan arkadaşları bekliyorum bu kadar konuyu siz olsanız 13 bölümde nasıl toparlayıp bağlardınız)))):
yusuf fehmi konusu gelecek sezon ele alınıcak bence oyüzden bu konular hemen kapanmaz abişkomne olacak diye bişey yok kadir)))) o kadar çok konu var ki hepsi birbirine girmiş,çorba olmuş durumda
bunun akabinde de çok fazla karakter olmuş oluyor .düşün kaç haftadır ne pusat ne rascoln ne tilki ne zülküf ağa ve diğerlerine sıra bile gelemiyor
))) konu ve karakterleri çok şişirdiler ,ve sadece 13 bölüm kaldı .buna zerre gerek yoktu .özellikle de fehmi ve konseyi baltazar pusat çatışması settar ve kevaşeleri gibi gibi......
şimdi bana sorduğun soruya gelirsek bence sezon finalinde bütün konular kapansın .eski defterler ve gereksizler birbir kapansın.düşman olarak amon ra majeste tilki kalsın))) ben artık fehmi ve konseyi pusat ve baltazar kısır çekişmeleri istemiyorum
)))) BU ARADA PUSAT POLATIN YANINDA YER ALMALI
)) cahitten on gömlek daha iyi rol yapıyor
![]()
ben dayı ile yusuf olayına bişey demiyorum sadece yukarıda belirttiğim o kadar çok konu var kiaaaa bence yusuf konusu kesinlikle gelecek sezona kalıcak
sevgili abicim 😉😉😉
ayy ben asıl merak ettiğim kısım şu ahmet yusufu kimin yanına koyucak şimdiki zamanın yiğiti dediği kişi kim
2 aday var pusat ve polat
pusatın yanına koyabilir zamanında aslan akbeyde polatı çakırın yanına koymuştu senaryo benzerlik gösteriyorsa eğer ahmetinde yusufu pusatın yanına koyması gerekir sonucta pusatta polata bağlı yanı polat yine bir şekilde yusufla temas kurmuş olucak
pusatın sefirliği yusufun polatlarla bağlantısı bunlar
gelecek sezonun konusu bence 🙂🙂🙂
ayoll zaten final dedikodularına bu yüzden ihtimal vermiyordum benben dayı ile yusuf olayına bişey demiyorum sadece yukarıda belirttiğim o kadar çok konu var ki))) artık bazı konu ve karakterlere son verme zamanı geldi demek istiyorum
))))
ablacım çok konu olsun olsun ama doyurucu ve ayağa yere sağlam basan senaryo olsunayoll zaten final dedikodularına bu yüzden ihtimal vermiyordum ben
bu konuların çoğu gelecek yılın konusunu oluşturucak çünkü oyüzden bukadar konu varken hemen 10 bölüdme toparlayıp final yapamazsın
konu çok olması iyidir bence pana gerçekten yorulsa bile mecbur devame tmek zorunda kalırlar yarım brakamazlar abicim![]()
çok haklısın abicim herzamanki gibi katılıyorum düşüncelerine tabikide 😉ablacım çok konu olsun olsun ama doyurucu ve ayağa yere sağlam basan senaryo olsun))) geçmişi yaşatmak ve konu doldurmak için gereksiz baron konsey ilişkileri istanbul sefirliği gibi içi doldurulamamış konularda bizleri fazlaca sıkmaya başladı
))) eskileri ısıtıp ısıtıp önümüze koymaları da yeniye dair birşeyler üretememekten kaynaklanıyor
))) hadi onu da geçtim valla hakkıyla bu konuları işleseler yine de bişey dimiyecem ama ne zaman konsey ve sefirlik muhabbetlerine denk gelsem sıkıntıdan patlıyorum
))))) bizleri heyecanlandıracak bir atraksyon yapamıyorlar
)) örnek mi karahanlı ve konseyi çakır ve şevkonun sefirlik için birbirlerini yemeleri
)))) ne zaman o konuları seyretsek yerimizde duramazdık heyecanımızdan heyecanlanırdık
)))
ayyy şuda var amon bu sezonun son bölümlerine olucakmışzaten benim en başından beridir bu konularla ilgim alakam yok benim konuların amon ra yüce moruk meseleleri ama yüce moruk meselesi canımı da sıkmıyor deil . çok basite indirgediler o konuyuda)))) bu kadar basit olmamalıydı daha gizemli ve heyecanlı olabilirdi
))) ne bileyim bu sezon konular muhteşem ama bunu bize yansıtan pana yazım ekibi bu konuların maalesef hakkını veremiyor
)) aslında he rşey çok farklı ve gündemi sarsıcı olabilirdi
ayoll bu gerçeği senle benden başka dile getiren malesef yok@Çiğdem- benim burada en fazla dile getirdiğim husus iki sezondur devam eden oyuncu kalitesizligi idi))) bu seyircinin vadiden kopmasının nedeni iki sezondur polat yerine iki rol yapma kabızı akifle cahitin başrollerde oluşudur . tamam konsey mi kuracan o zaman o konseyi eski yeşilcam aktörleri yada deve dişi aktörlerle dolduracaksın
))) çünkü bizler o konseyde karahanlıyı kılıcı testere necmiyi hüsrev ağayı laz ziyayı gördük ve oyunculuklarına hayran kaldık peki şimdi bizlere bu konseyde kimleri sunuyorsunuz fehmi hakkı mete can eski avukat ...gibi gibi...... peki şimdi bu eşleşmeler sizce adil mi ????? bizi bu kaliteye vadi alıştırdı daha aşşağısına bizler fit olamayız
)))) sefirlik mevzusuda bunun gibi.bir tarafta çakır denen bir fenomen vardı ve karşısında da şevko gibi bir rakip . şimdi ise fenomenin oğlu ve rus ruleti oynatmaktan başka bir işe yaramayan çapsız baltazar
)))) bence en büyük sorunlardan bir taneside polatın yanına kader birliği yapacak can dostu bulunamamasıdır
)) memati gitti abdül gitti onların yerine ikame ettikleri adamlar cahit akif timur ve yasin komutan .şimdi kardeşim bu eşleşmeler sizce adil mi
)))) birde bu adamlar hala komutanım gibi resmi ağız kullanıyorlar
)) abdül abi memati ustaaaaaaaaa derdi içimizin yağları erirdi
))) samimiyet yerini resmiyete terk etti
))) tabi karayıda unutmamak gerekir
![]()
ahahah ayy abicim olay şu bence mematinin yokluğunu yeni bir oyuncu zahmetine masrafına girmeden torpilli akif le doldurmak istediler diziye babası hatrına girdi sonra akifin kuzeni necati beyle evlenince 2 kuzen necatiyle bir görüşme yaptıklarına ben adım kadar eminim akif o torpille aldığı gazla mematiyide geçti tepki göstermesek polat oluyordukesinlikle bu yorumuna sonsuz katılıyorum @Çiğdem- bize reva gördükleri bu iki karakter iki sezondur vadinin omurgasını oluşturuyorlar maalesef))) ve dediğin gibi bütün fantastik aksiyon sahneleri bu iki çapsızın üzerine kurulu . ya inan memati ve abdüle bile bu kadar çok rol yazılmadı vadi tarihinde. hatta daha da ileri gidersek bu çapsız ikili son iki sezondur polattan bile daha fazla rol aldılar . adamlarda ne meziyet varmış be .acaba . biz mi göremiyoruz @Çiğdem- ne dersin
)))))))