Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gerçi sonu belli olan bir yarışma. 1. Polat Alemdar olur. 2. Memati 3. Ya Abdulhey ya da Çakır olur. :)
cnm siz kendi fikrinizi belirtip başkalarıyla ilgilenmiceksiniz herkesin fikri ayrıdır çünkü 🙂🙂🙂

kendim fikrim ben süleyman çakırın yanına kimseyi yakınlaştırmam bile yanı hangi oyuncu olduğu beni ilgilendirmiyor çakır deyince onun yanına başka bir ismi koymam bile çünkü diğerleri sadece dizi karakteridir dizi kahramanlarıdır ama çakır bizden içimizden birisidir bunu daha öncede söylemiştim biz çakırı hiçbir zaman dizi karakteri oalrak görmedik gerçekten istanbulda yaşayan bir mafya babası olarak gördük bu cenazeler mevlitler kuranlar bunun meyvesidir
içimizden bizden birisi oalrk gördüğüm bir adamı hiçbir dizi karakteriyle dizi kahramanıyla yan yana bile getirmem ben
herkesin fikri ayrı yani :A:A:A

@Polat Şaşmaz eyvallah aga saatlerce süren uğraş sonucu müzikleri attım telefona ama bu bölümdeki tüm müzikleri yapmamış KVI iyidir ama tüm müzikleri yapmıyor atlıyor bilindik müzikler bizde de var zaten yeni müzikleri yapmıyo adam bu işi öğrenmek lazım aslında @XanTier biliyoda o bi halt yapmaz :D

son sahneyi de buldum mu tamamdır aga diğer bölümlerde de çalıyodu o müzik belki önceden yapmıştır

cnm siz kendi fikrinizi belirtip başkalarıyla ilgilenmiceksiniz herkesin fikri ayrıdır çünkü 🙂🙂🙂

kendim fikrim ben süleyman çakırın yanına kimseyi yakınlaştırmam bile yanı hangi oyuncu olduğu beni ilgilendirmiyor çakır deyince onun yanına başka bir ismi koymam bile çünkü diğerleri sadece dizi karakteridir dizi kahramanlarıdır ama çakır bizden içimizden birisidir bunu daha öncede söylemiştim biz çakırı hiçbir zaman dizi karakteri oalrak görmedik gerçekten istanbulda yaşayan bir mafya babası olarak gördük bu cenazeler mevlitler kuranlar bunun meyvesidir
içimizden bizden birisi oalrk gördüğüm bir adamı hiçbir dizi karakteriyle dizi kahramanıyla yan yana bile getirmem ben
herkesin fikri ayrı yani :A:A:A
polat alemdar hariç dersen katılırım polatsız çakır bile hiçbişeydir
polat alemdar zaten kurumsallaşmış bir markadır

aslında polatı bu ankete bile almamak lazım 1.belli 2.yi seçmemiz lazım kurtlar vadisi demek polat alemdar demek

Türk tarihinin en büyük sanal kahramanı

@Polat Şaşmaz eyvallah aga saatlerce süren uğraş sonucu müzikleri attım telefona ama bu bölümdeki tüm müzikleri yapmamış KVI iyidir ama tüm müzikleri yapmıyor atlıyor bilindik müzikler bizde de var zaten yeni müzikleri yapmıyo adam bu işi öğrenmek lazım aslında @XanTier biliyoda o bi halt yapmaz :D

son sahneyi de buldum mu tamamdır aga diğer bölümlerde de çalıyodu o müzik belki önceden yapmıştır

aslında polatı bu ankete bile almamak lazım 1.belli 2.yi seçmemiz lazım kurtlar vadisi demek polat alemdar demek

bende onu diyorum işte polat alemdar bir dizi kahramanıdır
süleyman çakır ise bizden içimizden birisidir bu 2 oyuncuya bundan daha güzel bir örnek veremem galiba zaten çakır öldüğünde normal bir insan ölünce ne yapıldıya o yapıldı bu dünyada bir ilk çünkü dizi karakteri olarak görmedik biz bu adamı tabi bu düşünce tarzıda piskopatca biraz ama piskopatçada olsa öyle düşünüldü yani dünyadada başka bir örneğini artık göremeyiz🙂🙂🙂

@Çiğdem- ablacim biyuk merakla oylamalari bekliyorum.:))))))) polata eyvallah ama cakir varken.ne memati nede abdulun esamesi okunur :)))))) bugun vadi sevildiyse bunun bir numarali oyuncusu cakirdir tartismasiz ilk 43 bolumun en hitidir .bir numarasidir:))))))
grupları oluşturuyorum abişkom :A:A:A
ilgin için çok teşekkürler sen ve @Polat Şaşmaz ikinizin ilgisinden çok memnunum şuana kadar ikiniz bu etkinliğin temel taşlarınızı oluşturuyorsunuz hevesimde sayenizde kırılmıyor :bhr::bhr::bhr:

Aynen :A

@XanTier aga bana videodan nasıl sesi kesiyoruz o programı atar misin ? Tabii usenmezsen :A

-Tapatalk-
Mixpad kullandım ben de, pek anlatılarak yapılabilecek bi şey değil.

@Çiğdem- bende sürekli oy veriyorum ama bizim burda internet zor çektiği için mesaj yeri 2 saat açılmıyor açılınca yazıyorum açılmazsa oyu kullanıp geçiyorum okulda olunca zaten full mesaj yazıyorum ankete
yani vadiyle ilgili her türlü organizasyona sonsuz destek veririz merak etme mesaj yazamadığım zamanlar internet çekmiyor mesaj yeri çıkmıyor haberin olsun

@XanTier bari adama anlatta öğrensin anlatmaya bile üşeniyorsun bi de anlatılarak yapılacak bişey değil diyorsun ulan aga :D

@Çiğdem- bende sürekli oy veriyorum ama bizim burda internet zor çektiği için mesaj yeri 2 saat açılmıyor açılınca yazıyorum açılmazsa oyu kullanıp geçiyorum okulda olunca zaten full mesaj yazıyorum ankete
yani vadiyle ilgili her türlü organizasyona sonsuz destek veririz merak etme mesaj yazamadığım zamanlar internet çekmiyor mesaj yeri çıkmıyor haberin olsun

@XanTier bari adama anlatta öğrensin anlatmaya bile üşeniyorsun bi de anlatılarak yapılacak bişey değil diyorsun ulan aga :D
cnm oy kullanman yeter tabikide sonucta sizlerin katılımı sayesinde yürüyor 🙂🙂🙂
yazman çokta önemli değil oy kullanman yeter teşekkürler😉😉

şu son sahnede ki müziğin tam halini bulsam ayasofya müziği ama arada değişik fonlar var

Zor iş zor. Anlatmakla olmaz işte, olmaz da! :D

bu seferde reklam olur buraya at işte konu monu açmaya gerek yok

1907575_412075732301981_4972270190493846367_n.png

ayrıntıyı farkettiniz demi çay tiryakisi usta hepsini içer tek başına :D

@34rcp44 aga senin müzik :D valla çok beğendim ben farklı bi müzik hoşuma gitti

bu bölümdeki müzik seçimleri süper ötesiydi bayıldım diyebilirim helal olsun
neresi iyi aga oyebeeyy leee aa a diye bahırıyo :D