Polat Şaşmaz
Favori Üye
cnm siz kendi fikrinizi belirtip başkalarıyla ilgilenmiceksiniz herkesin fikri ayrıdır çünkü 🙂🙂🙂Gerçi sonu belli olan bir yarışma. 1. Polat Alemdar olur. 2. Memati 3. Ya Abdulhey ya da Çakır olur.![]()
polat alemdar hariç dersen katılırım polatsız çakır bile hiçbişeydircnm siz kendi fikrinizi belirtip başkalarıyla ilgilenmiceksiniz herkesin fikri ayrıdır çünkü 🙂🙂🙂
kendim fikrim ben süleyman çakırın yanına kimseyi yakınlaştırmam bile yanı hangi oyuncu olduğu beni ilgilendirmiyor çakır deyince onun yanına başka bir ismi koymam bile çünkü diğerleri sadece dizi karakteridir dizi kahramanlarıdır ama çakır bizden içimizden birisidir bunu daha öncede söylemiştim biz çakırı hiçbir zaman dizi karakteri oalrak görmedik gerçekten istanbulda yaşayan bir mafya babası olarak gördük bu cenazeler mevlitler kuranlar bunun meyvesidir
içimizden bizden birisi oalrk gördüğüm bir adamı hiçbir dizi karakteriyle dizi kahramanıyla yan yana bile getirmem ben
herkesin fikri ayrı yani![]()
bende onu diyorum işte polat alemdar bir dizi kahramanıdır@Polat Şaşmaz eyvallah aga saatlerce süren uğraş sonucu müzikleri attım telefona ama bu bölümdeki tüm müzikleri yapmamış KVI iyidir ama tüm müzikleri yapmıyor atlıyor bilindik müzikler bizde de var zaten yeni müzikleri yapmıyo adam bu işi öğrenmek lazım aslında @XanTier biliyoda o bi halt yapmaz
son sahneyi de buldum mu tamamdır aga diğer bölümlerde de çalıyodu o müzik belki önceden yapmıştır
polat alemdar hariç dersen katılırım polatsız çakır bile hiçbişeydir
polat alemdar zaten kurumsallaşmış bir markadır
aslında polatı bu ankete bile almamak lazım 1.belli 2.yi seçmemiz lazım kurtlar vadisi demek polat alemdar demek
Türk tarihinin en büyük sanal kahramanı
grupları oluşturuyorum abişkom@Çiğdem- ablacim biyuk merakla oylamalari bekliyorum.)))))) polata eyvallah ama cakir varken.ne memati nede abdulun esamesi okunur
))))) bugun vadi sevildiyse bunun bir numarali oyuncusu cakirdir tartismasiz ilk 43 bolumun en hitidir .bir numarasidir
)))))
Aynen@Polat Şaşmaz eyvallah aga saatlerce süren uğraş sonucu müzikleri attım telefona ama bu bölümdeki tüm müzikleri yapmamış KVI iyidir ama tüm müzikleri yapmıyor atlıyor bilindik müzikler bizde de var zaten yeni müzikleri yapmıyo adam bu işi öğrenmek lazım aslında @XanTier biliyoda o bi halt yapmaz
son sahneyi de buldum mu tamamdır aga diğer bölümlerde de çalıyodu o müzik belki önceden yapmıştır
polat alemdar hariç dersen katılırım polatsız çakır bile hiçbişeydir
polat alemdar zaten kurumsallaşmış bir markadır
aslında polatı bu ankete bile almamak lazım 1.belli 2.yi seçmemiz lazım kurtlar vadisi demek polat alemdar demek
Türk tarihinin en büyük sanal kahramanı
Mixpad kullandım ben de, pek anlatılarak yapılabilecek bi şey değil.
cnm oy kullanman yeter tabikide sonucta sizlerin katılımı sayesinde yürüyor 🙂🙂🙂@Çiğdem- bende sürekli oy veriyorum ama bizim burda internet zor çektiği için mesaj yeri 2 saat açılmıyor açılınca yazıyorum açılmazsa oyu kullanıp geçiyorum okulda olunca zaten full mesaj yazıyorum ankete
yani vadiyle ilgili her türlü organizasyona sonsuz destek veririz merak etme mesaj yazamadığım zamanlar internet çekmiyor mesaj yeri çıkmıyor haberin olsun
@XanTier bari adama anlatta öğrensin anlatmaya bile üşeniyorsun bi de anlatılarak yapılacak bişey değil diyorsun ulan aga![]()
Zor iş zor. Anlatmakla olmaz işte, olmaz da!@Çiğdem- bende sürekli oy veriyorum ama bizim burda internet zor çektiği için mesaj yeri 2 saat açılmıyor açılınca yazıyorum açılmazsa oyu kullanıp geçiyorum okulda olunca zaten full mesaj yazıyorum ankete
yani vadiyle ilgili her türlü organizasyona sonsuz destek veririz merak etme mesaj yazamadığım zamanlar internet çekmiyor mesaj yeri çıkmıyor haberin olsun
@XanTier bari adama anlatta öğrensin anlatmaya bile üşeniyorsun bi de anlatılarak yapılacak bişey değil diyorsun ulan aga![]()
2 büyük usta yan yana oldukları resim face de beğeni rekoru kırmıştı ustalarım benimİsrail iki kişiden korkuyor bu ülkede
Recep Tayyip Erdoğan
Necati Şaşmaz
neresi iyi aga oyebeeyy leee aa a diye bahırıyobu seferde reklam olur buraya at işte konu monu açmaya gerek yok
![]()
ayrıntıyı farkettiniz demi çay tiryakisi usta hepsini içer tek başına
@34rcp44 aga senin müzikvalla çok beğendim ben farklı bi müzik hoşuma gitti
bu bölümdeki müzik seçimleri süper ötesiydi bayıldım diyebilirim helal olsun
Ulan aga hiç güleceğim yoktuneresi iyi aga oyebeeyy leee aa a diye bahırıyo![]()
Hatlar karıştıahmet, Merve sana yakın arkadaşım demiş işi zor dostum)))