Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

11054446_413069038869317_935789015110059786_n.jpg

Beyler bomba bi haber var
Bugün necati Şaşmaz la kenan çoban görüşmüş!
takas aga biliyorum abdülhey in dönmesini çok istiyorsun bakalım ne olacak peki kaynak sağlam mı

Son düzenleme:
Abdulley dizi gireceğini bende düşünüyorum. Hatta şu menemen sahnesinde o gelecek dedim ama olmadı lakin diziye ne zaman girerse girsin yüzü yaralı olarak girecek ve neden daha önce görünmediği buna bağlanacak.

Abdulley dizi gireceğini bende düşünüyorum. Hatta şu menemen sahnesinde o gelecek dedim ama olmadı lakin diziye ne zaman girerse girsin yüzü yaralı olarak girecek ve neden daha önce görünmediği buna bağlanacak.
Polatin yaninda birisi olsun da. İkisi sahalara dönse yanlarında Yasin. Yasine de şöyle Memati gibi bir rol yazsalar. Karşılarında birden fazla düşman olacağına 1 düşman olsun al sana eski Vadi. Benim istediğim İskenderin Tapinakci versiyonu. Arkasına Gladionun değil Tapinakcilarin desteğini almış ve Turkiyeyi birbirine katmak isteyen bir düşman o da olsa olsa Tilki Andrei olur. Ama bu senaristler yapamiyor. Bosuna demiyorum 2-3 sene ara verip senaryo yazsınlar diye

-Tapatalk-

Polatin yaninda birisi olsun da. İkisi sahalara dönse yanlarında Yasin. Yasine de şöyle Memati gibi bir rol yazsalar. Karşılarında birden fazla düşman olacağına 1 düşman olsun al sana eski Vadi. Benim istediğim İskenderin Tapinakci versiyonu. Arkasına Gladionun değil Tapinakcilarin desteğini almış ve Turkiyeyi birbirine katmak isteyen bir düşman o da olsa olsa Tilki Andrei olur. Ama bu senaristler yapamiyor. Bosuna demiyorum 2-3 sene ara verip senaryo yazsınlar diye

-Tapatalk-
Aynen aga bencede çok iyi bir düşman seçilmeli ama bence yeni gelen biri olsa daha iyi olur. Yasin konusundaki yorumuna da kesinlikle katılıyorum.

Başkandan Kurtlar Vadisi anısı

baskandan-kurtlar-vadisi-anisi-1381780.Jpeg

YILDIRIM’IN bu koşuşturmada başına ilginç bir olay geldi. Kandilli’deki evinden çıktığında karşılaştığı manzarayı 1 milyon üye etkinliğinde anlatan başkan, “Bir baktım eli silahlı adamlar karşımda. Çok şaşırdım ve ne yaptıklarını merak ettim. ‘Bizim evin oralarda ne işleri var deyip’ İTO başkanına sordum. Kendisi de bana; merak edilecek bir durum yok, Kurtlar Vadisi dizi çekimi var yanıtını verdi sözleriyle salondakileri uzun süre güldürdü.