takas aga biliyorum abdülhey in dönmesini çok istiyorsun bakalım ne olacak peki kaynak sağlam mıBeyler bomba bi haber var
Bugün necati Şaşmaz la kenan çoban görüşmüş!
Son düzenleme:
takas aga biliyorum abdülhey in dönmesini çok istiyorsun bakalım ne olacak peki kaynak sağlam mıBeyler bomba bi haber var
Oha hadi ya İnşallah Abdulheyle gorusecegine Mematiyle gorussunBeyler bomba bi haber var
Polatin yaninda birisi olsun da. İkisi sahalara dönse yanlarında Yasin. Yasine de şöyle Memati gibi bir rol yazsalar. Karşılarında birden fazla düşman olacağına 1 düşman olsun al sana eski Vadi. Benim istediğim İskenderin Tapinakci versiyonu. Arkasına Gladionun değil Tapinakcilarin desteğini almış ve Turkiyeyi birbirine katmak isteyen bir düşman o da olsa olsa Tilki Andrei olur. Ama bu senaristler yapamiyor. Bosuna demiyorum 2-3 sene ara verip senaryo yazsınlar diyeAbdulley dizi gireceğini bende düşünüyorum. Hatta şu menemen sahnesinde o gelecek dedim ama olmadı lakin diziye ne zaman girerse girsin yüzü yaralı olarak girecek ve neden daha önce görünmediği buna bağlanacak.
Aynen aga bencede çok iyi bir düşman seçilmeli ama bence yeni gelen biri olsa daha iyi olur. Yasin konusundaki yorumuna da kesinlikle katılıyorum.Polatin yaninda birisi olsun da. İkisi sahalara dönse yanlarında Yasin. Yasine de şöyle Memati gibi bir rol yazsalar. Karşılarında birden fazla düşman olacağına 1 düşman olsun al sana eski Vadi. Benim istediğim İskenderin Tapinakci versiyonu. Arkasına Gladionun değil Tapinakcilarin desteğini almış ve Turkiyeyi birbirine katmak isteyen bir düşman o da olsa olsa Tilki Andrei olur. Ama bu senaristler yapamiyor. Bosuna demiyorum 2-3 sene ara verip senaryo yazsınlar diye
-Tapatalk-
Artık abi değil baba diyecez China baba güzel olur herkese duyurulur![]()
aaa ben daha öncede söylemiştim @china_shangai bu konunun adminidir diyeTovbe estagfirallah)))).ulan takas ne adamsin 😉))) keyfin yerinde maasaallah
Allahın izniyle iyi bir okula gider İnşallah o kadar çalıştıAcaba @Maskeli Fedai nin sinavi nasil.geciyor)))))
aynı şeyi söylüyorum işte cnm aynı düşüncedeyiz@Çiğdem- sen yokken biz bunu söylüyor idik zaten neden bahsediyorsun![]()
Allah kolaylık versin agaYalniz benimde artik bu günden sonra çalışmam lazim calismazsak eyvayi yeriz
-Tapatalk-
iyi aga yük kalkmıştır üstündenGeldim agalar sorular kolaydı![]()
İyi iyi İnşallah istediğini alırsınGeldim agalar sorular kolaydı![]()
çok sevindim cnm inş kalırsın 2.sınava 😉😉😉Geldim agalar sorular kolaydı![]()