- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
artık ara vermeden verilen her bölüm süprizİnşaallah ara vermezler)))
inanırım abi inanırım cahit e giydirdi sonuçta illa mutlu olmuşsundur@china_shangai abi usta cahit e vurunca ne mutlu olmuşsundur
Ya Kadir inanamazsın vurmasından ziyade sarf ettiği kelamlar beni iki saniyede olsa çok mutlu etti)))
Doğru diyiyorsun da eğer maç olduğunda birde eleme maçı bence o reytinglerde zor gelir. Ha olursa tabi bizim için iyi olur orası ayrı@china_shangai abi usta cahit e vurunca ne mutlu olmuşsundurYa Kadir inanamazsın vurmasından ziyade sarf ettiği kelamlar beni iki saniyede olsa çok mutlu etti
)))
@china_shangai abi aslında ara vermeleri dizi için daha hayırlı olacak.Bence reyting anlamında bundan sonra hayır olacağa benzemiyor 😉)) bu sezonun reyting ortalaması total 8 Ab 6 dır 😉)))
Vissssss sirf bu yuzden bile gelecek sezon kanallar rekabete gireceklerdir250.bölüm kanal d nin sitesinde şimdiden 1.194.648 izlenme sayısına ulaşmış
abi sence hangi kanalla yola devam ederiz 🙂Vissssss sirf bu yuzden bile gelecek sezon kanallar rekabete gireceklerdir)))))
abi sence hangi kanalla yola devam ederiz 🙂
istediğin mi yoksa tahminin mi böyleShow tv diyorum)))
aynı sebeplerle bende tv8 i favori olarak görüyorum tek kafama takılan vadi aksiyon-politik bir dizi acun kanalında haber bile yayınlatmıyor bu sebeple acun olmama ihtimalide olabilirBen diyorum ki favori show tv plase tv8 olur)))))acun dizi tutturamadi ve seneye daha iyi reytingler almak icin vadi icinde girisimlerde bulunacagini tahmin ediyorum
))))) nede olsa total 9 ab grubunda 6 reyting garanti
)))
Bence o dedigin sebebten olmama ihtimali yokaynı sebeplerle bende tv8 i favori olarak görüyorum tek kafama takılan vadi aksiyon-politik bir dizi acun kanalında haber bile yayınlatmıyor bu sebeple acun olmama ihtimalide olabilir
o zaman yeni kanalımız hayırlı uğrlu olsunBence o dedigin sebebten olmama ihtimali yok))))) eger acun akilliysa ki akilli baska bir diziyle macera yerine hazir reytingi garanti vadi ile anlasir diye dusunuyorum
)))
Tntden bin kat iyi bir kanal en azindan o ses ve survivor ile baya izleniyoro zaman yeni kanalımız hayırlı uğrlu olsunaslında tv8 geçmesi acun için bir risk değil ama vadi için risk tabi