sadece skor u takip ediceksin anladım 🙂 abi gs yi rahat yeneriz ya sıkıntı olmaz diye düşünüyorummaça evdeyim benim yaşım geçkin ben dayanamıyorum)))) onun için seyredemiyorum
sadece skor u takip ediceksin anladım 🙂 abi gs yi rahat yeneriz ya sıkıntı olmaz diye düşünüyorummaça evdeyim benim yaşım geçkin ben dayanamıyorum)))) onun için seyredemiyorum
amin abi olacak inş her zaman ki tarifeyi uygulayacaz yine 🙂"işte böyle her sene böyle cimboma böyle ........... aman" söylemek nasip olsun bizlere. amin.)))))
evet benim içinde de aynı his varYa. benim içimde bu sefer çok farklı olacağı hissi var bu sefer kazanacagimiza tüm yuregimle inanıyorum. Sizde de boyle mi agalar ? @takas @Maskeli Fedai @papuleoo @vadikizi
-Tapatalk-
Fener bu akşam kateografi yapacakmis aga. Yine rezil edecekler kendilerini
Aga kesin alacağızYa. benim içimde bu sefer çok farklı olacağı hissi var bu sefer kazanacagimiza tüm yuregimle inanıyorum. Sizde de boyle mi agalar ? @takas @Maskeli Fedai @papuleoo @vadikizi
-Tapatalk-
Bölgesel amatör ligden amatör lige yukseliyonuz herhalde. Amatör ligi de geçince 3.lige oradan 2 ye oradan 1 e oradan süper ligeabiciğim birşey sorucam sana bal ligi ne demek oluyor
ilçemiz görelenin şuan maçı var yenerseler bal liginden çıkıyorlarmış
bal ligide ne demek oluyor nereye çıkıyoruz süperligemi acaba![]()
BAL= Bölgesel Amatör Ligi demek@china_shangai
abiciğim birşey sorucam sana bal ligi ne demek oluyor
valla ablacım bilemedim@china_shangai
Bölgesel Amatör Ligi@china_shangai
valla ablacım bilemedim)))))
Bölgesel Amatör Ligi
![]()
BAL= Bölgesel Amatör Ligi demekbizim zamanımızda 5.klasmanda olanlar için kullanılırdı şimdi sıralamayı bilmiyorum.
hahah çocukalr snden iyi bliyormuş abiciğimBölgesel amatör ligden amatör lige yukseliyonuz herhalde. Amatör ligi de geçince 3.lige oradan 2 ye oradan 1 e oradan süper lige
-Tapatalk-
Süper lige daha çok varhahah çocukalr snden iyi bliyormuş abiciğim
ne oluyor burdan çıkınca iyi bir yeremi gidiyoruz süperlige nezaman çıkarlar 🙂🙂🙂
Üst Üste grubu bile geçse bu demek ki 5 yıl gerekiyor. İyisi mi biz buna 10-15 yıl diyelim de kesin olsun sonuçta bu gruplarda şike çok oluyor ve belli takımlar gruptan çıkıyor tabi düşenlerde oluyor.hahah çocukalr snden iyi bliyormuş abiciğim
ne oluyor burdan çıkınca iyi bir yeremi gidiyoruz süperlige nezaman çıkarlar 🙂🙂🙂