Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

"işte böyle her sene böyle cimboma böyle ........... aman" söylemek nasip olsun bizlere. amin.:))))))

abiciğim birşey sorucam sana bal ligi ne demek oluyor:F
ilçemiz görelenin şuan maçı var yenerseler bal liginden çıkıyorlarmış
bal ligide ne demek oluyor nereye çıkıyoruz süperligemi acaba(b)
Bölgesel amatör ligden amatör lige yukseliyonuz herhalde. Amatör ligi de geçince 3.lige oradan 2 ye oradan 1 e oradan süper lige

-Tapatalk-

@china_shangai

@china_shangai
BAL= Bölgesel Amatör Ligi demek :) bizim zamanımızda 5.klasmanda olanlar için kullanılırdı şimdi sıralamayı bilmiyorum.

valla ablacım bilemedim :))))))
Bölgesel Amatör Ligi

:A
BAL= Bölgesel Amatör Ligi demek :) bizim zamanımızda 5.klasmanda olanlar için kullanılırdı şimdi sıralamayı bilmiyorum.
Bölgesel amatör ligden amatör lige yukseliyonuz herhalde. Amatör ligi de geçince 3.lige oradan 2 ye oradan 1 e oradan süper lige

-Tapatalk-
hahah çocukalr snden iyi bliyormuş abiciğim :F:F
ne oluyor burdan çıkınca iyi bir yeremi gidiyoruz süperlige nezaman çıkarlar 🙂🙂🙂

B_Z0fheXAAAEKUE.jpg

hahah çocukalr snden iyi bliyormuş abiciğim :F:F
ne oluyor burdan çıkınca iyi bir yeremi gidiyoruz süperlige nezaman çıkarlar 🙂🙂🙂
Üst Üste grubu bile geçse bu demek ki 5 yıl gerekiyor. İyisi mi biz buna 10-15 yıl diyelim de kesin olsun sonuçta bu gruplarda şike çok oluyor ve belli takımlar gruptan çıkıyor tabi düşenlerde oluyor.

aaa ne olmuş buraya bu arada böyle yaaa kurtlar vadisi formu diye başka yeremi geldim diye baktım bir an :F:F:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy