Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O da iyi oyuncudur aga ona sözüm yok :) iyi hatta çok iyi oyuncudur bunu inkar edemem lakin benim için orhan bıyıklı daha iyi oyuncudur. Zaten oynadığı dizilerde bunu göstermiştir @takas aganin da dediği gibi stv dizilerinde bunu yapan vadi de neler yapmaz ben düşünemiyorum.
kesinlikle katılıyorum berk hakman da müthiş bi oyuncu orhan bıyıklı da hangisi gelirse farketmez benim için

çok güzel o da ölsün çok karakter var aga ya baya bi temizlik lazım kimseye sıra gelmiyor artık

aga Berk Hakman mükemmel oyuncudur balla gelirse çok sevinirim on numara beş yıldız bi transfer olur
normalde şuan kimseyi istemem vadiye ama bu adam gelecekse gelsin çok yakışır
ama ozi ölmesin adamım o :D
haklısın aga
orasını senaristler biliyo ablacım :D
dikkat ettiysen ben ölüyor demedim tehklikede dedim @Polat Şaşmaz

aga GS-fb derbisinden bahsediyoruz sen hangi takımlıydın :D

biz ne dersek o :D aga 2011-2012 sezonunda da kadıköyden şampiyon çıkma ihtimalimiz yoktu fenerlilere göre hatırlarsın belki :D
Aga bu da sorumu tabi ki GALATASARAY :)

Ayrıca iddia ediyorum fenerbahçeyi bu sefer yeneceğiz :) hatta fatih terim bile varken bu kadar ümitli değildim.

aga GS-fb derbisinden bahsediyoruz sen hangi takımlıydın :D

biz ne dersek o :D aga 2011-2012 sezonunda da kadıköyden şampiyon çıkma ihtimalimiz yoktu fenerlilere göre hatırlarsın belki :D
aga o 100 yılda bir kere olurdu oldu ve bitti kadıköy de galip gelmeniz cidden büyük hayal :D

kadıköydeki şampiyonluk maçından sonra ilk defa bir maçta bu kadar heycanlıyım haftalardır bu maçı bekliyorum İnşallah yine ordan alnımızın akıyla çıkıp işi bitiririz
hayatımın en mutlu günü kadıköyde şampiyon olduğumuz gündür o günü unutamam asla :D son dakkalara doğru nerdeyse kalp krizi geçiriyodum fanatik olmakta iyi değil aslında ama elden gelmiyor karakter meselesi

erkekler olunca maç konusu açılmadan olmuyor yanlış anlamayın
kızmıyorumda maç sohbetleriniz keyifli oluyor sayenizde benimde
kafam dağılıyor😉

Yarın ki maçta en büyük avantajımız ismail kartal :) sağ olsun kendileri sayesinde maçı alacağız :)

erkekler olunca maç konusu açılmadan olmuyor yanlış anlamayın
kızmıyorumda maç sohbetleriniz keyifli oluyor sayenizde benimde
kafam dağılıyor😉
abla futbolsuz bir yaşam düşünülemez ya en sevdiğim şey futbol oynamak izlemek konuşmak :D bununla eşdeğer sadece vadiyi koyarım

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy