Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga orhan bıyıklı polatın yanına inanılmaz yakışır o adamın oyunculuğunu falan çok beğeniyorum İnşallah vadiye gelir
berk hakmanda müthiş o da kim gelirse gelsin ama temizlik şart çok fazla karakter var haddinden fazla
o yüzden kimse ön plana çıkamıyor
@-KADİR- aga orhan abi polatın yanına gelse süper olur :)
keşke gelse ben onu kolama da ki rolüyle hatırlıyorum aksiyonada yakışan bir kişi yiğit komiser rolüyle rüşdünü ispat etti

@takas @china_shangai şimdi @Maskeli Fedai agama yüklenmeyin adam söyledi yarından itibaren full konudayım diye :D bekleyin olmazsa o zaman yüklenirsiniz
aga tamamda bize gelince müsait değilim işim var diyo sprittizciye gelince işi yok bi sprittizciyi bize tercih etti vay be hiç tahmin etmezdim ihanetin babasını yapmıştır maskeli fedai kendini affettirmesi çok zor :D

stv nin berbat ötesi senaryolarında bile kendini gösteren adamlar vadide büyük efsane olur böyle düşünüyorum

Yooook isim var deyip survivor konusunda yardiriyorsan soylenenler az bile:))))) gercekten isi varsa eyvaallah .sonra demir tavinda dovulur:))))
abi bak yarım saattir konuda yazacak bi bahane bulamadı ne yazsamda kandırsam şunları diye düşünüyor :D

Agalar yarin şov yapacam analizin kralını yapavam buxkonuda bugün eskici yüzünden gaza geldim avın bakin Turabiyle ilgili pek birşey yazmadim

@-KADİR- aga beni tahrik ettin şuan da zaten çok heycanlıyım yarın ki maç için ustama 1 günlüğüne veda ediyorum o halde sana karşı hamle yapmak lazım :D

Var aga Berk Hakman iste :D

-Tapatalk-
O da iyi oyuncudur aga ona sözüm yok :) iyi hatta çok iyi oyuncudur bunu inkar edemem lakin benim için orhan bıyıklı daha iyi oyuncudur. Zaten oynadığı dizilerde bunu göstermiştir @takas aganin da dediği gibi stv dizilerinde bunu yapan vadi de neler yapmaz ben düşünemiyorum.

Herkes yerini ve haddini bilsin diyor arkadas:))))))) adam perdembe gununden beridir vadi konusuna giripte bir yorum yapmaya tenezzul etmiyor😉
abi bu konuda en iyi cevabı sen verirsin maskeliye söyleyecek bişeyim kalmadı daha :D baksana 1 mesaj yazdı yine gitti survivor konusuna hain :D hadi git sprittizciyi öv bakalım