- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
olabilir yalnız ozi sağlam karekter oyunculuğuda iyi yalnız hakan karahan gelirse tabi çok iyi olur@-KADİR- senin hakan karahan yalan oldu galiba
armageddon komutanı ozi olucak gibi görünüyor 🙂🙂🙂
ayoll adam ilk görevinde süperman kardeşleri yakaladı akifle cahiti
armageddona yeni bir oyuncu yerine ozi kalıcak gibi görünüyor bence
özgür teke adına çok sevinirim başarılı olmasını istiyorum![]()
yeni bir karakter yerine ozi değerlendirilmeli bence ben onun yeni komutan olmasını daha çok istiyorum son bölümden sonra öyle olucağı belli oldu gibi bence sonucta bu adam ön pilana çıkması gerekiyordu özgür teke geleceği parlak bir oyuncu 🙂🙂🙂olabilir yalnız ozi sağlam karekter oyunculuğuda iyi yalnız hakan karahan gelirse tabi çok iyi olur
aynen öyle şuan artık vadiye hiçbir oyuncu gelmesin hakan karahan falanda gelmesin tonla karakter var zaten sıra gelmiyor kimseyeyeni bir karakter yerine ozi değerlendirilmeli bence ben onun yeni komutan olmasını daha çok istiyorum son bölümden sonra öyle olucağı belli oldu gibi bence sonucta bu adam ön pilana çıkması gerekiyordu özgür teke geleceği parlak bir oyuncu 🙂🙂🙂
bencede cnm adam süperman kardeşleri bile yakaladı akifle cahitiaynen öyle şuan artık vadiye hiçbir oyuncu gelmesin hakan karahan falanda gelmesin tonla karakter var zaten sıra gelmiyor kimseye
ozi komutan olsun ben çok beğeniyorum oziyi adamım yaismi bile karizma adamın
![]()
Polat Şaşmaz istebenim yolum ŞAŞMAZ repliğide gözlerden kaçmadı))))))
aga doğan ümit karacadan bile derken doğan ümit çok sağlam yönetmendir fazla küçümsemeArka Sokaklara 2-3 dk bakiyim dedim senaryo berbat yönetmen cekemiyor bizim Doğan Ümit Karacadan bile daha kötüBundan sonra laf soylemicem
Bizim Memduh da orada ses değişmiş efsane adamı ne hale getirmişler
-Tapatalk-
aynen abi çok güzeldibenim yolum ŞAŞMAZ repliğide gözlerden kaçmadı))))))
İyi yönetmen de önüne geleni alıyor adam o konuda sıkıntı varaga doğan ümit karacadan bile derken doğan ümit çok sağlam yönetmendir fazla küçümseme
aynen abi çok güzeldi![]()
aga karahanlı çok iyi oyuncu da arka sokaklarda çok basit bi dizi yani kusura bakmaEski vadide polat babasının mehmet karahanli olduğunu sonradan öğrenmiş 😱
@china_shangai abi yusuf üzerinden eskiye dönüş olacaktı ancak yusuf babasının fehmi olduğunu biliyor. Onun için bence dizide yusuf değilde ahmet dayı ön plana çıkacak.
@Polat Şaşmaz aga bu videoyu izle 😉 türkiyede böyle işini ciddiye alan bir oyuncu daha var mı?
Aga karahanli süper oyuncuaga karahanlı çok iyi oyuncu da arka sokaklarda çok basit bi dizi yani kusura bakma
500 bölümdür senaryo hiç mi gelişmez yok gelişmez işte
aga daha öncede dedim saygı duyuyorum ama ben böyle basit diziler izleyemiyorum konu yok bişey yok her bölüm aynı şeylerAga karahanli süper oyuncutabi şevket çorumlu da çok iyi.
Ayrıca aga dizi bölümlük olduğu için bölümlerin %90 nı birbirinden bağımsız. Yani demem o ki senaryo ilerlemesi zor ama izlettiriyor kendini yine de![]()
aga cidden o göğüs meselesi benim de dikkatimi çekti ne işse hep yan tarafta çıkıyor demek başkalarınında dikkatini çekmişBu arada vadinin 249.bölümü 300 bini geçmiş yine müthiş gidiyor
alttaki yorumlar on numara ya hele bi tanesi komedi
"ne zaman kurtlar vadisini açcam netten sibel meriçin göğüslerini izlemeden gecemiyorum 😛"
harbiden de ne alakaysa vadi bölümlerinin yan tarafında sibel meriçin göğüs videosu çıkıyor izlenme oranı 4 milyonu geçmiş
Hee birde geçen bölüm 1.5 milyonu yine geçti
son olarakta bu bölümün başındaki ilk 3 dakka aynı yeri göstermeleri milleti yanıltmış baya aynı bölüm diye acaba kanalı değiştiren olmuşmudur diye düşünmüyorum değil
aga daha öncede dedim saygı duyuyorum ama ben böyle basit diziler izleyemiyorum konu yok bişey yok her bölüm aynı şeyler
O sibel meriç yorumunu bende görmüştüm 😉 hakkaten de öyle her vadi bölümünde altta çıkıyorBu arada vadinin 249.bölümü 300 bini geçmiş yine müthiş gidiyor
alttaki yorumlar on numara ya hele bi tanesi komedi
"ne zaman kurtlar vadisini açcam netten sibel meriçin göğüslerini izlemeden gecemiyorum 😛"
harbiden de ne alakaysa vadi bölümlerinin yan tarafında sibel meriçin göğüs videosu çıkıyor izlenme oranı 4 milyonu geçmiş
Hee birde geçen bölüm 1.5 milyonu yine geçti
son olarakta bu bölümün başındaki ilk 3 dakka aynı yeri göstermeleri milleti yanıltmış baya aynı bölüm diye acaba kanalı değiştiren olmuşmudur diye düşünmüyorum değil
aga daha öncede dedim saygı duyuyorum ama ben böyle basit diziler izleyemiyorum konu yok bişey yok her bölüm aynı şeyler
başkan 3-4 haftadır çıkıyo yalnız 😀Resmen vadi sevrrlere potansiyel abaza muamelesi yapmislar)))))))))))