Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@papuleoo tapınakçıların amona hizmet ettiği belli oldu.
gördüğümüz gibi amonun dünya baronu olduğu tapınakçılarla, masonların ona hizmet ettiği en üst makam amon hanedanlığı .diğerleri onun hizmetkarı.:))))

@-KADİR- senin hakan karahan yalan oldu galiba
armageddon komutanı ozi olucak gibi görünüyor 🙂🙂🙂
ayoll adam ilk görevinde süperman kardeşleri yakaladı akifle cahiti:F
armageddona yeni bir oyuncu yerine ozi kalıcak gibi görünüyor bence
özgür teke adına çok sevinirim başarılı olmasını istiyorum:love1::love1:

@-KADİR- senin hakan karahan yalan oldu galiba
armageddon komutanı ozi olucak gibi görünüyor 🙂🙂🙂
ayoll adam ilk görevinde süperman kardeşleri yakaladı akifle cahiti:F
armageddona yeni bir oyuncu yerine ozi kalıcak gibi görünüyor bence
özgür teke adına çok sevinirim başarılı olmasını istiyorum:love1::love1:
olabilir yalnız ozi sağlam karekter oyunculuğuda iyi yalnız hakan karahan gelirse tabi çok iyi olur

olabilir yalnız ozi sağlam karekter oyunculuğuda iyi yalnız hakan karahan gelirse tabi çok iyi olur
yeni bir karakter yerine ozi değerlendirilmeli bence ben onun yeni komutan olmasını daha çok istiyorum son bölümden sonra öyle olucağı belli oldu gibi bence sonucta bu adam ön pilana çıkması gerekiyordu özgür teke geleceği parlak bir oyuncu 🙂🙂🙂

Arka Sokaklara 2-3 dk bakiyim dedim senaryo berbat yönetmen cekemiyor bizim Doğan Ümit Karacadan bile daha kötü :F Bundan sonra laf soylemicem :D Bizim Memduh da orada ses değişmiş efsane adamı ne hale getirmişler

-Tapatalk-

yeni bir karakter yerine ozi değerlendirilmeli bence ben onun yeni komutan olmasını daha çok istiyorum son bölümden sonra öyle olucağı belli oldu gibi bence sonucta bu adam ön pilana çıkması gerekiyordu özgür teke geleceği parlak bir oyuncu 🙂🙂🙂
aynen öyle şuan artık vadiye hiçbir oyuncu gelmesin hakan karahan falanda gelmesin tonla karakter var zaten sıra gelmiyor kimseye
ozi komutan olsun ben çok beğeniyorum oziyi adamım ya :D ismi bile karizma adamın :D

aynen öyle şuan artık vadiye hiçbir oyuncu gelmesin hakan karahan falanda gelmesin tonla karakter var zaten sıra gelmiyor kimseye
ozi komutan olsun ben çok beğeniyorum oziyi adamım ya :D ismi bile karizma adamın :D
bencede cnm adam süperman kardeşleri bile yakaladı akifle cahiti
sırf buyüzden bile komutan olmalı bence :A:A:A:A:A

Arka Sokaklara 2-3 dk bakiyim dedim senaryo berbat yönetmen cekemiyor bizim Doğan Ümit Karacadan bile daha kötü :F Bundan sonra laf soylemicem :D Bizim Memduh da orada ses değişmiş efsane adamı ne hale getirmişler

-Tapatalk-
aga doğan ümit karacadan bile derken doğan ümit çok sağlam yönetmendir fazla küçümseme

benim yolum ŞAŞMAZ repliğide gözlerden kaçmadı:)))))))
aynen abi çok güzeldi :D

Eski vadide polat babasının mehmet karahanli olduğunu sonradan öğrenmiş 😱

@china_shangai abi yusuf üzerinden eskiye dönüş olacaktı ancak yusuf babasının fehmi olduğunu biliyor. Onun için bence dizide yusuf değilde ahmet dayı ön plana çıkacak.

@Polat Şaşmaz aga bu videoyu izle 😉 türkiyede böyle işini ciddiye alan bir oyuncu daha var mı?

Eski vadide polat babasının mehmet karahanli olduğunu sonradan öğrenmiş 😱

@china_shangai abi yusuf üzerinden eskiye dönüş olacaktı ancak yusuf babasının fehmi olduğunu biliyor. Onun için bence dizide yusuf değilde ahmet dayı ön plana çıkacak.

@Polat Şaşmaz aga bu videoyu izle 😉 türkiyede böyle işini ciddiye alan bir oyuncu daha var mı?
aga karahanlı çok iyi oyuncu da arka sokaklarda çok basit bi dizi yani kusura bakma
500 bölümdür senaryo hiç mi gelişmez yok gelişmez işte

aga karahanlı çok iyi oyuncu da arka sokaklarda çok basit bi dizi yani kusura bakma
500 bölümdür senaryo hiç mi gelişmez yok gelişmez işte
Aga karahanli süper oyuncu :) tabi şevket çorumlu da çok iyi.

Ayrıca aga dizi bölümlük olduğu için bölümlerin %90 nı birbirinden bağımsız. Yani demem o ki senaryo ilerlemesi zor ama izlettiriyor kendini yine de :)

Bu arada vadinin 249.bölümü 300 bini geçmiş yine müthiş gidiyor :D
alttaki yorumlar on numara ya hele bi tanesi komedi :D

"ne zaman kurtlar vadisini açcam netten sibel meriçin göğüslerini izlemeden gecemiyorum 😛"

harbiden de ne alakaysa vadi bölümlerinin yan tarafında sibel meriçin göğüs videosu çıkıyor izlenme oranı 4 milyonu geçmiş :kiki:

Hee birde geçen bölüm 1.5 milyonu yine geçti
son olarakta bu bölümün başındaki ilk 3 dakka aynı yeri göstermeleri milleti yanıltmış baya aynı bölüm diye acaba kanalı değiştiren olmuşmudur diye düşünmüyorum değil

Aga karahanli süper oyuncu :) tabi şevket çorumlu da çok iyi.

Ayrıca aga dizi bölümlük olduğu için bölümlerin %90 nı birbirinden bağımsız. Yani demem o ki senaryo ilerlemesi zor ama izlettiriyor kendini yine de :)
aga daha öncede dedim saygı duyuyorum ama ben böyle basit diziler izleyemiyorum konu yok bişey yok her bölüm aynı şeyler

"ne zaman kurtlar vadisini açcam netten sibel meriçin göğüslerini izlemeden gecemiyorum 😛"

harbiden de ne alakaysa vadi bölümlerinin yan tarafında sibel meriçin göğüs videosu çıkıyor izlenme oranı 4 milyonu geçmiş :kiki:

son olarakta bu bölümün başındaki ilk 3 dakka aynı yeri göstermeleri milleti yanıltmış baya aynı bölüm diye acaba kanalı değiştiren olmuşmudur diye düşünmüyorum değil

aga daha öncede dedim saygı duyuyorum ama ben böyle basit diziler izleyemiyorum konu yok bişey yok her bölüm aynı şeyler
aga cidden o göğüs meselesi benim de dikkatimi çekti ne işse hep yan tarafta çıkıyor demek başkalarınında dikkatini çekmiş :A

O sibel meriç yorumunu bende görmüştüm 😉 hakkaten de öyle her vadi bölümünde altta çıkıyor :)

@Master.1000 aga eskiye takılıp kalmamak lazım bence artık eski senaristleri unutalım o iş kapanmıştır kapansında vadinin kimseye ihtiyacı yok onlar bize ihanet ettiler
yani pana yazım grubunu sevmeye bakalım ki bence son haftalarda çok iyi iş çıkarıyolar genel yorumlara bakarsakta %80 millet bölümleri beğenmeye başladı 1.5 ay önce falan çok karamsar bi ortam vardı ama şimdi öyle dğeil vadi toparladı artık kesinlikle daha da iyi olacak

Son düzenleme: