Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Kurtar Vadisi Pusu Sezon Finali 'ne Son 16 Bölüm:

Kanal D ile Bu Sezon İçin 33 Bölüm lük Anlaşma Yapan 13 YILLIK EFSANE DİZİ 263.BÖLÜMÜYLE SEZON FİNALİ YAPARAK EKRANLARA KISA BİR ARA VEREREK YENİ SEZONDA TEKRAR SEYİRCİSİ KARŞISINA EYLÜL'DE DEVAM EDEBİLİR.

YENİ SEZONDA HANGİ KANALDA YAYINLANACAĞI ŞUAN İÇİN KESİNLİK KAZANMADI

AMA GÖZE BATAN KANALLAR ARASINDA VADİ'NİN DOĞDUĞU SHOW TV DİĞER YANDAN 3 SEZON BOYUNCA YAYINLANDIĞI KANAL OLAN ATV ve DİĞER BİR SÜPRİZ İSE TV8 .

@-KADİR- ne diyon bu işe
abi ben acun alsın diyorum seneye tv 8 de olsun işte :D
yalnız bu haber tamamen uydurma olma ihtimali yüksek

aşağıdaki yorumlarım bu forumdaki vadiciler için değildir o yüzden kimse üstüne alınmasın ;

ben sıkıldım bu işten sağda solda bir sürü gereksiz insanın (sözüm meclisten dışarı)
hayatta bir halt becerememiş bir işe yaramayan angutların hadsizliklerini bu ekip çekmek zorunda değil sanırsın hepsi donanımlı birer sinema insanları sanırsın türkiye de ki dizi kalitelesi vadiden kat ve kat üstün yeter kardeşim onu eleştir bunu eleştir siz kimsiniz lan artık adamlar kendilerini aştı diziyide eleştirmiyor ki necati artık bu işi bıraksın necati nin gözünü para hırsı bürümüş la necati senin babanın oğlu mu? bu saçma salak insanlar bu saçma salak sistemde vadiye yazıktır günahtır o yüzden üzülsemde vadi biterse adamlara tek kelime edemem
Kelimesi kelimesine katılıyorum aga :) zaten böyle olunca senaristler de ne yapacaklarına bir türlü karar veremiyorlar.

@-KADİR- aga eskilerden kasıt ne diyorsun da biz eskilerden kasıt olarak eskisi gibi biten final sahneleri raconlar ters köşeler heyecanlı bölümler istiyoruz yoksa geçmişteki senaryolarını tekrarlamalarını tabi ki istemiyoruz

Vadi de artık merak ettiren finaller yok.Geçen sezon bile merak ettiren finaller yapılırdı şimdi finasl sahneleri normal bir bölümmüş gibi bitiyor

Geçen sezonun sarp ve muratı bu sezon can ve mete aymar.Ancak oturup dedikodu yapsınlar icraate geçmesinler

Aksiyon sahneleri artık kalitesiz çekiliyor.Eskiden daha kaliteli ve özenli bir şekilde çekilirdi

Eskisi gibi her sahnesi boş olmayan dolu dolu geçen bölümler olurdu.Replikler izleyiciyi ekrana çekerdi şimdi maalesef içi boş bölümler ve replikler oldukça fazla

Karakterler çok fazla ve işe yaramıyor çoğunluğu.Figuranlar çok yapmacık oynuyor

Kurgu ve senaryo da ciddi sorunlar var.Bunlara yönetmen hataları da ekleniyor

En önemlisi POLAT ALEMDAR eskisi gibi aktif değil.Koca bölümde devamlı oturuyor.Eskisi gibi operasyonlarda rol almıyor.Sezon başında sahalardayım demişti ama maalesef 3-4 bölüm dışında iyice geri plana çekildi.Şimdi diyeceksiniz kaza yaptı falan ama iyileşmedi mi aradan kaç ay geçti

Siyah Sancak ve kgt dizinin en gereksizleri.Vadiye bunlar yakışmıyor işte.Kgt nin ne misyonu var dizide devamlı ordan adam geçiyor burdan adam geçiyor yer tespiti bitti artık operasyona diyaloglar bile ne kadar içler acısı

Dizi de eskisi gibi samimiyet ve dostluk yok.Hepsi çok resmi davranıyor birbirlerine komutanım efendim gibi kelimeler yerine abi usta gibi kelimeler kullanılmalı

Çok fazla sorun var Vadi de ve bu sorunların çözümü için uğraşılmıyor bile.Pana Yazım Grubu beceremiyor işte

Simdi hatırlıyorum da gecen sene ben demiştim Kanal D ye geçmekle hata yapariz ATV daha iyi diye siz üstüme yuklenmistiniz ben sadece fragmanlar için seviniyordum. :D Siz reytingler uçacak Vadi yeniden doğacak diyordunuz :D Kazanan belli herhalde :)@takas @Maskeli Fedai @-KADİR- @china_shangai @XanTier

-Tapatalk-
Aga bölüm kalitesiyle kanalın ne alakası var Allah aşkına atv deki bölümlerde kanal d deki olan bölümlerde kötü :D

Ben bunu sadece bolumler icin demiyorum aga reytinglerde isin icinde taktik strateji de dah var :D Siz daha iyi bilirsiniz :D

-Tapatalk-
Çd öyle bir yorum yaptın ki görende sanır Atv Vadiye çok değer veriyordu da vadi rekor kırıyordu.Atv daha beterdi vadi çoğu zaman erken biyiyordu görüntü kalitesi kötüydü vs vs Kanal D az da olsa iyi :D

Pusunun ilk zamanları Polat Alemdar dan Hakan ve Vural a racon :(

İnsan eskiyi hatırlayınca eskiye özlem duyuyor keşke zamanı geri alabilsek diyorum :(

Çd öyle bir yorum yaptın ki görende sanır Atv Vadiye çok değer veriyordu da vadi rekor kırıyordu.Atv daha beterdi vadi çoğu zaman erken biyiyordu görüntü kalitesi kötüydü vs vs Kanal D az da olsa iyi :D
Görüntü kalitesi daha iyiydi aga en azından Hd si vardı :D