Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ahmet dayıyı bende merak ediyorum da yusufla ne yapacaklar acaba
Umarım ahmet dayının gizemi artar öyle sıradan bir rol vermezler yoksa en büyük hatayı yapar bu senaristler.

Ayrıca arkadaştan aldığım bilgiye göre ki kesin değil 4-5 bölüme cahit veya akiften biri diziden öldürülerek ayrılma ihtimali var.

Umarım ahmet dayının gizemi artar öyle sıradan bir rol vermezler yoksa en büyük hatayı yapar bu senaristler.

Ayrıca arkadaştan aldığım bilgiye göre ki kesin değil 4-5 bölüme cahit veya akiften biri diziden öldürülerek ayrılma ihtimali var.
inşallah ahmet dayıyı sevdim ben gizemli olması daha iyi olacak
bence ikiside ölmez ya kesin değil ama bence ölmezler

cahit değilde cnm akif bu sezon kesin tamamlanıyor bence
akif yeni sezonu kesinlikle göremicek bu son sezonu akifin
ayy ama @china_shangai söylediği gibi sezon finalinde ölür cnm akifi normal bir bölümde öldürmezler memati ve abdülhey gibi sezon finalinde ölür akifte ve malesef o yer cücesine çok havalı bir ölüm sahnesi yazarlar gerçi ölsünde önemli değil :F:F:F
yusufu polatın yanına koyucakalrı çok belli şuan yusuf polatın 2003 tekı halini canlandırıyor gibi senaristler tarafından o geri dönüşüme yusuf yazılmıs kesinlikle polatla dostluğu olucak
ama birisinin polatın yanında aktif olması için akifin ölmesi gerekiyor akif ölmeden yeni gelen kimse polatın yanında aktif rol senaristlerden alamaz yusuf polatın yanına düşünülüyorsa akif kesin gidiyor bu sefer yeni sezonde olmayacağına ben eminim tüyolar havada uçuşmaya basladı zaten yeni sezonda olmayacak inş
yusufu koyucaklar polatın yanına 🙂🙂🙂

B-nxMJnUsAAYD-P.jpg
B-nqPrLUIAAoovb.jpg:large
B-nuDHPUcAEXL4p.jpg:large
B-nosxNUsAExhrX.jpg:large
B-nwctgUMAAfVD3.jpg
B-nxfjdUYAEqSKY.jpg:large
B-nxOsdVEAALQS6.jpg

@Çiğdem- arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum kesin değil :)

Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu :) yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar :(

@Çiğdem- arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum keskinliği yok :)

Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufu :) yusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar :(
benimki tahmin sadece yoksa polatın yanına bencede geleceği
yok

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy