Abuzer reis candırErdal Ben Seni Seviyorum Lan İt..
-Tapatalk-
Bir ara fazla kafayı yormuştum ona
Abuzer reis candırErdal Ben Seni Seviyorum Lan İt..
-Tapatalk-
yusufla ahmet dayıya ne diyosun senGüzel beğendim abi![]()
Ben şahsen yusufu değilde ahmet dayıyı çok merak ediyorum. Yoksa yusufun pekte merak edilecek bir tarafı yok gibi.yusufla ahmet dayıya ne diyosun sen
ahmet dayıyı bende merak ediyorum da yusufla ne yapacaklar acabaBen şahsen yusufu değilde ahmet dayıyı çok merak ediyorum. Yoksa yusufun pekte merak edilecek bir tarafı yok gibi.
Umarım ahmet dayının gizemi artar öyle sıradan bir rol vermezler yoksa en büyük hatayı yapar bu senaristler.ahmet dayıyı bende merak ediyorum da yusufla ne yapacaklar acaba
inşallah ahmet dayıyı sevdim ben gizemli olması daha iyi olacakUmarım ahmet dayının gizemi artar öyle sıradan bir rol vermezler yoksa en büyük hatayı yapar bu senaristler.
Ayrıca arkadaştan aldığım bilgiye göre ki kesin değil 4-5 bölüme cahit veya akiften biri diziden öldürülerek ayrılma ihtimali var.
sanada hayırdır nereyeHerkese iyi geceler
Maalesef bir kaç gün olmayabilirim inşallah vadi günü yorum konusuna yetişirim![]()
cahit değilde cnm akif bu sezon kesin tamamlanıyor benceUmarım ahmet dayının gizemi artar öyle sıradan bir rol vermezler yoksa en büyük hatayı yapar bu senaristler.
Ayrıca arkadaştan aldığım bilgiye göre ki kesin değil 4-5 bölüme cahit veya akiften biri diziden öldürülerek ayrılma ihtimali var.
benimki tahmin sadece yoksa polatın yanına bencede geleceği@Çiğdem- arkadaş ikisinden biri çıkar dedi 4 veya 5 haftaya ama kesin değil. Ama dediğin olabilir sezon sonu da ayrılabilir benim ki sadece bir duyum keskinliği yok
Ayrıca yusuf konusu bence çok gereksiz uzatıyorlar ordan ahmet dayıyı ön plana çıkarıyorlar şahsi fikrim bu yoksa kim takar yusufuyusuf kim ki polatın yayına gelecek yapmayın böyle yorumlar
![]()
Aynen abla şahsi fikrim iyi oyuncu da değilbenimki tahmin sadece yoksa polatın yanına bencede geleceği
yok
ben yusufu beğeniyorum ama moralim bozuk yorumdaAynen abla şahsi fikrim iyi oyuncu da değiltabi bunu şu an oynadığı role göre konuşuyorum.
Benim bir türlü kanım ısınmadı nedenini de bilmiyorumben yusufu beğeniyorum ama moralim bozuk yorumda
yapamıyorum doğru dürüst