Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ohhhhhhhhhh be :D rahat bi nefes aldım aga korkutma bizi ya böyle şaka mı yapılır :D
@Çiğdem- sende rahatlayabilirsin artık :D
@-KADİR- şimdi kocaman bir oklavayı hak etmedimi sizcede :F:F:F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

cnm biz tabut sahnesi bekliyoruz bunların hazırladığı sahneye bak ayy getirsinelr ama başka bölümelrde getirsinler beklentielrin yüksek olduğu bölümlerde şu kadınları getirmesinler
bölüm nekadar iyi olursa olsun ben bu kadınları gördüğüm her bölümü eleştiririm
bölüme gölge düşürüyor bu kadınların olduğu sahneler ayy biz tabut sahnesi bekliyoruz
bunlar kadınalra yönelmişler yine tamam ebnde bir kadınım ama ayy kadın dizileri izlemek istesem pembe diziler aşkı memnun tarzı diziler izlerim aksiyon dizileri izlemem vadi gibi bir dizide leyla dısında hiçbir kadına yer olmamalı leylada polatın sevgilisi olduğu için birşey demiyorum ama onun dısında kadın oyuncuların vadide yeri yoktur bu sezon bu senaristler nereden bu kadınlara heves ettiler böyle ayyy ben anlamıyorum 🙂🙂🙂
allah aşkına çiğdem 5 dakikalik görüntü bile değildir ne olduğunu
bilmiyoruz dediğine bak ya tabutu sahnesi bekliyoruz bunumu çekiyorlar
bize diyorsun durun bir izleyelim varmı sahnesi izleyelim bakalım

allah aşkına çiğdem 5 dakikalik görüntü bile değildir ne olduğunu
bilmiyoruz dediğine bak ya tabutu sahnesi bekliyoruz bunumu çekiyorlar
bize diyorsun durun bir izleyelim varmı sahnesi izleyelim bakalım
@-KADİR- açıkladı cnm 25 dakika sahneleri varmıs kadire sor bence ve onların sahnesini merakla bekliyormuş hahahah çok heyecanlıymıs kendisi :A:A:A:A

@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Çiğdem- gece gece size bunu yaşattım kusura bakmayın şu an gülmekten çatlıyorum koyduğum set resmi eskiydi bu haftaki bölümden değil yani :F:F:F
aşk olsun kadir beni niye etiketlemedin yaa

@-KADİR- açıkladı cnm 25 dakika sahneleri varmıs kadire sor bence ve onların sahnesini merakla bekliyormuş hahahah çok heyecanlıymıs kendisi :A:A:A:A
anlamadım 25 dakika sahnesimi varmış

ben anlamadım anlatsanıza şunu kadir şakamı yapmış

vadi harbiden manyak oldu herkes sahaya iniyor aksiyon tavan yapacak off be :D

Yapılan Görüşmeler Sonrası Holywood Yıldızı ''Andy Garcia'' Vadinin ilerleyen bölümlerinde Tekrar oynayacağı için,Mayıs ayında Tekrar İstanbul'a gelecek..😉

Yapılan Görüşmeler Sonrası Holywood Yıldızı ''Andy Garcia'' Vadinin ilerleyen bölümlerinde Tekrar oynayacağı için,Mayıs ayında Tekrar İstanbul'a gelecek..😉
vışşşşş ben zaten sezon sonuna doğru bu hamleyi açıkcası bekliyordum ama bu sefer bizimkiler amerikaya gider diyordum :))) olsun gelsinde amerika bura farketmez :)))) aslında gelirken alpacıno yuda yanında getirse hiç fena olmaz:)))

bu sezon sonuna kadar kesit kesit oynayacağını duymuştum yeniden geldiğinde vadinini kalan bölümlerimize yeticek sahneler çekilir galiba seneyede sharon stone gelicek zaten necati bey kendisi açıklamıstı andry garciada yanında gelicektirtir seneye tekrardan
ayyy diğer diziler butür oyuncuları sadece konuk oyuncu olarak tek bölüm getirebilir
biz holwood oyuncularını normal akdromuza katıp tüm sezon boyunca yer veriyoruz:love1:

amon yüce masejte sahnesi kesinlikle olucaktır bir görüşme sahnesi yazılması gerekiyordu masejte ve amona :Z:Z:Z

bu sezon sonuna kadar kesit kesit oynayacağını duymuştum yeniden geldiğinde vadinini kalan bölümlerimize yeticek sahneler çekilir galiba seneyede sharon stone gelicek zaten necati bey kendisi açıklamıstı andry garciada yanında gelicektirtir seneye tekrardan
ayyy diğer diziler butür oyuncuları sadece konuk oyuncu olarak tek bölüm getirebilir
biz holwood oyuncularını normal akdromuza katıp tüm sezon boyunca yer veriyoruz:love1:

amon yüce masejte sahnesi kesinlikle olucaktır bir görüşme sahnesi yazılması gerekiyordu masejte ve amona :Z:Z:Z
haklısın yazılması lazımda yüce majestenin bi havası kalmadı benim gözümde oyuncu seçimine lafım yok ama seslendirmeyi yine eski adam yapabilirdi ve asasını yere vurduğunda o korkuyu bize yansıtmalıydılar tabi burda iş yönetmende bitiyo serdar akar bi kaç bölüme el atsa en azından tapınak sahnelerini o çekse süper olur.

haklısın yazılması lazımda yüce majestenin bi havası kalmadı benim gözümde oyuncu seçimine lafım yok ama seslendirmeyi yine eski adam yapabilirdi ve asasını yere vurduğunda o korkuyu bize yansıtmalıydılar tabi burda iş yönetmende bitiyo serdar akar bi kaç bölüme el atsa en azından tapınak sahnelerini o çekse süper olur.

msejtenin dönüş sahnesi çok basit çekildi cnm hemen cahitin yanına gelip maskesini açtı
onun yerine cahitin yanında maskeli kalsaydı ve polatın tabut sahnesi olursa eğer o sahnenin sonunda polata açsaydı maskesini ve öyle bitseydi bölüm ozaman masejtenin gizemi kaybolmzdı bence 🙂🙂🙂