allah aşkına çiğdem 5 dakikalik görüntü bile değildir ne olduğunucnm biz tabut sahnesi bekliyoruz bunların hazırladığı sahneye bak ayy getirsinelr ama başka bölümelrde getirsinler beklentielrin yüksek olduğu bölümlerde şu kadınları getirmesinler
bölüm nekadar iyi olursa olsun ben bu kadınları gördüğüm her bölümü eleştiririm
bölüme gölge düşürüyor bu kadınların olduğu sahneler ayy biz tabut sahnesi bekliyoruz
bunlar kadınalra yönelmişler yine tamam ebnde bir kadınım ama ayy kadın dizileri izlemek istesem pembe diziler aşkı memnun tarzı diziler izlerim aksiyon dizileri izlemem vadi gibi bir dizide leyla dısında hiçbir kadına yer olmamalı leylada polatın sevgilisi olduğu için birşey demiyorum ama onun dısında kadın oyuncuların vadide yeri yoktur bu sezon bu senaristler nereden bu kadınlara heves ettiler böyle ayyy ben anlamıyorum 🙂🙂🙂
@-KADİR- açıkladı cnm 25 dakika sahneleri varmıs kadire sor bence ve onların sahnesini merakla bekliyormuş hahahah çok heyecanlıymıs kendisiallah aşkına çiğdem 5 dakikalik görüntü bile değildir ne olduğunu
bilmiyoruz dediğine bak ya tabutu sahnesi bekliyoruz bunumu çekiyorlar
bize diyorsun durun bir izleyelim varmı sahnesi izleyelim bakalım
aşk olsun kadir beni niye etiketlemedin yaa@takas @china_shangai @Maskeli Fedai @Çiğdem- gece gece size bunu yaşattım kusura bakmayın şu an gülmekten çatlıyorum koyduğum set resmi eskiydi bu haftaki bölümden değil yani![]()
anlamadım 25 dakika sahnesimi varmış@-KADİR- açıkladı cnm 25 dakika sahneleri varmıs kadire sor bence ve onların sahnesini merakla bekliyormuş hahahah çok heyecanlıymıs kendisi![]()
bundan sonra sana bombacı mülayim diyecemarkadaşlar bomba bir tüyo geliyoo hazırmısınız![]()
vışşşşş ben zaten sezon sonuna doğru bu hamleyi açıkcası bekliyordum ama bu sefer bizimkiler amerikaya gider diyordumYapılan Görüşmeler Sonrası Holywood Yıldızı ''Andy Garcia'' Vadinin ilerleyen bölümlerinde Tekrar oynayacağı için,Mayıs ayında Tekrar İstanbul'a gelecek..😉
inşallah getirir abivışşşşş ben zaten sezon sonuna doğru bu hamleyi açıkcası bekliyordum ama bu sefer bizimkiler amerikaya gider diyordum)) olsun gelsinde amerika bura farketmez
))) aslında gelirken alpacıno yuda yanında getirse hiç fena olmaz
))
ilerleyen saatlerde belli olucakmış abibu hafta yeni bölüm var mı![]()
bu sezon sonuna kadar kesit kesit oynayacağını duymuştum yeniden geldiğinde vadinini kalan bölümlerimize yeticek sahneler çekilir galiba seneyede sharon stone gelicek zaten necati bey kendisi açıklamıstı andry garciada yanında gelicektirtir seneye tekrardanYapılan Görüşmeler Sonrası Holywood Yıldızı ''Andy Garcia'' Vadinin ilerleyen bölümlerinde Tekrar oynayacağı için,Mayıs ayında Tekrar İstanbul'a gelecek..😉
haklısın yazılması lazımda yüce majestenin bi havası kalmadı benim gözümde oyuncu seçimine lafım yok ama seslendirmeyi yine eski adam yapabilirdi ve asasını yere vurduğunda o korkuyu bize yansıtmalıydılar tabi burda iş yönetmende bitiyo serdar akar bi kaç bölüme el atsa en azından tapınak sahnelerini o çekse süper olur.bu sezon sonuna kadar kesit kesit oynayacağını duymuştum yeniden geldiğinde vadinini kalan bölümlerimize yeticek sahneler çekilir galiba seneyede sharon stone gelicek zaten necati bey kendisi açıklamıstı andry garciada yanında gelicektirtir seneye tekrardan
ayyy diğer diziler butür oyuncuları sadece konuk oyuncu olarak tek bölüm getirebilir
biz holwood oyuncularını normal akdromuza katıp tüm sezon boyunca yer veriyoruz
amon yüce masejte sahnesi kesinlikle olucaktır bir görüşme sahnesi yazılması gerekiyordu masejte ve amona![]()
ayoll olabiliri yok bu perşembe vadi var demiş cnm kesin yazmışozgur TEKE ( OZİ ) @tekeozgur · 3 sa.3 saat önce
Bu Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu da Aksiyona Çatışmaya Doyacaksınız..#kurtlarvadisipusu248@KanalD@THR
@34rcp44 @-KADİR- ozi bunu paylaşmış bu hafta vadi olabilir![]()
abi ben hala temkinliyim bikere daha böyle bişey oldu sanırım son anda vaz geçtiler ama inşallah yayınlanır ama şahsen ben haftaya ara vericeklerse bu hafta değilde haftaya olmasından yanayımozgur TEKE ( OZİ ) @tekeozgur · 3 sa.3 saat önce
Bu Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu da Aksiyona Çatışmaya Doyacaksınız..#kurtlarvadisipusu248@KanalD@THR
@34rcp44 @-KADİR- ozi bunu paylaşmış bu hafta vadi olabilir![]()
haklısın yazılması lazımda yüce majestenin bi havası kalmadı benim gözümde oyuncu seçimine lafım yok ama seslendirmeyi yine eski adam yapabilirdi ve asasını yere vurduğunda o korkuyu bize yansıtmalıydılar tabi burda iş yönetmende bitiyo serdar akar bi kaç bölüme el atsa en azından tapınak sahnelerini o çekse süper olur.