Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

7.45 den itibaren izleyin

ayyy zaten oktay bey 10 yıl sonra vadiden ve en önemliside süleyman çakır karakterinden konuştuğunu sohbet ettiğini ilk defa görüyorum rahatsız olmadan hemde
zaten kaç adır gittiği heryerde konu süleyman çakıra geliyor :F:F:F
çakır dizisi gerçekten geliyor galiba oktay beyi 10 yıl sonra ilk defa rahatsız olmadan keyifli şekilde vadiden ve süleyman çakır rolunden bahsederken görüyorum
ayoll bu adam değilmiydi ben vadi izlemiyorum bana sormayın
ben süleyman çakır roluyle artık anılmak istemiyorum karısıdnan dayak yiyen nuri dizisinde oynayacam sırf bu yüzden artık beni çakır roluyle anmayın diyen bu adam değilmiydi
ne olduda kaç aydır bu konuları oktay ballanıra ballandıra keyifle bahseder sohbet eder oldu
:F:F:F

Hem reytinglerden sikayetci olacaksiniz sonrada ara verilmesi konusunda hem fikir oacaksiniz en sonunda fa alahin neydi gunahimiz diye serzeniste bulunacaksiniz :))))))yok oyle uc kurusa bes kofte :))) kusura bakmayin ama ben bu paradoksu asla kabul etmiyorum .sen gerekeni yapacan takdir allahindir .ben burada vadi ekibinin isii ciddiyetle yaptiklarini inanmiyorum :)))) baksaniza adamlarin bizlerde biraktigi imaja vad alti bolum ust ustte yayinlanmaz 😉))))

Hem reytinglerden sikayetci olacaksiniz sonrada ara verilmesi konusunda hem fikir oacaksiniz en sonunda fa alahin neydi gunahimiz diye serzeniste bulunacaksiniz :))))))yok oyle uc kurusa bes kofte :))) kusura bakmayin ama ben bu paradoksu asla kabul etmiyorum .sen gerekeni yapacan takdir allahindir .ben burada vadi ekibinin isii ciddiyetle yaptiklarini inanmiyorum :)))) baksaniza adamlarin bizlerde biraktigi imaja vad alti bolum ust ustte yayinlanmaz 😉))))
cnm üst üste 6 bölüm yayınlamaz olayı normal şartlarda geçerliydi
6 bölüm yayınlamaz diyenler vadinin daha önce bukadar çok ara verdiği bir sezon hatırlıyormu yoll 2 hafta yeni bölüm 1 hafta ara veriliyordu hatta türk dizilerinden bukadar kıa sürede aran başka dizi yoktur o verdiği aralardan sonra artık vadinin ara vermek kredisi kalmadı 4 bölüm kadar bir açığımız var normal şartlarda yayınlanmaı gereken ve yayınlanmayan en fazla 4 bölüm var bu açığı kapatmak zorundalar eğer yine 6 bölüm sonra ara verilirse bu diziyi temmuz ayında bitirirsin malum durumalrdan dolayı 3-4 bölüm mecbur aralar verirdi o açıkları kapatıcaklar 3 bölüm daha vermeden araya falan giremezler 3 bölüm daha yayınlayacaklar o açığı başka türlü kapatamazlar
en az 3 bölüm daha üst üste yayınlamak zorundalar biz normal şartları aştık artık ortada normal şartlar diye birşey kalmadı 🙂🙂🙂

ayyy zaten oktay bey 10 yıl sonra vadiden ve en önemliside süleyman çakır karakterinden konuştuğunu sohbet ettiğini ilk defa görüyorum rahatsız olmadan hemde
zaten kaç adır gittiği heryerde konu süleyman çakıra geliyor :F:F:F
çakır dizisi gerçekten geliyor galiba oktay beyi 10 yıl sonra ilk defa rahatsız olmadan keyifli şekilde vadiden ve süleyman çakır rolunden bahsederken görüyorum
ayoll bu adam değilmiydi ben vadi izlemiyorum bana sormayın
ben süleyman çakır roluyle artık anılmak istemiyorum karısıdnan dayak yiyen nuri dizisinde oynayacam sırf bu yüzden artık beni çakır roluyle anmayın diyen bu adam değilmiydi
ne olduda kaç aydır bu konuları oktay ballanıra ballandıra keyifle bahseder sohbet eder oldu
:F:F:F
Selam herkese
canım bende ilk kez rahatsız olmadığını görüyorum normalde
çok rahatsız olur ama tekrar çakırı oynaması gündeme gelince
rahatsız olmadan konuşuyor yoksa ben izlemiştim rahatsız olduğunu
konuşmak iştemediğini tv 8de unutmam magazin programına çıkmıştı
geçen yıl vadiden görüntülerde gösterilmiş kaldırın bunları izlemek istemiyorum
demişti mesut yarın programında ve burda rahatsız olmadan konuşuyor

ara konusuna gelince @china_shangai sana bir konuda katılmıyorum
vadi ekibi işini ciddiye alıyor bence ama şurda sana katılıyorum son sezonlarda 4 bölümde
bir aralar oldu tnt de star tv de maçlardan dolayı ara oluyordu atv de sık sık ara
oldu bu yüzden üste üste bölümler yayınlanınca şaşırıyoruz işte
yoksa ben ciddiye alıyorlar

Star tv sezonunda verilen araları unutmayın ben öyle bi sezon hatırlamıyorum pusunun en müthiş bölümleriydi ama çok ara veriliyordu yada Özet siz falan başlıyordu stardaki uefa maçları yüzünden
@china_shangai abi bu hafta ara verilmesi doğru olur çünkü bölüm hakettiği oranı alamaz bu da üzer bizi

Usta Eski Ofise Geri Donuyoruz Dedi ama,ofisi eskisi gibi beklemeyin..Birkac değişiklik oldu😉

Tüyo Var Ama Şimdi vermeyeceğiz.İlerleyen Saatlerde Topluca Yayınlayacağız..!

hımm başkan kimmiş
tüyoları paylaşan kişi :D
K.V.P 248.BÖLÜM'DEN TÜYOLAR ;
-Armageddon Muhteşem Bir Operasyonla Geri Dönüş yapıyor.
-Hangi Bölüm Olacağı Belli Değil ama Leyla'nın Tahlil Sonuçlarında sıkıntılar çıkacak.!
- Sagir Bu Bölümlerde Aktif olmayacak Hatta oynamayabilir..! (Nedeni Gerçek hayatta yaşadığı bir kazadır.)
Daha fazla Bilgi Almak ve Vadiyle ilgili Tüm haberleri anında Öğrenmek için Takipte Kalın😉

tüyoları paylaşan kişi :D
K.V.P 248.BÖLÜM'DEN TÜYOLAR ;
-Armageddon Muhteşem Bir Operasyonla Geri Dönüş yapıyor.
-Hangi Bölüm Olacağı Belli Değil ama Leyla'nın Tahlil Sonuçlarında sıkıntılar çıkacak.!
- Sagir Bu Bölümlerde Aktif olmayacak Hatta oynamayabilir..! (Nedeni Gerçek hayatta yaşadığı bir kazadır.)
Daha fazla Bilgi Almak ve Vadiyle ilgili Tüm haberleri anında Öğrenmek için Takipte Kalın😉
leylanın konusu belli birşeyler çıkacağını umarım ölmez
aa kazamı ne kazası geçirmiş sagir

Ve bir bilgi daha 248.Bölüm çekimleri tamamlandı ve Kanal D ye gönderildi.Ancak Kanal D yayınlamayabilir.Vadinin Bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı Yarın Belli Olacak !

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy