Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

şimdilik düşünmeme kararı alıp biraz o sorunu öteledim abi yalnız benim sıkıntılar kolay kolay geçmeyecek gibi artık düşünmemeye çalışıyorumda artık bilmiyorum ya 🙂
Hakkinda hayirlisi olsun :)))) ,bu dunyada nefes aldigin surece mezara kadar sikinti bitmez :))))) biri gelir bakmissin o sorunu asmissin belli bir sure rahat edersin :))) tamam dersin hersey yoluna girdi 😉)) bir bakmissin daha beterine muhattap olursun .bu hayat sarmali nefes sayinin sonuna kadar devam eder

Hakkinda hayirlisi olsun :)))) ,bu dunyada nefes aldigin surece mezara kadar sikinti bitmez :))))) biri gelir bakmissin o sorunu asmissin belli bir sure rahat edersin :))) tamam dersin hersey yoluna girdi 😉)) bir bakmissin daha beterine muhattap olursun .bu hayat sarmali nefes sayinin sonuna kadar devam eder
doğru söylüyorsun abi hayatta sıkıntı bitmez 🙂

ahmet dayı karekterinin altından ne çıkacak acaba sadece balıköı mı bu dayı ve yusuf ile kimi görüştürecek

Tabikide sade bir Balıkçı deil 😉))) bu olayın altından çok çapanoğlu çıkar 😉)) ne çıkarsa çıksın ucu mutlaka Polat'a dokunacak menfi olarak tabikide 😉))

peki yusuf olayı ne kim gelebilir ki bu dayımım yanına​
Aslında dayıdan ziyade Yusuf çok gizemli 😉)) bu çocuk üzerinden baya bir senaryo ilerleyecek 😉)) hiçbir fikrim yok

peki yusuf olayı ne kim gelebilir ki bu dayımım yanına
Aslında dayıdan ziyade Yusuf çok gizemli 😉)) bu çocuk üzerinden baya bir senaryo ilerleyecek 😉)) hiçbir fikrim yok
şimdi bu yusuf herşeyi hatırlıyor neden ailesinin yanına dönmedi? yusuf u öldürmeye çalışanlar kim? ahmet dayının yanına dönmesiyle yusuf nasıl bir pozisyona girecek?

K.V.P 248.Bölüm'den Tüyo..!
-Vadi Eski Formatına Dönüyor Demiştik,Doğru çıktı! Şimdi Gelelim esas konuya yani Tüyo'ya ;
Biliyorsunuz eskiden Süleyman Çakır Okul Önünde hap,eroin satılmasına karşıydı ve satanlara sattıranlara düşman olmuştu.Pusatta Bu bölüm Okul önünce hap,esrar,eroin satanlara iyi bir Racon kesecek..!

-Vadi Eski Formatına Dönüyor Demiştik,Doğru çıktı! Şimdi Gelelim esas konuya yani Tüyo'ya ;
Biliyorsunuz eskiden Süleyman Çakır Okul Önünde hap,eroin satılmasına karşıydı ve satanlara sattıranlara düşman olmuştu.Pusatta Bu bölüm Okul önünce hap,esrar,eroin satanlara iyi bir Racon kesecek..!
Eski formatina geri donuyor derken :)))) ucu cok acik bir kelam olmus :)))) biraz daha aciklayabilir misin neyi hangi eskiyi kasdettin.

aga kralsın eyvallah :D
bu da kanıt olarak set fotosu;
10469279_403541143155440_3269391281051573008_n.jpg

bu hafta kesin yok demi bi bilgin var mı aga

konu 1001 sayfa oldu mesaj sayısı 20.000 i geçti
20.000. mesajı yazan @china_shangai

vay be gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu konuya mesaj yazan tüm herkese duygulanmamak elde değil bu foruma ilk geldiğimde vadi konularına mesaj yazılsın diye kendimizi yırtıyorduk şimdi ki bu müthiş tablo çok hoş :D

Eski formatina geri donuyor derken :)))) ucu cok acik bir kelam olmus :)))) biraz daha aciklayabilir misin neyi hangi eskiyi kasdettin.
abi kaynağın sözünü aktardım ondan kasıtta eskisi gibi raconlar sözler ve aksiyon kastediliyo heralde :)

vay be gerçekten hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu konuya mesaj yazan tüm herkese duygulanmamak elde değil bu foruma ilk geldiğimde vadi konularına mesaj yazılsın diye kendimizi yırtıyorduk şimdi ki bu müthiş tablo çok hoş :D

aga büyük ihtimal olmicak diye biliyorum ama bellide olmaz.

Yalniz rakam inanilmaz,takidere şayan:)))))))emegi gecen herkese tesekkurler😉))) takdire şayanlik kisimi sana @takas bu konuda bu kadar cok yorum yapilmissa senin emegin coktur😉)) cok cirpindin cok ugras verdin vadi konularinin ayakta kalmasi icin:))) buna ben cok sahit oldum .iyiki varsin :)))) her zaman dedigim gibi sen olmasan biz bu forumda bu konuda bu mesajlari yazamazdik :))) seni seviyoruz kardesim benim😉)

Yalniz rakam inanilmaz,takidere şayan:)))))))emegi gecen herkese tesekkurler😉))) takdire şayanlik kisimi sana @takas bu konuda bu kadar cok yorum yapilmissa senin emegin coktur😉)) cok cirpindin cok ugras verdin vadi konularinin ayakta kalmasi icin:))) buna ben cok sahit oldum .iyiki varsin :)))) her zaman dedigim gibi sen olmasan biz bu forumda bu konuda bu mesajlari yazamazdik :))) seni seviyoruz kardesim benim😉)
aynen abi dediğin gibi sizler nekadar fazla mesaj yazsanızda gazı veren herzaman ramazan kardeşimizdi :)

abi ben istediğim kadar gaz verim siz olmasaydınız kim yazacaktı bu mesajları bu muhabbet samimiyet kardeşlik hepimizin ortak ürünüdür inan başka yerde böyle samimiyet yoktur bizim aramızdaki bağ çok kuvvetli hepinizi ayrı ayrı kardeşim olarak görürken seni de gerçek bir abim büyüğüm olarak görüyorum
dediğin gibi eskiden kendimizi yırtıyorduk vadi konuları yorum alsın mesaj yazılsın vs. vs. diye şimdi zaten ben veya bi başkası olmuş olmamış teferruattır

bu arada agalar konuya bakın;

https://fav10.net/forum/threads/kardeş-payında-kurtlar-vadisi-sahneleri.243853/

kardeş payı vadi özentiliğine başlamış :D

aynen abi dediğin gibi sizler nekadar fazla mesaj yazsanızda gazı veren herzaman ramazan kardeşimizdi :)
eyvallah aga sağol varol senin değerli tüyoların ve emeklerini söylemeye gerek yok heralde her zaman teknik bilgilerinle donattın konuyu adamsın :D

bu arada agalar 247.bölüm resmi youtube kanalında 830.000 i geçmiş gayet güzel haftaya olmyacağını düşünürsek rakam 1.5 milyonu geçer

bjk nin maçıda bu hafta değil mi bu hafta ara vermeleri en doğrusu hem hava şartlarda biraz daha iyileşir

Bana bu hafta ara verecekler gibi durmuyor:))))) duyum deil sadece hissiyat 😉)))248 set fotolari yayinlandi mi acaba

Bana bu hafta ara verecekler gibi durmuyor:))))) duyum deil sadece hissiyat 😉)))248 set fotolari yayinlandi mi acaba
harbiden abi bana da öyle geliyo sanki ara vermicekler gibi ama bu hafta reytingler açısından ara vermeleri lazım rövanş maçı çok yüksek oranlar alacaktır bölüme yazık olmasın

evet çekimler var hatta bu hafta sonu dahi çalışıyorlarmış abi

harbiden abi bana da öyle geliyo sanki ara vermicekler gibi ama bu hafta reytingler açısından ara vermeleri lazım rövanş maçı çok yüksek oranlar alacaktır bölüme yazık olmasın
aynen aga sonra ben çıldırıyom zaten sistem bozuk bir de maç çıkıyor iyice zarar görüyoruz zaten illa ara verileccek bu hafta verilmesi en doğrusu

evet çekimler var hatta bu hafta sonu dahi çalışıyorlarmış abi
ya aga bunlar niye bu kadar geç anladılar olayı ya biz istesek en kralını yapıyoruz her zaman aylardır niye yapmadınız da 3 haftadır bişeyleri farkettiniz
aylardır ne maç vardı ne bişey boş boş bölümlerle oyalandık durduk şu bölümler 2 ay öncesinden başlamış olsa hatta aralıktan itibaren şuan reytingimiz ne olursa olsun 11-12 üstündeydi ve hiçbir sıkıntı yaşamazdık illa iş zora binecek sonra coşacaklar neyse vadi zoru sever diyelim

Forum İstatistikleri

Konular
176,634
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy