Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ya aga bunlar niye bu kadar geç anladılar olayı ya biz istesek en kralını yapıyoruz her zaman aylardır niye yapmadınız da 3 haftadır bişeyleri farkettiniz
aylardır ne maç vardı ne bişey boş boş bölümlerle oyalandık durduk şu bölümler 2 ay öncesinden başlamış olsa hatta aralıktan itibaren şuan reytingimiz ne olursa olsun 11-12 üstündeydi ve hiçbir sıkıntı yaşamazdık illa iş zora binecek sonra coşacaklar neyse vadi zoru sever diyelim
aga ben bir şey demiyorum bak 10 üstü alan dizilere bak hele birisi var daha 2. haftasında bu oranları alıyor aşk yeniden paramparça karagül bunlar tam bir klişe iş yok o hayat benim kocamın ailesi zart zurt eğer bunlar vadiyle aynı oranı ya da vadiden fazla alıyor haa bende buna inanacam yok artık ya

aga ben bir şey demiyorum bak 10 üstü alan dizilere bak hele birisi var daha 2. haftasında bu oranları alıyor aşk yeniden paramparça karagül bunlar tam bir klişe iş yok o hayat benim kocamın ailesi zart zurt eğer bunlar vadiyle aynı oranı ya da vadiden fazla alıyor haa bende buna inanacam yok artık ya
o konuda kesinlikle haklısın zaten sistem saçma bu diziler bu kadar izlenmiyor imkanı yok imkanı yok
denekler kimlerden seçilmiş anlamak mümkün değil

Acı patlıcanı kırağı çalmaz diye bir atasözü vardır :))))))) yani hayatta bircok problemlerle karşılaşıp,bunlardan başarı ile çıkmış olan vadi bundan sonra karşılaşacağı zorluklarıda atlatıp yine başarı ile ¢ıkacaktır :))))))

Acı patlıcanı kırağı çalmaz diye bir atasözü vardır :))))))) yani hayatta bircok problemlerle karşılaşıp,bunlardan başarı ile çıkmış olan vadi bundan sonra karşılaşacağı zorluklarıda atlatıp yine başarı ile ¢ıkacaktır :))))))
aynen abi biz ne sistemler gördük çok uzak değil hepimiz çok iyi hatırlarız uyduruk kadın dizilerinin uçtuğu bir dönem vardı o dönemde bile yılmadık yıkılmadık hepsi bitti gitti unutuldu silindi o rezalet sistemde tarihin tozlu sayfalarına karıştı ama kurtlar vadisi hala dimdik ayakta hala zirvede
oranlarımız düşük olsada hala zirvedeyiz herşeye rağmen işte en büyük olmak böyle bişey

Bu okanin sunduğu da da programında oktay kaynarcaya vadidki sahnesi gösterildi oktay kaynarca ise su cevabi verdi.O zamanlar diziler rahat tutuyordu seyurciler diziyi izllerkwn gerçek hayatla birleştiriyorduama sonradan o seyirciler gitti simdi diziler rahat tütmüyor gibisinden cevap verdi

Bu okanin sunduğu da da programında oktay kaynarcaya vadidki sahnesi gösterildi oktay kaynarca ise su cevabi verdi.O zamanlar diziler rahat tutuyordu seyurciler diziyi izllerkwn gerçek hayatla birleştiriyorduama sonradan o seyirciler gitti simdi diziler rahat tütmüyor gibisinden cevap verdi
Su anlattiklarindan bisey anladiysam sen olayim :)))))) videosu varsa onu paylas bari 😉)))

gidemez abi 6 hafta üst üste yayınlandı zaten yetişmeyecek mecbur ara verecekler 🙂
Ya bak kadir bana mantikli gel basimin ustunde yerin var diyeyim ,simdi siz hafta ici beyaz tv de pusunun eski bolumlerini izliyorsunuz .ozellikle iskolu murolu bolumlerin sonundaki jenerige bir bakmani isterim cogu bolumleri iki yonetmenle cekmislerdi.bu is bu kadar zor mu allah askina .bir kismini umit dogan ceksin digerini selahattin sancakli ,yeter ki iste.demokrasilerde care tukenmez ozelliklede vadide hic tukenmez.bana olmaz demeyin gecmiste vadi tarihhinde bu ornekler cok:)))))

abi olur olmaz diye birşey yok da vadi tarihinde 8 bölüm üst üste oynadı mı buna bir cevap versene 🙂

Tnt de üst üste 10 bölüm falan oynadı aga atv sezonunda 2 3 defa ara verdiler
fark etmez aga burda tartışılcak birşey yok vadi tarihi boyunca her zaman ara vermiştir vermeyede devam edecektir ama bu sezon farklı çok fazla ara verildi o yüzden artık ara mara verilmemesi gerekiyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919