Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

1000. sayfa yada gelmişiz tüm vadiciler için hayırlı olsun 🙂

Kadir kardeşim ne yazdiysa imzami atarım yine icimdekileri yazmış
Konu 1000 sayfa oldu vay beeee emeği geçen herkese teşekkür ediyorum

eyvallah aga herhalde bir dizi bu kadar sayfa yorum almamıştı forumda da bir ilk yapıp rekoru kırdık :D kardeşim bu dizinin kendiside izleyiciside bambaşka ya

Kardeş olmamız lazim dediğin gibi ağa maalesef birileri bunu istemiyor
eyvallah aga herhalde bir dizi bu kadar sayfa yorum almamıştı forumda da bir ilk yapıp rekoru kırdık :D kardeşim bu dizinin kendiside izleyiciside bambaşka ya
Hayırlı Akşamlar arkadaşlar @Maskeli Fedai sen niye geldin ki sensiz forum baya iyiydi 😉)))şimdi sen buna da alınır forumdan kaçarsın :)))))
30 aralık 2013 tarihinde foruma üye olmuştum gelir gelemzde vadi sevgimden bahsetmiştim zaten tüm foruma :bhr::bhr::bhr: şöyle bir baktım ben geldiğimde bu konu
sadece 53 sayfadaymış 1 yıldan fazladır artık aranızdayım az çok geldiğim il günden beridir vadi konusunda sizlerle bilgi alışverişi yapıyoruz zaman zaman tartışıyoruz ama oda olcuak sonucta :F:F:F
53 sayfadayken gelmişim buraya ve şimdi 1000 olduğunu görmek beni çok sevindirdi
950 sayfanında içinde yorumlarımın olması katkıda bulunmus olamma çok sevindim
hepinize tekrar teşekkürler değerli yorumalrınız için 950 ayfalık birşeyin içinde bulunmamdan dolayı gerçekten çok mutlu oldum tam zamanında gelmişim foruma
:F:F:F

30 aralık 2013 tarihinde foruma üye olmuştum gelir gelemzde vadi sevgimden bahsetmiştim zaten tüm foruma :bhr::bhr::bhr: şöyle bir baktım ben geldiğimde bu konu
sadece 53 sayfadaymış 1 yıldan fazladır artık aranızdayım az çok geldiğim il günden beridir vadi konusunda sizlerle bilgi alışverişi yapıyoruz zaman zaman tartışıyoruz ama oda olcuak sonucta :F:F:F
53 sayfadayken gelmişim buraya ve şimdi 1000 olduğunu görmek beni çok sevindirdi
950 sayfanında içinde yorumlarımın olması katkıda bulunmus olamma çok sevindim
hepinize tekrar teşekkürler değerli yorumalrınız için 950 ayfalık birşeyin içinde bulunmamdan dolayı gerçekten çok mutlu oldum tam zamanında gelmişim foruma
:F:F:F
aynen canım bende çok eğleniyorum forumda
daha önce aktif olmadığımö için kendime kızıyorum

11006002_701391666648172_450764489_n.jpg

@Maskeli Fedai heralde gittim aga ama acayip kalabalık vardı görmem lazım yok böyle bir recep Tayyip Erdoğan sevgisi
Konuyu buralara hepimiz getirdik ama 2 ismi ayırmak istiyorum KADİR ve china shangai abi
Bu ikili konuyu buralara getiren başrollerdir NET
Eğer bir rekor kirilacaksa onu vadi ve vadi seyircisi kırar biz ne dersek o ötesi yok

sivası 3-2 yendik bu arada geçmiş olsun fenerliler :))))

@Maskeli Fedai heralde gittim aga ama acayip kalabalık vardı görmem lazım yok böyle bir recep Tayyip Erdoğan sevgisi
Konuyu buralara hepimiz getirdik ama 2 ismi ayırmak istiyorum KADİR ve china shangai abi
Bu ikili konuyu buralara getiren başrollerdir NET
Eğer bir rekor kirilacaksa onu vadi ve vadi seyircisi kırar biz ne dersek o ötesi yok

sivası 3-2 yendik bu arada geçmiş olsun fenerliler :))))
hepiniz ayrı ayrı çok değerlisiniz tabikide ama ben kendi adıma konuşayım
@china_shangai abiciğimin yanına başka isim kendi adıma koymam ayy çünkü ben onu forum üyesi olarak görmüyorum ben onu vadi formunun admini oalrak görüyorum:F
bizler forum üyesiyiz @china_shangai bu konunun adminidir :A:A:A

@Çiğdem- ben bu ovguleri hak edecek ne yaptim:)))))inan dusunuyorum ama cevabini bir turlu bulamiyorum 😉)))) her zaman ki gibi cok nazik ve dusuncelisin :))))guzel dusunce ve temennilerinden dolayi sonsuz tesekkurler ederim saol varol ablacim:)))))

@Çiğdem-ben bu ovguleri hak edecek ne yaptim:)))))inan dusunuyorum ama cevabini bir turlu bulamiyorum 😉)))) her zaman ki gibi cok nazik ve dusuncelisin :))))guzel dusunce ve temennilerinden dolayi sonsuz tesekkurler ederim saol varol ablacim:)))))
53 sayfadan itibaren sizleri bu konuda takip ediyorum cnm çok açık görünüyor vadicilerin sana saygı durduğu admin demem şu yüzden bu konunun düzenini sen sağlıyorsun bence
sen bu konuda olmasan bu konu alır başını gider bence sen varken diğerleri bir kendine dikkat etmek zorunda kalıyor bence sizleri 1 yıldır gözlemiyorum sonucta :F:F