Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

cnm bu forumdakı vadicileri bizleri dikkate al diğer forumdakıelri dikkate alma ben onarla uzun süre vakit geçirdim bilinçli yorum yapanlar yok orada başka bir yapım şirketinin ajanları gibiler :F:F:F

alla alla cahit polatı alıcak derken o düşünceyle dedin işte cnm tapınakcılar cahiti knotrol edicek bunu düşünmediğin ortada ben tahminimin tutmadını kabul ediyorum sende et konu kapansın boşu boşuna gürültü yapmayalım lütfen
o düşünceyle demedim ben ama evet kontrol edileceğini
düşünemedim ben tuttu demedim zaten ben sana diyorum
senin ki tutmadı diye tmm konu kapandı😉

o düşünceyle demedim ben ama evet kontrol edileceğini
düşünemedim ben tuttu demedim zaten ben sana diyorum
senin ki tutmadı diye tmm konu kapandı😉
cnm ben benim tahminim tutmadı diye kaç defa yazdım hatırlamıyorum ancadan beridir söylüyorum seninkide tutmadı benimkide tutmadı diyorum hepimiz yanıldık diyorum
:F:F:F

Aga finalde Usta ölecek gibi :( @-KADİR-
şöyle birşey var cnm polat ölmezse eğer bu diziye tam anlamıyla final yapamazsın çünkü polat ölmeden dizi biterse insanlar final oldunu kabullenmez
vadinin 2-3 yıl sonra yeni konsepte yeni bir adla tekrar geri dönüceğini beklerler
belkide senaristler bile yeni konsepte geri dönmek zorunda hissederler kendielrini ve 2-3 yıl sonra geri dönerler yanı polat ölmeden vadiyi bitiremezler hep geri dönme ihtimali ortada olur senaristlerde baskıya dayanamaz yine geri dönerler bu iş hiç kapanmaz cnm
oyüzen polat ölemden vadiyi tam anlamıyla sonlandıramazlar oyüzden maleeffinalde ölmek zorunda yoksa vadi konusu kapanmaz final ola bile 🙂🙂🙂

@Çiğdem- vadi tamamen final yapsın diyen kim zaten benim de tam olarak istediğim olay bu işte :A
10 yıl sonramı olur bilemem cnm ama tam anlamıyla vadi finl yaparsa polat ölmesi lazım
polat yaşıyorken bu diziye istediğin kadar final yap cnm 2-3 yıl sonra yeni konsepte tekrar geri dönerler sadece seyirci değils enaristler bile geri dönmek zorunda hissedeler kendilerini polat yaşıyorken bu diziyi bitiremezsin final yaparsın 3 yıl sonra geri dönersin
yine final yaprsın başka bir isimle tekrar geri dönersin bu işş hiç bitmez cnm :F

10 yıl sonramı olur bilemem cnm ama tam anlamıyla vadi finl yaparsa polat ölmesi lazım
polat yaşıyorken bu diziye istediğin kadar final yap cnm 2-3 yıl sonra yeni konsepte tekrar geri dönerler sadece seyirci değils enaristler bile geri dönmek zorunda hissedeler kendilerini polat yaşıyorken bu diziyi bitiremezsin final yaparsın 3 yıl sonra geri dönersin
yine final yaprsın başka bir isimle tekrar geri dönersin bu işş hiç bitmez cnm :F
yav bitmesin zaten ben de onu söylüyorum gerçi 2023 ü bir şekilde görürsek o zaman belki polat ın ölmesini kabul edebilirim :D

bende ki polat alemdar sevgisi öyle böyle değil yani boru değil bahsettiğimiz olay bir efsanenin bir halk kahramanın ölümü bunu kabullenmek kolay mı 🙂

B-Yoy1TCAAAJDqe.jpg:large

Forum İstatistikleri

Konular
176,638
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy