Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Çok kırılgan Hemen küsüyor :A
Hala aynı yani :D

dünkü bölümü bugün tekrar izledim cidden müthiş bölüm olmuş tabi bazı kısımları atladım çabuk bitirmek için ama her sahne o kadar güzeldi ki neredeyse 15 dk dışında atladığım bi yer bile olmadı
Bence de bayağı güzeldi. Cahit'in Polat'ı almaya yollanmasını beğenmedim ama. Abdülhey hikayesinin yandan yemişi olmuş oluyor doğal olarak :(

Hala aynı yani :D

Bence de bayağı güzeldi. Cahit'in Polat'ı almaya yollanmasını beğenmedim ama. Abdülhey hikayesinin yandan yemişi olmuş oluyor doğal olarak :(
bişey olmaz heycan oluyo sonuçta çakması da olsa olsun
eski tabut sahnesini görecekmişiz recep kardeşimin kesin tüyosu

polat şaşmaz iyi hatırlattın aynen alınganlığını söylemeye gerek yok heralde :D

@XanTier aga hoşheldin bilmem tanır mısın beni de ben senin gelmeni bekliyordum senin özelliklede teknik yorumlarını büyük bir zevkle okuyacam tekrar hoşheldin :D

11008608_699465526840666_2458270853231049938_n.jpg
leyloşun kapanması lazım bu hali daha güzel #bizimhikaye

11008608_699465526840666_2458270853231049938_n.jpg
leyloşun kapanması lazım bu hali daha güzel #bizimhikaye
bu sezon ölücek kesin gibi cnm polatla evlenmesi bence söz konuu olmaz senaristlerin leylayla polatı evlendiriceğini ben eksinlikle düşünmüyorum düğünde büyük ihtimalle leyla ölücek hatta sezon finalinde olabilir çünkü evleniceklerini sanmıyorum evlenme olayınıda leylayı öldürelek kapatır senaristler 🙂🙂🙂

leyla nın ölmesinide istemiyorum doğrusu o bari kalsın polat ın hayatına girem tüm kadınları öldürdüler zaten leyla gidicek sonra başka bir kadın gelecek hiç gerek yok buna yalnız senaristlerin karar verip bir şekilde leyla yı aktif hale getirmeleri lazım ya savcı olarak etkinleştirecekler ya da mesleğinide bırakıp elif annesi polat ın eşi olarak devam edecek böyle muallkta kalınca sanki gereksiz boş bir karekter havası veriyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy