Polat Şaşmaz
Favori Üye
Çok kırılgan Hemen küsüyorHoşbuldum. Sağolun hepiniz.
Ne yönde değişti?
Sen hala aynısın sanırım![]()
Çok kırılgan Hemen küsüyorHoşbuldum. Sağolun hepiniz.
Ne yönde değişti?
Sen hala aynısın sanırım![]()
Hala aynı yaniÇok kırılgan Hemen küsüyor![]()
Bence de bayağı güzeldi. Cahit'in Polat'ı almaya yollanmasını beğenmedim ama. Abdülhey hikayesinin yandan yemişi olmuş oluyor doğal olarakdünkü bölümü bugün tekrar izledim cidden müthiş bölüm olmuş tabi bazı kısımları atladım çabuk bitirmek için ama her sahne o kadar güzeldi ki neredeyse 15 dk dışında atladığım bi yer bile olmadı
tmm cnmAynen eski Vadi bu hafta gene seyredemedim hepsini topluca izliyorum daha 247 nin üzerinden geçemedim![]()
Aynen bir manita ayarlayamadi gitti kac senedirHala aynı yani![]()
Sorma sormaAynen bir manita ayarlayamadi gitti kac senedirGerçi bizim durumda pek parlak sayılmaz
![]()
İyi geceler ablatmm cnm
ben çıkıyorum iyi gecele rhepinize
bişey olmaz heycan oluyo sonuçta çakması da olsa olsunHala aynı yani
Bence de bayağı güzeldi. Cahit'in Polat'ı almaya yollanmasını beğenmedim ama. Abdülhey hikayesinin yandan yemişi olmuş oluyor doğal olarak![]()
Hoşbuldum. O kadar da zaman olmadı, tabii tanıyorum@XanTier aga hoşheldin bilmem tanır mısın beni de ben senin gelmeni bekliyordum senin özelliklede teknik yorumlarını büyük bir zevkle okuyacam tekrar hoşheldin![]()
ben geldiğimde sen buralardaydın cnm yaklaşık 8-9 ay oldu galiba bende diyorum 3 yılmı olmuş diye daha 1 yıl olmamış ayy ama demekki çok seviliyorsun kıymetini bil😉😉Hoşbuldum. O kadar da zaman olmadı, tabii tanıyorum![]()
bu sezon ölücek kesin gibi cnm polatla evlenmesi bence söz konuu olmaz senaristlerin leylayla polatı evlendiriceğini ben eksinlikle düşünmüyorum düğünde büyük ihtimalle leyla ölücek hatta sezon finalinde olabilir çünkü evleniceklerini sanmıyorum evlenme olayınıda leylayı öldürelek kapatır senaristler 🙂🙂🙂leyloşun kapanması lazım bu hali daha güzel #bizimhikaye![]()