Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

evet ben akifi seviyorum sevmeyenlere çakma polatmış
gibi geliyor ama öyle değil bence
Öyle diyiyorsun ama şimdi cakma kelimesi taklit manasında kullanıldığı için halk arasında sende takdir edersin ki bazı bölümler de akif tıpkı polat gibi davranıyor :( ayrıca senin buna üzülmen değil sevinmen lazım hatta ben senin neden üzüldüğünü anlamıyorum kim polata benzemek istemez ki.

Öyle diyiyorsun ama şimdi cakma kelimesi taklit manasında kullanıldığı için halk arasında sende takdir edersin ki bazı bölümler de akif tıpkı polat gibi davranıyor :( ayrıca senin buna üzülmen değil sevinmen lazım hatta ben senin neden üzüldüğünü anlamıyorum kim polata benzemek istemez ki.
e ben seviyorum işte akifi diyorum polat gibi davrandığını
düşünmüyorum karakteri sevmeyenlere öyle geliyor işte tabii
ki herkes polata benzemek ister ama diğer vadi forumlarında
sevmeyenler öyle yorumluyor o yüzden öyle diyorum bende

e ben seviyorum işte akifi diyorum polat gibi davrandığını
düşünmüyorum karakteri sevmeyenlere öyle geliyor işte tabii
ki herkes polata benzemek ister ama diğer vadi forumlarında
sevmeyenler öyle yorumluyor o yüzden öyle diyorum bende
Doğrudur zaten bende dedim çoğu yerde millet akifi sevmiyor hatta abartıp nefret eden bile var tabi buna karşıyım ama polat gibi hareketleri yok dersen kusura bakma güzel ablam ama ben sana bu konuda katılmam.

Doğrudur zaten bende dedim çoğu yerde millet akifi sevmiyor hatta abartıp nefret eden bile var tabi buna karşıyım ama polat gibi hareketleri yok dersen kusura bakma güzel ablam ama ben sana bu konuda katılmam.
tamam canım katılma ben akifi izlerken polatı hareketleri
görmüyorum

@vadikızı sana cok darildim akifi sevmeyenler klubune beni niye eklemedin :)))))) akifin nesini seviyorsun anlamiyodum 😉))) adam resmen polatin ekrusu :)))) yani polati izlemesek bilmesek yeni polat diye bize yuttaracaklar,o derece yani:)))))) akif sizin gozlerinizi kör etmis ,allah mubarek etsin :)))) nagehan hanimla akif akraba hemde cok yakin kuzen oluyorlar,iyi arastir istersen .bencede dixiden cikarmazlar,kuzenlikten ziyade omer beyin hatrina yapmazlar .cunku pusuyu pusu yapan gorunmez kahraman omer beydir.soyle bir kelam vardir kopegin hatri yoksa sahibinin hatri vardir.necati beyde vefali oldugu icin bu düsturda hareket ediyor:)))) adam gibi adam necati bey ona o yuzden asla kizmiyorum .hersey para pul reyting deil onun gozunde .insani degerler herseyin ustundedir anlayisini benimsemis muhtesem bir adamdir kendisi:))))

@vadikızı sana cok darildim akifi sevmeyenler klubune beni niye eklemedin :)))))) akifin nesini seviyorsun anlamiyodum 😉))) adam resmen polatin ekrusu :)))) yani polati izlemesek bilmesek yeni polat diye bize yuttaracaklar,o derece yani:)))))) akif sizin gozlerinizi kör etmis ,allah mubarek etsin :)))) nagehan hanimla akif akraba hemde cok yakin kuzen oluyorlar,iyi arastir istersen .bencede dixiden cikarmazlar,kuzenlikten ziyade omer beyin hatrina yapmazlar .cunku pusuyu pusu yapan gorunmez kahraman omer beydir.soyle bir kelam vardir kopegin hatri yoksa sahibinin hatri vardir.necati beyde vefali oldugu icin bu düsturda hareket ediyor:)))) adam gibi adam necati bey ona o yuzden asla kizmiyorum .hersey para pul reyting deil onun gozunde .insani degerler herseyin ustundedir anlayisini benimsemis muhtesem bir adamdir kendisi:))))
Köpeğin hatri yoksa sahibinin vardır 😱 lügat gibi adamsın abi :)

Bu gün bölümü izleyemeyebilirim bazı işlerim var ne yazık ki :(

abi müthiş bir analiz yapmışsın eline sağlık bu konu ancak bu kadar anlatılabilirdi 🙂

saatler geçse de akşam olsa da vadiyi izlesek

akşam için heyecan büyük Polat Alemdar azdı mı? neden leyla ya annesinin haftası dolmadan evlenme teklifi edecek :A:A:A
@china_shangai abi gülmekten yıkıldım malum forumdaki konuyu bir okusana acayip birşey ya :F:F:F

Son düzenleme:
kuzen değiller nerden çıkardın bunu canım rahmetli ömer beyle
nagehanın babası arkadaş diye biliyorum ben kuzen değiller

burda çoğu arkadaş akif çıksın demedi çiğdemle sensin birde takas
başka yok şu akifle uğraşmayın artık ya
1.cisi akifle negehanın kuzen olmadığını bilmeyen vadicimi kaldı allah aşkına cnm belliki 1 tane kalmış belliki oda sensin ozaman kusura bakmıcaksın bilip bilmediğin her konuya atlamıcaksın şekerim 😉😉😉

2.cisi bana geçen günlerde herkesi katma lafını derken şimdi sen daha abartılısını yapıyorsun bunun @papuleoo @takas ve benden başka herkesin akifi sevdiğini bu forumda üçümüz dısında akifi sevmeyen olmadığını söylüyorsunda bana herkesi katma demenden daha büyük bir şey bu senin yaptığın üçünüz dısında akifi sevmeyen yok diyerek:F

çok haklısın cnm sevmeyen yok vlla özellikle @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz ve @china_shangai olmak üzere akife bayılıyorlar bir aralarına alabilseler akifi akşama kadar sevicekler hemde öyle böyle değil kimsenin görmediği bir sevgiyle boğucaklar çocuğu:A

saatler geçse de akşam olsa da vadiyi izlesek

akşam için heyecan büyük Polat Alemdar azdı mı? neden leyla ya annesinin haftası dolmadan evlenme teklifi edecek :A:A:A
@china_shangai abi gülmekten yıkıldım malum forumdaki konuyu bir okusana acayip birşey ya :F:F:F
o malum forumdan bir yorum daha : kısır leyla iyileşir junior polat karsimiza cikar:))))))))